2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar

Eklentiler

• IMG_20201017_095417.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 49
hayırlı olsun canımm tebrıkleeeer

İlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana

Hayırlı olsun

Allah tamamına erdirsin hayırlı bir evlat olsun inşallah

Gecıkmenın 3.gününe göre baya koyu cıkmıs, erken dollenme olabılır belkı

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al Insallah

Sinüzit varsa yapabilir havalar serinledigi için bendede migren var ara ara benimde hafif ağrı oluyor ama şükür çok degil dikkat et canım

Maşallah Hayırlı olsun

Rabbim şifanı versin kolay bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ben ilk hamileliğimde çok rahattım bunda da şu ana kadar bir şey yok inşallah böyle devam eder

Canimlar bişey sorcam afederseniz ilişkiye ara verdiniz mi devam mı ediyorsunuz bana geçen ilişki olmasın demişti doktor kese gozukmeduginde şimdi de unuttum sormayı.
Biz devam ediyoruz canım riskli bir durum yoksa sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Tabi en iyisini doktorun bilir arayıp sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…