- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
Benim bugun aldigim chicco lullaby model.Park yatak aldığınız markalar nelerdir kızlar ben hala alamayan bir anne adayıyım çok fazla marka model var???
Aynen canım bendede oluyor o ani kalkış eğilme durumlarında oluyorEvet çok kısa sürüyor ama huzursuz ediyor. Anlık yüksek dozda elektrik veriyorlar sanki.
Hmm anladım. Bebeğe bi zararı olmuyordur inşallah. Teşekkür ederim yazdigin icinAynen canım bendede oluyor o ani kalkış eğilme durumlarında oluyor
Ben almadım henüz ama yoykonun park yatağı çok hoşuma gitti burada bir arkadaştan okumuştum, beni en çok çeken özelliği ise anne yanı olabilmesi :)Park yatak aldığınız markalar nelerdir kızlar ben hala alamayan bir anne adayıyım çok fazla marka model var???
Bebeği içine yatırınca gömülüyordu canım bilmem belki markasındadır diğerleri daha düz olunca yukarıda tutunca daha kolay geldiYıkanır ama benim kızımın göbeği 9.gün düşmüştü o zamana kadar elimde yüzüstü tutarak yikamistim korkudan daha doğrusu annemler yikadi. Ama filenin üstüne yatırdığın zaman tek başına çok rahat yikarsin
Neden sevmedin bende duz ondan da vardi ama kizimi ona yatırınca aglardi rahatsiz oluyordu bizde köpükten aldik daha rahat oldu
Aynen canim anne karninda suda oluyorlar zaten cocuklar ciltler kuruyor banyo sonrasi bi rahatlama geliyor dedigin gibi raha uyuyorlarBende yanılmıyorsam 2 gunde bir yıkadım banyo yapınca daha rahat uyuyorlar iyi oluyordu.
Bizimki gıcırdama yapmıyodu yatağa göre degisiyodur belkiFile iyi oluyor kizlar kurtarici yikarken gobek dusmedende yikani bebek benim kizimin 12 gunde dusdu ve ben iki gunde bir banyo yaptirdim iyice kurulayinca sorun olmuyor birde bunlar yaz bebesi olacak ben hergun yikarim kesin bebek rahatliyor bende hep tek yikadim kizimi yikamak icin de kimseye ihtiyac duymadim birde park besik gicirti yapiyormu demis arkadas evet yapiyor malesef derin oldugu icin egilip almasi birakmasinda gicirdiyordu ben simdilik portetif aldim hem kucuk hem yer icin derinlik olarakda ideal
Bizimki kraft ama modeli yok cok eski cünkü bizimki 9 senelikPark yatak aldığınız markalar nelerdir kızlar ben hala alamayan bir anne adayıyım çok fazla marka model var???
Tamam denicem teşekkür ederimSabahları 3 kayısıyi dograyip sekersiz suda bes dk kaynatiyorum. Once kayisilari yiyip sonra suyunu iciyorum. Ustune limonlu su iciyorum.
Gunde mutlaka 1 meyve yiyorum. Sabahlari 1 tam bugday ekmegi harici gun icinde hic ekmek, pilav, bulgur, hamur isi karbonhidrat yemiyorum. Cig cerez yiyorum. Ben de cok cabuk kabiz olabilen biriyim. Bir de yatarak hamilelik geciriyorum. Bu sekilde tuvalete cikabiliyorum.
Eğer faydası olmazsa doktorunuza danışıp duphalac kullanabilirsiniz
Ben hamile kaldığımı bile kasık batması ve ağrıyla anlamıştım, özellikle 15. Haftamda benim de cok oldu en büyük nedeni ayakta kalmak oluyor. Doktorum gebelik ayakta kalmayı sevmez , 15 dk ayaktaysan 15 dk oturacaksın dedi. Gerçekten ne zaman ayakta kalsam batmalarım oluyor vücut uyarıyor resmen. Dinlenince geçiyor , bir de magnezyum içeren besinler tüketiyorum muz, maden suyu vb. Yürüyüşlere başladım o da iyi geliyorCanim dinlendim daha iyiyim gecti sükür. ☺ yarin zaten kontrol bakalim ne olacak
Aynen çok zor insanın ruh hali bozuluyorAynı durum bende de vardı. pilav makarna kestim sebze tükettim ve çorba mutlaka içtim. Bol bol su. Düzene girdi sonra . İnşallah geçer çok zor birşey
Amin inşAllah . suyu haftasına göre azdı sonra arttı ama doktor detaylı bakılsın diye oraya yönlendirdi.Hayırlı olsun inşallah benimde cuma günü hayırlısı hepimizin için halkımızdan hayırlısı
Acep neden riskli seninki
Arkadaşlar henüz erken mi bilmiyorum ama bez tercihiniz ne olacak ben şimdiden alıp stok yapmak istiyorum da
Marka olarak emin olamadım bir türlü prima mı molfix mi sleepy mesleepy bio natural aldım yeni çıkanından trendyolda indirmi vardı. Minik bir paket 30lu 1 numara aldım. 2 numara 200lü paket aldım. Ama bazı çocuk çok hızlı büyüyormuş ve direk 3 numaraya bile geçen varmış. Sleepy de küçükmüş. Stok yapılacaksa 3 numara daha mantıklı sanki. Ben hala emin olamadım iyi mi yaptım diye.
Marka olarak emin olamadım bir türlü prima mı molfix mi sleepy me
Kizimda sleepy kullandim bunda da onu kullanmayı düşünüyorum eğer oğluma pişik yapmazsa.Marka olarak emin olamadım bir türlü prima mı molfix mi sleepy me