Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangi ilaçları multivitamin, omega 3, demir vb kullanıyorsunuz acaba?Mide yanması falan varsa kahvaltıdan hemen sonra iç. Tok karnına içince mideyi çok kötü yapmıyor. Onun içindeki Demir yeterli mi dedi doktor. Ben ondan ayrı demir de kullanıyorum
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın, bende kendimde suç bulucam ya hemen şu icmemeye baglamistimGünaydın canım. Hayır, bende hergün, sık sık hissetmiyorum. Geçen 3 gün hiçbir belirti yoktu, kontrole gittim hatta dr um çok hareketli dedi. Şaşırdım. Dr um bu haftalarda böyle hissetmen normal dedi, 20’li haftaların ortalarında artık gerçek yumrukları ve tekmeleri hissedersin dedi, inşallah
Ben kırmızı et yemediğim günler Demir alıyorum. Dengeli besleniyorumSiz hangi ilaçları multivitamin, omega 3, demir vb kullanıyorsunuz acaba?
Ben haftada iki gün Kırmızı et yiyorum, çay içmiyorum. Et yemediğim gün Demir alıyorum. Ferro sanol diye bir Demir var. 100mgBenim her kapsülde 17 mg demir varmış. Sizin toplam ne kadar ki acaba
Omega vitamin kullanmiyorsunuz anladım çok teşekkür ederimBen haftada iki gün Kırmızı et yiyorum, çay içmiyorum. Et yemediğim gün Demir alıyorum. Ferro sanol diye bir Demir var. 100mg
Haftada iki kez somon balığı yiyorum. Mide sorunlarım olmadığı için sağlıklı beslenebiliyorum. Ayrıca vitamine ihtiyaç olmuyor. İlk hamileliğimde de kullanmamıştım. Kızım 4,5 kilo doğduOmega vitamin kullanmiyorsunuz anladım çok teşekkür ederim
Sola yatmak bebek icin de iyi. Kızım kilo almıyordu o zaman sola yat demislerdi bana. Daha iyi besleniyormus o zaman bebek.Kızlar reflü için eşimde uyguladığımız bir yöntem geldi aklıma. Hep sol tarafa yatmak reflüyü biraz engelliyor. Mide kapağı sol tarafta olduğu için sola yatınca yemek borusuna asit kaçmasını engelliyor. Reflüde sağ taraf hafif açık oluyor, bir de sağa yayınca asit iyice yukarı çıkıyor
Maşallah maşallah Sağlıkla doğuralımHaftada iki kez somon balığı yiyorum. Mide sorunlarım olmadığı için sağlıklı beslenebiliyorum. Ayrıca vitamine ihtiyaç olmuyor. İlk hamileliğimde de kullanmamıştım. Kızım 4,5 kilo doğdu
Anladım canım maşallah kızınizaHaftada iki kez somon balığı yiyorum. Mide sorunlarım olmadığı için sağlıklı beslenebiliyorum. Ayrıca vitamine ihtiyaç olmuyor. İlk hamileliğimde de kullanmamıştım. Kızım 4,5 kilo doğdu
Tabii kilo değil sağlıklı olması önemli. Yani gayet iyi beslenirken kan değerlerime göre ayrıca vitamine ihtiyacım yok denk istiyorumAnladım canım maşallah kızıniza
Olsun canım sağlıkla gelmiş ya çok şükür. Bakalım bizi neler bekliyor. İnşallah vaktinde sağlıkla alırız kucağımızaMaşallah maşallah Sağlıkla doğuralım
Benim kız erken doğdu suyum bitmişti gelişimi durmuştu 2100 gr dı.Her açıdan çok zor oluyor küçük bebeğin bakımı
Hayırlı si bişey çıkmasında 5 dakika sürsün canım zaten doğduktan sonra hep bizimle olacaklar doya doya bakarız inşallahBursa şehir hastanesi canım. Bi arkadaşım Eskişehir şehir hastanesinden memnundu bende alayım dedim ama sonuç böyle oldu .
Ben bir sorayım gittiğimde o zaman bakalım ne dicekBen haftada iki gün Kırmızı et yiyorum, çay içmiyorum. Et yemediğim gün Demir alıyorum. Ferro sanol diye bir Demir var. 100mg
Esim de 2 kutu almış. Benim koyacak yerim de yok evde o yüzden şimdilik yeterli senin varsa al tabiki uygunken.Dün akşam sipariş ettiğim şampuan temizleme mendilleri falan bugün kargoya verilmiş çok şaşırdım
Bir kaç gün önce tekstil indiriminden aldıklarım hala hazırlanıyormuş kargoya verilmemiş
LesaM ben dün akşam netten 1 kutu sipariş ettim daha fazla sepetle ekletmiyor yadaha fazla almak istiyorum, sanırım bende eşimi göndereceğim
1 kutu önceden almıştık 1 kutuda dün akşam aldım.2 kutu daha alsam çok uzun süre idare eder bizi
Benim de aynı sebepten 34+5te dogdu 2.5 kiloydu kızım. Zordu ama atlattık şükür. Insallah 2.ler zamanını doldurup gelir sagliklaMaşallah maşallah Sağlıkla doğuralım
Benim kız erken doğdu suyum bitmişti gelişimi durmuştu 2100 gr dı.Her açıdan çok zor oluyor küçük bebeğin bakımı
Kesinlikle alttan muayene yapılmamalı asla kabul edilir bir durum değil. Kanamalı gebelikte vajinal muayene asla yapılmaz. Lütfen dr unuza ısrarcı olun ve kabul etmeyin. Daha iyi görünüyor diye bir durum yok bilgi kirliliği olmaması adına düzeltmek istedim. Karından her türlü muayene yapılabilir ve görülür. Plasenta aşağıdayken vajinal muayene doğumu ve kanamayı tetikler olacak iş değil şaşırdım. Belki de kanamanız o nedenle olmaya devam ediyor. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumCanim bir hafta yattım alttan muayene oluyor en iyi o şekilde görüyorlar oğlumda da aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı bunda bayağı bir aşağıda işte 15 gün önce başladı Benim kanamalarım �nşallah sen de olmaz kalkmam lazım yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Evet kesinlikle alttan muayene kabul etmeyin. Kanamayı tetikler plasenta aşağıdayken hele hiç!sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kanama olacak diye de bir şey yok her bünye farklı.Benim de plesenta rahim ağzında. Kanama hrnuz olmadi 19.haftadayım
Kanama olunca yatırıyorlar mi hastaneye, nasıl durduruluyor?
Ben de çok korkuyorum ha oldu ha olacak diye.gebelik burnumdan geldi.
Bir de bizim asla alttan muayene olmamamız gerekiyor değil mi?