2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaslar, birsey sormak istiyorum sizlere.
Türk kahvesi iciyor musunuz.
Bem cok seviyorum ama 3-4 günde bir tane iciyorum. Zararli olur mu acaba diye.
Siz iciyor musunuz ya da doktorlarınızın bir tavsiyesi oldu mu

Arkadaslar, birsey sormak istiyorum sizlere.
Türk kahvesi iciyor musunuz.
Bem cok seviyorum ama 3-4 günde bir tane iciyorum. Zararli olur mu acaba diye.
Siz iciyor musunuz ya da doktorlarınızın bir tavsiyesi oldu mu
Cayi gunde 6-7 bardak ictigim icin. Kahveyi hic icmiyorum. ama doktora sorup aldigim bi karar degil oyle kendi kendime

Cayi gunde 6-7 bardak ictigim icin. Kahveyi hic icmiyorum. ama doktora sorup aldigim bi karar degil oyle kendi kendime

ben de çay çok içiyorum kahve içeceksem o gün hiç çay içmemem lazım. İkisi bir araya gelince beni mahvediyor.
hahah annaneme benzedim. Annanemin ahmad tea diye bir çay içer. Diyor ki bi gün ahmet efendiyle bigün mehmet efendiyle yatıyorum. İkisi beraber olunca bütün gece oturuyoruz

Kızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Benimki daha asagida bence bir sorun yoktur ilk hamileliktede oyleydi ,herkes dogumun yaklasms dedi son haftlar hatta ama olmadi sezeryan ile oldu . bence vucut yapisi ile alakali

buna baya güldüm yaa.

İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak

Cok iyi yaa

ne gibi bir sorunmuş canım anlattı mı? Kendi düzelecek bir şeydir belki?
Damarda terslik varmış canım ama tam emin değildi çünkü bebek dönmedi hiç 3 kere girdim ultrasona ama bir türlü dönmedi olabilirde olamayabilirde dedi araştırma hastanesine gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı

İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrason çektirdim kalpte sorun olabilir dedi araştırma hastanesine git dedi tedavisi olan bir hastalık korkma dedi kafam almak bullak
Canim, insallah birşey yoktur.
Insan boyle seyler duyunca üzülüyor. Kendimden biliyorum.oglum 7 yasinda, ona hamileyken doktorum, cocugun kalbi 2 atiyor 1 duruyor dedi. Doguma 2 hafta vardi. Cok üzüldüm.adana cukurova universitesi hastanesine gittik cok şükür birsey cikmadi. Saglikli masallah.
Ihmal etme, baska bir doktora git ama bir problem olmayacak insallah.
Gönlünü ferahlatacak hayirli haberler alirsin insallah
Dualarimiz seninle.

inşallah iyi haberler alırsın. Sakın bozma moralini canım. Detaylıya nerede girmiştin?

İnşallah canım allah razı olsun
inşallah iyi haberler alırsın. Sakın bozma moralini canım. Detaylıya nerede girmiştin?
Özel hastanede perinotoloji uzmanı yaptı ama çok uğraştı içinde hiç bir sıkıntı yok inşallah yanlış görmüştür

İnşallah canım allah razı olsun

Özel hastanede perinotoloji uzmanı yaptı ama çok uğraştı içinde hiç bir sıkıntı yok inşallah yanlış görmüştür

ya kalpteki problemleri detaylıdan önce de farkediyorlar aslında. Damardan şüphelenmiş tabi bilmiyorum da. Araştırmaya ne zaman randevu aldın?

Gecmis olsun bir tanıdıgıma cok ünlü bi peritanolog bebegin böbreklerinde sorun var demisti. Dogdugunda hicbir sorun olmadigi ciktı. Insallah sizinde yoktur

Gecmis olsun bir tanıdıgıma cok ünlü bi peritanolog bebegin böbreklerinde sorun var demisti. Dogdugunda hicbir sorun olmadigi ciktı. Insallah sizinde yoktur
Saol canım inşallah bende tam net bakamadığı için kesin konuşmadığı için rahatım biraz ama bi dr daha gideyim bir sorun çarşafa tedavisi neler doğumdan sonra ne yapılacak onunla ilgili dr bulup araştırma yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…