2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bide bu oyunnpark yatak kullananlar daha önceden bazı yorumları okudum çok ses çıkartıyor diyor çocuk içine koyarken cırt cırt diye sizlerde oldu mu bide bunların boyutları var siz hangisi kullandınız

Evet çocuğu içine koyarken yandaki demirler gıcırdıyor. Başlarda o sese uyanıyordu, büyüdükçe uykusu ağırlaştı. Ben 70*120 almıştım. İçine maxi cosi marka yatak aldım.

canım benim kullandığım park yatak sallananlardan ve evet biraz sesi var ama öyle rahatsız edici bir boyutta değil. salladığımda sese takılmadan direk uyurdu kızım. ses çıkarmayan var mı bilmiyorum ama büyük bir sorun değil bence. çıkan ses bezin birbirine sürtme sesi. Benimki iki katlı yani büyük beşiğin içine ortasına kadar bir kat daha koyuyorsun oda sallanırken dışdaki yerleri sürtüyor doğal olarak. Ama dediğim gibi asla rahatsız eden bir ses değil bence.

Kızlar size bisey sormak istiyorum yüz yıkama jeli ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
Shiseido ürünlerini kullanıyorum. Ancak cilt tipine ve yaşa göre ürünler farklılık göstereceğinden kozmetik mağazalarında bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim.

Oğlumda 70e 110 kullandım şimdi kızıma da aldım katlayıp her yere gidebiliyorsun Onun için mobilya tercih etmedim Hatta internetten birçok markanın ürünü var Ben Park yataktan çok memnun kaldım 9 yıl önce Şimdi Kızıma da aldım çok pratik her yere götürebiliyor sun

Baby jem markasının hangi ürünlerini tavsiye edersiniz, neler alabiliriz
Babyjem genelde banyo ve wc ürünleri satıyor canim. Kizimin banyo küvet seti babyjem marka onu oğluma da kullanicam. Bir de dediğim gibi küvet filesi alicam oğlum için. icinde köpük olanlardan. Sizlerin de almanızı tavsiye ederim bebek için rahat oluyor banyo yaptırması. 10subatta e bebekte indirime giriyor bu marka bakmak istersen.

Evet ben sankı ıcınde bısey patlıyormuş gıbı oluyor sanada mı oluyor

ilk doğduğunda o filelerin üzerinde yıkayabiliyor muyuz peki? Yenidoğan yıkama videosu izledim geçen gün elde yıkanır falan diyordu da.

Fileler yikamak icin kurtarıcı ben fileye yatırır tek başıma yıkardım kızımı. Kimseye ihtiyacim olmazdı. Ilk 6ay kullandım.

ben de ilk etapta tek olabilirim. Hastane dönüşü virüs bulaştırmamak için annemi istemiyorum 1 hafta kadar evde. O güne kadar devam ederse virüs bu şekilde.
Göbek bağı düşmeden de yıkarken file üzerine yatırılır yani değil mi?

Köpük fileleri hiç sevmedim ben düz olanı kullandık hep bizimde babyjem küveti tıpalı olandan iyi oluyor

Gobek bagı düsmeden yıkamadim korktum birsey olur diye. Yigenimi yıkamıstı ablam problem yaşamıslardı.

File iyi oluyor kizlar kurtarici yikarken gobek dusmedende yikani bebek benim kizimin 12 gunde dusdu ve ben iki gunde bir banyo yaptirdim iyice kurulayinca sorun olmuyor birde bunlar yaz bebesi olacak ben hergun yikarim kesin bebek rahatliyor bende hep tek yikadim kizimi yikamak icin de kimseye ihtiyac duymadim birde park besik gicirti yapiyormu demis arkadas evet yapiyor malesef derin oldugu icin egilip almasi birakmasinda gicirdiyordu ben simdilik portetif aldim hem kucuk hem yer icin derinlik olarakda ideal

ilk doğduğunda o filelerin üzerinde yıkayabiliyor muyuz peki? Yenidoğan yıkama videosu izledim geçen gün elde yıkanır falan diyordu da.
Yıkanır ama benim kızımın göbeği 9.gün düşmüştü o zamana kadar elimde yüzüstü tutarak yikamistim korkudan daha doğrusu annemler yikadi. Ama filenin üstüne yatırdığın zaman tek başına çok rahat yikarsin
Köpük fileleri hiç sevmedim ben düz olanı kullandık hep bizimde babyjem küveti tıpalı olandan iyi oluyor
Neden sevmedin bende duz ondan da vardi ama kizimi ona yatırınca aglardi rahatsiz oluyordu bizde köpükten aldik daha rahat oldu

Son düzenleme:
Bende yanılmıyorsam 2 gunde bir yıkadım banyo yapınca daha rahat uyuyorlar iyi oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…