2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bozuldu sanırım hiç hareket yok yoğurt çok yedim probiyotik kullandim fayda etmiyor kayısı okadar çok yedimki hiç fayda etmiyor zeytinyağ içtim

A Almina Arzu benim çarşamba günü randevum daha gitmedim ama riskli olarak doktor yolladığı için detaylı bakılır diye düşünüyorum bakalım ne olur .

Selam Kizlar .. siz biraz daha ilerde oldugunuz icin size sormak istedin.. karnimin alti böyle adet olacakmisim gibi hafif agriyor. Yaniyor gibi. Normalmi sizce?? 14+6 dayim su an. Acaba genisliyor karnim diyemi böyle oluyor. Tirstim bütün gün. Bide bugpn hep ayaktaydim is güc derken..sizdede öyle oldumu?

Kabizliktan kurtulamiyorum çözümü olan neolur yazsın piskolojim bozuldu kayısı hoşaflar geçirmiyor kronik bir hal aldı
Aynı durum bende de vardı. pilav makarna kestim sebze tükettim ve çorba mutlaka içtim. Bol bol su. Düzene girdi sonra . İnşallah geçer çok zor birşey

Kabizliktan kurtulamiyorum çözümü olan neolur yazsın piskolojim bozuldu kayısı hoşaflar geçirmiyor kronik bir hal aldı
Sabahları 3 kayısıyi dograyip sekersiz suda bes dk kaynatiyorum. Once kayisilari yiyip sonra suyunu iciyorum. Ustune limonlu su iciyorum.
Gunde mutlaka 1 meyve yiyorum. Sabahlari 1 tam bugday ekmegi harici gun icinde hic ekmek, pilav, bulgur, hamur isi karbonhidrat yemiyorum. Cig cerez yiyorum. Ben de cok cabuk kabiz olabilen biriyim. Bir de yatarak hamilelik geciriyorum. Bu sekilde tuvalete cikabiliyorum.
Eğer faydası olmazsa doktorunuza danışıp duphalac kullanabilirsiniz

Selam cnm..birçok sebeb olabilir dediğin gibi karnın büyüyor ondan olabilir veya adet günündesindir ondan olabilir..yorgunluk ta etki edebilir..bugün takip et bakalım dinlen nasıl olacak..ben farkedemedim ama rahim ağzı yetmezliğindede böyle ağrılar oluyormuş ne zaman kontrolün?gidince mutlaka ölçülmesini iste..

Canim dinlendim daha iyiyim gecti sükür. ☺ yarin zaten kontrol bakalim ne olacak

Günaydın kızlar ben dolap uygulamasinda park besik gordum 1ay kadar kullanimis baya temiz guzel duruyor. Chicco lullaby europa modeli kullandınızmi? Acele mi alıyorum bilmiyorum ama sıfır fiyatına göre uygun koymuş kadin 250tl normalde 1250lira baktım özelliklerine ne dersiniz? Yatak şundan

Çok güzelmiş. Dört aya kadar alt değiştirme yerini kullanırsınız. Soldaki de yere koyup sallamak için.
Park yatak uzun süre kullanılacak bir şey. Ben olsam yenisini alırdım. Daha doğrusu bebek ürünlerinde ikinci el tercih etme taraftarı değilim. Uzmanlar da ikinci el tavsiye etmiyor

Evet benim için de öyle ama ben bunu idareden almak istiyorum mobilya besigimiz var çünkü. Bunu 1 ay kadar kullanmışlar. alt degistirme vs hic kullanilmamis

Evet benim için de öyle ama ben bunu idareden almak istiyorum mobilya besigimiz var çünkü. Bunu 1 ay kadar kullanmışlar. alt degistirme vs hic kullanilmamis
Ben de joker’den 200 liraya park yatak aldım. Nasılsa pek kullanmayız diye. 6 aylıktan beri odasında yatıyor, sadece hasta olunca yanımıza alıyorduk.

Sonra yürümeye başlayınca kendi kalıp gece yanımıza gelmeye başladı. Ortamıza yatıyor, rahat yatsın diye biz en kenarda yan yatıyoruz. Tabii sırt ağrısından bel ağrısından duramaz hâle geldik. En iyisi ayrı yatması dedik. Mesela bu sabah 5.00’te bizim odaya geldi, kendi yatağına yattı

Modeli bilmiyorum ama. Normalde pahalı ve burada Çok uygubmuş fiytı. Park yatak istiyorsan mantıklı bence. Ebebekteki dandik markadansa mantıklı. İyice temizlersin nolacak ki çocuğun kullandığı şeyden.
elden teslim al gidip bak orasına burasına bence yakın bir yerdeyse.
ben de dolapta bebek arabası kolluyorum

Benim kiz da öyle. Korkunca uyanınca vs yanımıza gelip ortamızda yatiyor. Normalde odasında montesorri yatak var geniş geniş uyuyor ama bazen kötü rüya gördüm diyip geliyor.
Bu park besigi de yanımıza koymak için almak istiyorum şimdilik veya ailelere gidersek diye. O yüzden çok para vermek de istemiyorum ama çok kullanırsak da temiz bi yatak oldugu belli sorun olmaz diye düşünüyorum değilse zaten iade edilebiliyor.

Ben de giysi miysi almam çocuğa ikinci el ama bu tarz ithal ve pahada ağır eşyaları almak taraftırıyım. Eskimiyor yıpranmıyor bir çocuk kullanıp çöp oluyor. Bu kadının verecek kimsesi yoksa muhtemelen deposunda küflenecek bu eşya. Neden öyle olsun ki değerlensin. Bir çocuk daha kullansın. Özellikle ithal mallar alırken her defasında ithalata aracı olmaktansa bir kere ithal edilmiş ürünün görevini tamamlayana kadar elden ele gezmesi daha mantıklı geliyor bana.

Cok temiz ürünler var gerçekten. Sifir ayarında hic kullanılmamış bile var. Gardrops uygulamasinda da güzel şeyler var bakmak istersen. Bende birçok şeyi bu şekilde elimden çıkarıyorum.

Cok temiz ürünler var gerçekten. Sifir ayarında hic kullanılmamış bile var. Gardrops uygulamasinda da güzel şeyler var bakmak istersen. Bende birçok şeyi bu şekilde elimden çıkarıyorum.

ben de kullanıyorum alıyorum da satıyorum da bana çok mantıklı geliyor. Kullanılabilir durumda eşyalar çöp olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…