Babyjem markanın e bebekte 10subatta indirimi var yanlış hatırlamıyorsam. köpük küvet filesi alicam bendeSanirim baby Jeam markaydi. Çok net hatirlamiyorum ama kuvvetle muhtemel bu markaydi.
Evet aynen bende takipteyimBabyjem markanın e bebekte 10subatta indirimi var yanlış hatırlamıyorsam. köpük küvet filesi alicam bende
La roche posay var bende yüz yıkama jeli. Biraz sorunlu cildim vardi bi aralar bunu almiştim. Hala da var. Büyük boy pompalı şişe.bi de mineralli bi yıkama jeliydi.Nemlendirici de şu an farmasi aloe veralı nemlendirici almiştim bi deniyim diye. Gebelik için zararsiz bişey soruyorsunuz sanirim.pardon mineralli değil termal su içerikliymiş.Kızlar size bisey sormak istiyorum yüz yıkama jeli ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
Pamuk yatak almıştık içine ölçüleri tam uyumlu değişik ölcülerde var öyle alabiliyosun nevresimini felan da ona göre kestirip diktirmiştim. Tekerleri yok ama çok hafif iki elinle tutup taşıyabilirsin ya da biriyle hemen alabiliyosun. Ayrıca yatak alırsın olmadı ama bence pamuk yatak yeterli oluyor.
Kızımın arabasından cıkmıstı yagmurluk sadece yagmurda degil rüzgarlı havalarda da kullanılıyor, o zaman yasadıgımız yer cok rüzgarlıydı ben kış aylarında dısari cıkarken cok kullandım.Merhaba, herkese günaydınlar. İnternette bir türlü bulamadığım önemsiz mi onu bile bilmediğim bir sorum var :) Bebek arabası bakıyorum, Kraft Sky Travel'da karar kılmak üzereyim. Ancak yağmurluk verilmiyormuş bu modelde. Yağmurluk şart mı, gereksiz mi? Yağmurluğu ayrı satın alayım dedim ama her arabaya uymayabiliyormuş. Benzer şekilde Kraft Lima'da da yağmurluk veriliyor ancak ayak örtüsü verilmiyor. Örtü dediğim ön bara geçirilen fermuarlı bir kılıf. Hoşuma gitti ancak bu ayak örtüsü de aynı şekilde şart mıdır? Hangisi daha önemli :)
Kendi arabanız olup olmamasına bağlı canım. Eğer arabanız yoksa ve dışarıda yağmura yakalanırsanız gerek olur tabi. Ama araba varsa zaten çok gerek olmaz benceMerhaba, herkese günaydınlar. İnternette bir türlü bulamadığım önemsiz mi onu bile bilmediğim bir sorum var :) Bebek arabası bakıyorum, Kraft Sky Travel'da karar kılmak üzereyim. Ancak yağmurluk verilmiyormuş bu modelde. Yağmurluk şart mı, gereksiz mi? Yağmurluğu ayrı satın alayım dedim ama her arabaya uymayabiliyormuş. Benzer şekilde Kraft Lima'da da yağmurluk veriliyor ancak ayak örtüsü verilmiyor. Örtü dediğim ön bara geçirilen fermuarlı bir kılıf. Hoşuma gitti ancak bu ayak örtüsü de aynı şekilde şart mıdır? Hangisi daha önemli :)
Tatillerde annemlerde gittiğimiz her yerde kullandik taşima çantası var zaten bagaja sığabilecek boyuta geliyor ortada ipi var çekip bükerek kenarlarını katlıyorsun.siz sadece evde mi kullandınız bu ürünü?
ben de portatif bir yatak istiyorum. Kurban bayramında 40ı çıkmış oluyor memlekette bir hafta kalacağız. Ordan da annemlerin yanına geçeceğim muhtemelen yani bu yaz için 2 hafta falan ev dışında kullanabileceğim bir yatak ihtiyacım var.
benim sorunum bu park yatakların içine ille ayrıca sünger yatak gerekiyor mu? O zaman işler çok teferruatlı oluyor. Daha pratik bir çözüm arıyorum. Yani park yatağın tabanına bir şey sersem 2 hafta idare edilmez mi? Nasıl bir şey hiç bilmiyorum da
Sizin doktorlarda böylemi derkn neyi sordun cnm?Dün doktora gittik yine alaecele baktı şükür haftasına uyumlu ama daha öndeydi bunu soramadım mesela sizinde drlar böyle mi. Bir de vsd (üfürüm) tahmin yapmislardi birsey görmedi fakat fetal eko önerdi aile öyküsü oldugu için kararsızım yaptırsam mı.
