Detayliyi nerede yaptırdınız?İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detayliyi nerede yaptırdınız?İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Geçmiş olsun canım öncelikle inşallah birsey yoktur dediğin gibi pozisyondan kaynaklıdır beb işlerimize Allah sağlık versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalımDamarda terslik varmış canım ama tam emin değildi çünkü bebek dönmedi hiç 3 kere girdim ultrasona ama bir türlü dönmedi olabilirde olamayabilirde dedi araştırma hastanesine gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
Yalova’da özel hastanede yaptırdım canımDetayliyi nerede yaptırdınız?
Çayı ikiden fazla içmemek lazım canım. Kan yapımını engellerCayi gunde 6-7 bardak ictigim icin. Kahveyi hic icmiyorum. ama doktora sorup aldigim bi karar degil oyle kendi kendime
Doktorlar her türlü riski söyliyorlar hemen sıkma canını istersen istabula gel buradaki araştırma hastanelerinden birine randevu al icin rahat etsin veyada özel düşünürsen ibrahim kalelioğlu nu öneririmİyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Maşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin prenses inDün gittim randevum çok güzel geçti şükürler olsun suyu normale dönmüş gayet normal dedi baya detaylı baktı doktor. cinsiyetini de öğrendim bir kızım daha oluyormuş şükürler olsun . dua eden herkesten Allah razı olsun
Kocaeli eğitim araştırmadan randevu alacağım canım inşallah yanılmıştır doktorDoktorlar her türlü riski söyliyorlar hemen sıkma canını istersen istabula gel buradaki araştırma hastanelerinden birine randevu al icin rahat etsin veyada özel düşünürsen ibrahim kalelioğlu nu öneririm
Maşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin prenses in
Canım çay çok kötü yapıyor, konusurken sesim catallanıyordu bogaz acısı ile ilgili önceki konularıma da bakabilirsin, hamileliğimin ilk 3 ayı kabus gibi geçti faranjit oldum yaralar oldu hep boğazımda midemden kaynaklı. Bol su, cay kahve yok, sebzeler iyi geliyor tatlı yiyeceksen eğer öğlen yemeğe calıs aksam yakıyor domates, portakal suyu, turşu bunlar mahfediyor beni. Benim çok ileri düzeyde olduğu için her sabah nexium içiyorum yoksa mide asidim boğazımı faranjit yapıyor. Doguma kadar sabırMide yanması beni de mahvediyor kizlar artık konuşurken bile bogazim takiliyor cok kotu bi hal aldı. Kizimda bu kadar değildi. Cay içerken bile zorlanıyorum
Çay içmemek lazım zaten canım. Geçen gün konuşmuştuk. Eşim de aynı sıkıntıyı yaşadı. Doktor yemeyeceklerinin listesini verdi, biz şok olduk. Resmen günlük yediğimiz, içtiğimiz her şey var listede.Mide yanması beni de mahvediyor kizlar artık konuşurken bile bogazim takiliyor cok kotu bi hal aldı. Kizimda bu kadar değildi. Cay içerken bile zorlanıyorum
Ajsjdkfkf töbeler olsunben de çay çok içiyorum kahve içeceksem o gün hiç çay içmemem lazım. İkisi bir araya gelince beni mahvediyor.
hahah annaneme benzedim. Annanemin ahmad tea diye bir çay içer. Diyor ki bi gün ahmet efendiyle bigün mehmet efendiyle yatıyorum. İkisi beraber olunca bütün gece oturuyoruz
Dogru benim tamamen pisbogazligimdan allahtan cok acik icmeye calisiyorumÇayı ikiden fazla içmemek lazım canım. Kan yapımını engeller
Ee nereye gideceksin hastane olarak canım ? Korkma dediyse canını sıkma bir araştırmaya git önceİyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Umuttepe’ye gideceğim canımEe nereye gideceksin hastane olarak canım ? Korkma dediyse canını sıkma bir araştırmaya git önce
İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Gecmis olsun boyle durumlarda sonradan bir sey cikmayabiliyormus ya da kendiliginden duzene girebiliyormus. Umarim yanlis gormustur tabii icibizin rahat etmesi bakimindan baska bi uzmandan gorus alabilirsinizİyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Demir kullanıyoruz ya içtiğin saatleri de demire göre ayarlamak lazımDogru benim tamamen pisbogazligimdan allahtan cok acik icmeye calisiyorum
Multivitamin kullaniyorum icinde demir varmis yatmadan 1 saat once atiyorum onu da. Saatiyle ilgili bi sey soylemedi doktorumDemir kullanıyoruz ya içtiğin saatleri de demire göre ayarlamak lazım
Hangi hastanede yaptırdın ki özel de mjDamarda terslik varmış canım ama tam emin değildi çünkü bebek dönmedi hiç 3 kere girdim ultrasona ama bir türlü dönmedi olabilirde olamayabilirde dedi araştırma hastanesine gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
Mide yanması falan varsa kahvaltıdan hemen sonra iç. Tok karnına içince mideyi çok kötü yapmıyor. Onun içindeki Demir yeterli mi dedi doktor. Ben ondan ayrı demir de kullanıyorumMultivitamin kullaniyorum icinde demir varmis yatmadan 1 saat once atiyorum onu da. Saatiyle ilgili bi sey soylemedi doktorum