2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Damarda terslik varmış canım ama tam emin değildi çünkü bebek dönmedi hiç 3 kere girdim ultrasona ama bir türlü dönmedi olabilirde olamayabilirde dedi araştırma hastanesine gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun canım öncelikle inşallah birsey yoktur dediğin gibi pozisyondan kaynaklıdır beb işlerimize Allah sağlık versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Doktorlar her türlü riski söyliyorlar hemen sıkma canını istersen istabula gel buradaki araştırma hastanelerinden birine randevu al icin rahat etsin veyada özel düşünürsen ibrahim kalelioğlu nu öneririm
Dün gittim randevum çok güzel geçti şükürler olsun suyu normale dönmüş gayet normal dedi baya detaylı baktı doktor. cinsiyetini de öğrendim bir kızım daha oluyormuş şükürler olsun . dua eden herkesten Allah razı olsun 😊
Maşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin prenses in

Doktorlar her türlü riski söyliyorlar hemen sıkma canını istersen istabula gel buradaki araştırma hastanelerinden birine randevu al icin rahat etsin veyada özel düşünürsen ibrahim kalelioğlu nu öneririm

Maşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin prenses in
Kocaeli eğitim araştırmadan randevu alacağım canım inşallah yanılmıştır doktor

Mide yanması beni de mahvediyor kizlar artık konuşurken bile bogazim takiliyor cok kotu bi hal aldı. Kizimda bu kadar değildi. Cay içerken bile zorlanıyorum
Canım çay çok kötü yapıyor, konusurken sesim catallanıyordu bogaz acısı ile ilgili önceki konularıma da bakabilirsin, hamileliğimin ilk 3 ayı kabus gibi geçti faranjit oldum yaralar oldu hep boğazımda midemden kaynaklı. Bol su, cay kahve yok, sebzeler iyi geliyor tatlı yiyeceksen eğer öğlen yemeğe calıs aksam yakıyor domates, portakal suyu, turşu bunlar mahfediyor beni. Benim çok ileri düzeyde olduğu için her sabah nexium içiyorum yoksa mide asidim boğazımı faranjit yapıyor. Doguma kadar sabır:KK43:

Mide yanması beni de mahvediyor kizlar artık konuşurken bile bogazim takiliyor cok kotu bi hal aldı. Kizimda bu kadar değildi. Cay içerken bile zorlanıyorum
Çay içmemek lazım zaten canım. Geçen gün konuşmuştuk. Eşim de aynı sıkıntıyı yaşadı. Doktor yemeyeceklerinin listesini verdi, biz şok olduk. Resmen günlük yediğimiz, içtiğimiz her şey var listede.
Çay, kahve, domates, turunçgiller, salça, hamur işi, kızartma, çiğ meyve, sebze, yağlı etler diye uzuyordu liste. Haşlama et yaptık, fırında balık yaptık, patlıcan, sebze yemekleri yaptık ve şikayetleri çok azaldı.

ben de çay çok içiyorum kahve içeceksem o gün hiç çay içmemem lazım. İkisi bir araya gelince beni mahvediyor.
hahah annaneme benzedim. Annanemin ahmad tea diye bir çay içer. Diyor ki bi gün ahmet efendiyle bigün mehmet efendiyle yatıyorum. İkisi beraber olunca bütün gece oturuyoruz 🤣🤣🤣
Ajsjdkfkf töbeler olsun 🤣

İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Ee nereye gideceksin hastane olarak canım ? Korkma dediyse canını sıkma bir araştırmaya git önce

Gecmis olsun boyle durumlarda sonradan bir sey cikmayabiliyormus ya da kendiliginden duzene girebiliyormus. Umarim yanlis gormustur tabii icibizin rahat etmesi bakimindan baska bi uzmandan gorus alabilirsiniz

Damarda terslik varmış canım ama tam emin değildi çünkü bebek dönmedi hiç 3 kere girdim ultrasona ama bir türlü dönmedi olabilirde olamayabilirde dedi araştırma hastanesine gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
Hangi hastanede yaptırdın ki özel de mj

Multivitamin kullaniyorum icinde demir varmis yatmadan 1 saat once atiyorum onu da. Saatiyle ilgili bi sey soylemedi doktorum
Mide yanması falan varsa kahvaltıdan hemen sonra iç. Tok karnına içince mideyi çok kötü yapmıyor. Onun içindeki Demir yeterli mi dedi doktor. Ben ondan ayrı demir de kullanıyorum

X