Aceleci mi hemen bakıp çıkartıyorlar mı yani dün yasak olmasına ragmen dolu ve ıkı kısı alıyordu ıcerıSizin doktorlarda böylemi derkn neyi sordun cnm?
Kizinda da bir sorun var demistin evet bence yaptır.için rahat etsin
Devlet hastanesine gidiyorsanız olabilir. Ama özel e gidiyordanız böyle olmamalı bence. Anneyle empati yapabilen doktor olmasını çok önemsiyorum ben. Benim içim rahat olmalı ki bebek de benimle birlikte rahat olsun. Bir sorun göründüyse farklı doktorlara gidip görüş alın bence belki daha ilgili ve içinizi rahatlatan bir tane bulursunuz.Aceleci mi hemen bakıp çıkartıyorlar mı yani dün yasak olmasına ragmen dolu ve ıkı kısı alıyordu ıcerı
Aynen ya bı süphede olsa canım ınsallah sıkıntı çıkmaz
Yok sorundan için değil ama genel tavrı böyle rahat olamıyor insan kilo ölçümüm vs takip etmiyor mesela arada başka doktora gitmiştim bilgilerimi tekrar aldı hep özele gidiyorum bi kaç doktor da değiştirdim ondan bıkıp kalsın yeter demistim polikliniğe gitmistim ona dönerim olmadıDevlet hastanesine gidiyorsanız olabilir. Ama özel e gidiyordanız böyle olmamalı bence. Anneyle empati yapabilen doktor olmasını çok önemsiyorum ben. Benim içim rahat olmalı ki bebek de benimle birlikte rahat olsun. Bir sorun göründüyse farklı doktorlara gidip görüş alın bence belki daha ilgili ve içinizi rahatlatan bir tane bulursunuz.
Çok aceleci doktorlara denk gelmedim şükür devlettede ozeldedeAceleci mi hemen bakıp çıkartıyorlar mı yani dün yasak olmasına ragmen dolu ve ıkı kısı alıyordu ıcerı
Aynen ya bı süphede olsa canım ınsallah sıkıntı çıkmaz
Kilo ölçümü benimkilerde takip etmiyor ilk hamileliktede tartılırdım ama yorum yapmazdı eski dr umYok sorundan için değil ama genel tavrı böyle rahat olamıyor insan kilo ölçümüm vs takip etmiyor mesela arada başka doktora gitmiştim bilgilerimi tekrar aldı hep özele gidiyorum bi kaç doktor da değiştirdim ondan bıkıp kalsın yeter demistim polikliniğe gitmistim ona dönerim olmadı
Canım bana kalpte delik var gibi dedi takip edilecek dedi her ultrasonda ama tedirgin olmayın dedi bu çok yaygın ve çok oluyor dedi. Amniyosentez demedi çünkü fetal dna yaptırdım temizdi ondan dolayı başka birşeyden şüphelenmedi. Böyle doğan bebeklerde var çok büyük değil ise müdahale etmeden kapanıyor dedi tedirgin olma . Perinatolog zaten riskli bişey görseydi sana derdi . İçini ferah tut . Benim randevum 28/02 ta inşallah o zamana geçer haber veririm tekrar/tubaslk canım sana da üfürüm demişlerdi demi bi ölçü verdiler mi. Kendi doktorun mu takip edecek bir daha ki sefere sadece çizgi görmüstü ama içim rahat etmedi bazı yerlerde amniyosentez felan demişler ama biz gerekli tarama testlerini yaptirdik malum bi sorun cikmadi
İnşallah ikisi sorun görmedi biri dedi bi ölçüsü acıklıkta demedi içim rahat ondan fetal eko düşünüyorum iste bi sorun çikmaz umarim dediğin gibi cok sık görünen durum sagolasin canim güzel haberler verelimCanım bana kalpte delik var gibi dedi takip edilecek dedi her ultrasonda ama tedirgin olmayın dedi bu çok yaygın ve çok oluyor dedi. Amniyosentez demedi çünkü fetal dna yaptırdım temizdi ondan dolayı başka birşeyden şüphelenmedi. Böyle doğan bebeklerde var çok büyük değil ise müdahale etmeden kapanıyor dedi tedirgin olma . Perinatolog zaten riskli bişey görseydi sana derdi . İçini ferah tut . Benim randevum 28/02 ta inşallah o zamana geçer haber veririm tekrar/
Devlette normal ya çok bekleyen var ama özellerde aynı olmus kilo mesela diyorum yoksa önemli değil kendimizde takip ediyoruzÇok aceleci doktorlara denk gelmedim şükür devlettede ozeldede