2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Baby me temizleme pamuğundan kutuyla sipariş verdim
Sebamed şampuan ve pişik kremide aldım
Sırayla kargolar gelir artık
İyi yapmışsın canım. Ben sabah kaynamış soğumuş suyla bir paket pamuğu ıslatıp sıkıyordum. Tüm gün onu kullanıyordum. Tabii benim kız günde 6 kez falan kaka yapıyordu. Çok kaka olmazsa yarısı da yeter

Valla çok rahat ettim şu temizleme mendilleriyle bende öyle ıslatıp siliyordum hatta sadece poposunu değil ağzını ellerinide hep onlarla sildim ıslak mendil hiç kullanmadım

Valla çok rahat ettim şu temizleme mendilleriyle bende öyle ıslatıp siliyordum hatta sadece poposunu değil ağzını ellerinide hep onlarla sildim ıslak mendil hiç kullanmadım
Evet ben de ıslak mendil kimyasal dolu olduğu için hiç kullanmadım. Bu kare pamuk çok kullanışlı. Kavraması, silmesi de çok kolay ama şimdi fiyatı artmış her şey gibi

.
Cayi da sabah 2 3 bardak içiyorum o da olmasa kendime gelemiyorum ya. Onu da azaltayim bari. Tursu meyve suyu falan içmem zaten ama gecen kendim vişne suyu yaptim bi yudum alayim dedim mahvetti beni yemek zehir oldu bıraktım içmedim. Su harici her şey yakıyor resmen. bu çocuğa ne yicem de faydası olacak bilmiyorum
Ne yiyip içeceğimi şaşırdım bende gerçekten. Kahve falan hiç içmem zaten ama daha dikkatli olmaya çalışırım artık napim. Sinir bozucu oluyor bu durum

Baby me temizleme pamuğundan kutuyla sipariş verdim
Sebamed şampuan ve pişik kremide aldım
Sırayla kargolar gelir artık
Iyi ki aldin pamugu valla cok iyi oluyor onlar.
Bende yarin sabahtan eşimi yollicam e bebeke. Kutusuyla alsin.
Kizim doğduğunda ünibaby kullanmıştım ama bu pamuklardan haberim yoktu keske en basta kullansaydım. Hem daha bereketli oluyor çabuk bitmiyor ve daha güzel temizleniyor.

Kızlar yarın bende devlet hastanesi ayrıntılı ultrason gireceğim duanızı esirgemeyin
Ben devlete gittim 5 dk sürmedi ne damarlara ne düzgünce organlara bakıldı. Umarım gittiğin yerdeki doktor bakar ilk kızımda her şeye detaylıca bakmıştı doktor 25 dk sürmüştü. O yüzden tekrar özele randevu aldım

Merhaba kızlar bu durumu yaşayan veya bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi göbeğim küçük küçük sivilce tarzı şeyler doldu ne uyku var ne rahatım sürekli kaşınıyorum hastaneye de gidemedim henüz çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun canım . Bir arkadaş karnına sürdüğü bir yağdan onun karnında da sivilciler çıktıgını söylemişti . Yine de doktoruna diyip hastaneye gitsen iyi olabilir

Kızlarr günaydınnnn orta yerimden çat çat çatlıyorum kızlar herhalde karnm kaşınıyor kullandığım biooili değiştirip lierac deneyeceğim bir de belki alerji yapmıştır. Bugün sonunda detaylıya gidiyorum devletin özel öğretim üyesinden aldım umarım uzun uzun bakar ve anlatır. Yarım kilo oldu mu oğluşum merak ediyorum.

Geçmiş olsun
Arkadaşın dediği gibi kullandığınız bir şey alerji yapmış olabilir ya da yediğiniz bir şey de dokunmuş olabilir
En güzeli doktora sormanız ihmal etmeyin

Geçmiş olsun canım yediğin bişey mi dokundu acaba

Günaydın kizlar bebeğimin hareketlerini iki üç gündür çok hafif çok az hissediyorum fazla su da tüketemiyorum kendimce sebp sonuc ilişkisi bile oluşturdum kafamda, siz ne durumdasınız her gün sık olarak hissediyor musunuz bebeğinizi

Günaydın canım. Hayır, bende hergün, sık sık hissetmiyorum. Geçen 3 gün hiçbir belirti yoktu, kontrole gittim hatta dr um çok hareketli dedi. Şaşırdım. Dr um bu haftalarda böyle hissetmen normal dedi, 20’li haftaların ortalarında artık gerçek yumrukları ve tekmeleri hissedersin dedi, inşallah

Sen hangi hastanede çektirdin ben İstanbul Kartal şehir hastanesi aldım randevu

Geçmiş olsun canım. Sadece göbeğin mi kaşınıyo? Bişey alerji yapmış olabilir mi? Ya da hamilelik kaynaklıdır, bende ilk kızımda son aylara doğru felaket bi kaşıntı tutmuştu. Ama benim bacaklarım falan deli gibi kaşınırdı. Uyuyamazdım, dr um bi ilaç vermişti, çok zorlanırsan 1 tane al demişti. Öyle 1 tane falan ilaç bile almıştım yani. Seninki de öyle bişey mi ki ?

Günaydın güzel anneler. Cuma günü hürmetine hepimizin gönlünden geçen güzellikler nasip olsun inşallah. Sıkıntısız bir hamilelik geçirip kolay bir doğumla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah. Dün tetonozu vuruldum ikinci hamileliğim olduğu ve arada 5 yıl olmadığı için tek doz vuruldum. Hemşirenin eli baya hafifti hiç anlamadım bile ama şimdi ağrıyor. Kiloma tansiyonuma baktı bebeğin kalp atışını dinledi. 76 tıyla hamile kalmıştım ilk aylar 3 kilo verip geri aldım. Dün kıyafetli falan 79 çıktım toplam 6 kilo almışım. Gerçi kıyafetten 1 kilo düş dedi ama olsun. Kızımda 15 kilo almış 84 le doğuma gitmiştim bunda 90 nı görebilirim gibi geliyor. İnşallah çok kilo almadan tamamlarım.

Mide yanması falan varsa kahvaltıdan hemen sonra iç. Tok karnına içince mideyi çok kötü yapmıyor. Onun içindeki Demir yeterli mi dedi doktor. Ben ondan ayrı demir de kullanıyorum

Mide yanması falan varsa kahvaltıdan hemen sonra iç. Tok karnına içince mideyi çok kötü yapmıyor. Onun içindeki Demir yeterli mi dedi doktor. Ben ondan ayrı demir de kullanıyorum
Benim her kapsülde 17 mg demir varmış. Sizin toplam ne kadar ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…