2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Mide yanması falan varsa kahvaltıdan hemen sonra iç. Tok karnına içince mideyi çok kötü yapmıyor. Onun içindeki Demir yeterli mi dedi doktor. Ben ondan ayrı demir de kullanıyorum
Siz hangi ilaçları multivitamin, omega 3, demir vb kullanıyorsunuz acaba?

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın, bende kendimde suç bulucam ya hemen şu icmemeye baglamistim

Kızlar reflü için eşimde uyguladığımız bir yöntem geldi aklıma. Hep sol tarafa yatmak reflüyü biraz engelliyor. Mide kapağı sol tarafta olduğu için sola yatınca yemek borusuna asit kaçmasını engelliyor. Reflüde sağ taraf hafif açık oluyor, bir de sağa yayınca asit iyice yukarı çıkıyor

Dün akşam sipariş ettiğim şampuan temizleme mendilleri falan bugün kargoya verilmiş çok şaşırdım
Bir kaç gün önce tekstil indiriminden aldıklarım hala hazırlanıyormuş kargoya verilmemiş
LesaM ben dün akşam netten 1 kutu sipariş ettim daha fazla sepetle ekletmiyor yadaha fazla almak istiyorum, sanırım bende eşimi göndereceğim
1 kutu önceden almıştık 1 kutuda dün akşam aldım.2 kutu daha alsam çok uzun süre idare eder bizi

Sola yatmak bebek icin de iyi. Kızım kilo almıyordu o zaman sola yat demislerdi bana. Daha iyi besleniyormus o zaman bebek.

Haftada iki kez somon balığı yiyorum. Mide sorunlarım olmadığı için sağlıklı beslenebiliyorum. Ayrıca vitamine ihtiyaç olmuyor. İlk hamileliğimde de kullanmamıştım. Kızım 4,5 kilo doğdu
Maşallah maşallah Sağlıkla doğuralım
Benim kız erken doğdu suyum bitmişti gelişimi durmuştu 2100 gr dı.Her açıdan çok zor oluyor küçük bebeğin bakımı

Benim kız erken doğdu suyum bitmişti gelişimi durmuştu 2100 gr dı.Her açıdan çok zor oluyor küçük bebeğin bakımı
Olsun canım sağlıkla gelmiş ya çok şükür. Bakalım bizi neler bekliyor. İnşallah vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza

Esim de 2 kutu almış. Benim koyacak yerim de yok evde o yüzden şimdilik yeterli senin varsa al tabiki uygunken.
Benim de aynı sebepten 34+5te dogdu 2.5 kiloydu kızım. Zordu ama atlattık şükür. Insallah 2.ler zamanını doldurup gelir saglikla

Kesinlikle alttan muayene yapılmamalı asla kabul edilir bir durum değil. Kanamalı gebelikte vajinal muayene asla yapılmaz. Lütfen dr unuza ısrarcı olun ve kabul etmeyin. Daha iyi görünüyor diye bir durum yok bilgi kirliliği olmaması adına düzeltmek istedim. Karından her türlü muayene yapılabilir ve görülür. Plasenta aşağıdayken vajinal muayene doğumu ve kanamayı tetikler olacak iş değil şaşırdım. Belki de kanamanız o nedenle olmaya devam ediyor. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Evet kesinlikle alttan muayene kabul etmeyin. Kanamayı tetikler plasenta aşağıdayken hele hiç!sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kanama olacak diye de bir şey yok her bünye farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…