2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam kızlar. Size bişey sormak istiyorum. 20 haftalık hamileyim. Yaklaşık bir haftadır yürürken veya ayağa kalkarken karnımın bi tarafında elektrik çarpması gibi bir his oluyor ama saniyelik.ilk gebeligimde böyle bişey hiç yaşamadım. Bebek hareketi veya kasılma değil biliyorum. Var mı aranızda yasayan

Kızlar size bisey sormak istiyorum yüz yıkama jeli ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?

Kızlar size bisey sormak istiyorum yüz yıkama jeli ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
La roche posay var bende yüz yıkama jeli. Biraz sorunlu cildim vardi bi aralar bunu almiştim. Hala da var. Büyük boy pompalı şişe.bi de mineralli bi yıkama jeliydi.Nemlendirici de şu an farmasi aloe veralı nemlendirici almiştim bi deniyim diye. Gebelik için zararsiz bişey soruyorsunuz sanirim.pardon mineralli değil termal su içerikliymiş.

siz sadece evde mi kullandınız bu ürünü?

ben de portatif bir yatak istiyorum. Kurban bayramında 40ı çıkmış oluyor memlekette bir hafta kalacağız. Ordan da annemlerin yanına geçeceğim muhtemelen yani bu yaz için 2 hafta falan ev dışında kullanabileceğim bir yatak ihtiyacım var.

benim sorunum bu park yatakların içine ille ayrıca sünger yatak gerekiyor mu? O zaman işler çok teferruatlı oluyor. Daha pratik bir çözüm arıyorum. Yani park yatağın tabanına bir şey sersem 2 hafta idare edilmez mi? Nasıl bir şey hiç bilmiyorum da

Kızımın arabasından cıkmıstı yagmurluk sadece yagmurda degil rüzgarlı havalarda da kullanılıyor, o zaman yasadıgımız yer cok rüzgarlıydı ben kış aylarında dısari cıkarken cok kullandım.
Ayak örtüsü aşırı soguk yerde yaşıyorsanız ise yarayabilir yoksa zaten montu olacak üstüne battaniyeside örtülebilir
Ben kendi yasadigim yere göre yagmurlugu tercih ederdim

Kendi arabanız olup olmamasına bağlı canım. Eğer arabanız yoksa ve dışarıda yağmura yakalanırsanız gerek olur tabi. Ama araba varsa zaten çok gerek olmaz bence

Tatillerde annemlerde gittiğimiz her yerde kullandik taşima çantası var zaten bagaja sığabilecek boyuta geliyor ortada ipi var çekip bükerek kenarlarını katlıyorsun.

Pamuk yatağıda katlayıp koyduk içine taşıdık bir şey sererek kullanmamıza gerek kalmadi.Ama İdare edilir öyle de zaten ilk zaman kullanacağın üst kısımda sert bir şey var onun üstüne koyabilirsin.

tubaslk canım sana da üfürüm demişlerdi demi bi ölçü verdiler mi. Kendi doktorun mu takip edecek bir daha ki sefere sadece çizgi görmüstü ama içim rahat etmedi bazı yerlerde amniyosentez felan demişler ama biz gerekli tarama testlerini yaptirdik malum bi sorun cikmadi

Sizin doktorlarda böylemi derkn neyi sordun cnm?
Kizinda da bir sorun var demistin evet bence yaptır.için rahat etsin

Sizin doktorlarda böylemi derkn neyi sordun cnm?
Kizinda da bir sorun var demistin evet bence yaptır.için rahat etsin
Aceleci mi hemen bakıp çıkartıyorlar mı yani dün yasak olmasına ragmen dolu ve ıkı kısı alıyordu ıcerı
Aynen ya bı süphede olsa canım ınsallah sıkıntı çıkmaz

Aceleci mi hemen bakıp çıkartıyorlar mı yani dün yasak olmasına ragmen dolu ve ıkı kısı alıyordu ıcerı
Devlet hastanesine gidiyorsanız olabilir. Ama özel e gidiyordanız böyle olmamalı bence. Anneyle empati yapabilen doktor olmasını çok önemsiyorum ben. Benim içim rahat olmalı ki bebek de benimle birlikte rahat olsun. Bir sorun göründüyse farklı doktorlara gidip görüş alın bence belki daha ilgili ve içinizi rahatlatan bir tane bulursunuz.

Yok sorundan için değil ama genel tavrı böyle rahat olamıyor insan kilo ölçümüm vs takip etmiyor mesela arada başka doktora gitmiştim bilgilerimi tekrar aldı hep özele gidiyorum bi kaç doktor da değiştirdim ondan bıkıp kalsın yeter demistim polikliniğe gitmistim ona dönerim olmadı

Çok aceleci doktorlara denk gelmedim şükür devlettede ozeldede

Kilo ölçümü benimkilerde takip etmiyor ilk hamileliktede tartılırdım ama yorum yapmazdı eski dr um

Canım bana kalpte delik var gibi dedi takip edilecek dedi her ultrasonda ama tedirgin olmayın dedi bu çok yaygın ve çok oluyor dedi. Amniyosentez demedi çünkü fetal dna yaptırdım temizdi ondan dolayı başka birşeyden şüphelenmedi. Böyle doğan bebeklerde var çok büyük değil ise müdahale etmeden kapanıyor dedi tedirgin olma . Perinatolog zaten riskli bişey görseydi sana derdi . İçini ferah tut . Benim randevum 28/02 ta inşallah o zamana geçer haber veririm tekrar/

İnşallah ikisi sorun görmedi biri dedi bi ölçüsü acıklıkta demedi içim rahat ondan fetal eko düşünüyorum iste bi sorun çikmaz umarim dediğin gibi cok sık görünen durum sagolasin canim güzel haberler verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…