2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Park yatak aldığınız markalar nelerdir kızlar ben hala alamayan bir anne adayıyım çok fazla marka model var???

Salonda küçük beşikte yatıyordu, odasında büyüyen beşik vardı. İkisi de Pierre Cardin. Şu anda büyüyen beşiğin altında görünen tek kişilik yatakta yatıyor. Üstteki mobilya beşikte de kardeşi yatacak

Eklentiler

• EAD8C24E-5AD5-4F8B-B7F8-C6A8D35925D3.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 86
  • 8850F7D0-8F3B-4F6A-9A7B-311521198A97.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 86
Bebeği içine yatırınca gömülüyordu canım bilmem belki markasındadır diğerleri daha düz olunca yukarıda tutunca daha kolay geldi

Bende yanılmıyorsam 2 gunde bir yıkadım banyo yapınca daha rahat uyuyorlar iyi oluyordu.
Aynen canim anne karninda suda oluyorlar zaten cocuklar ciltler kuruyor banyo sonrasi bi rahatlama geliyor dedigin gibi raha uyuyorlar

Bizimki gıcırdama yapmıyodu yatağa göre degisiyodur belki

Tamam denicem teşekkür ederim

Canim dinlendim daha iyiyim gecti sükür. ☺ yarin zaten kontrol bakalim ne olacak
Ben hamile kaldığımı bile kasık batması ve ağrıyla anlamıştım, özellikle 15. Haftamda benim de cok oldu en büyük nedeni ayakta kalmak oluyor. Doktorum gebelik ayakta kalmayı sevmez , 15 dk ayaktaysan 15 dk oturacaksın dedi. Gerçekten ne zaman ayakta kalsam batmalarım oluyor vücut uyarıyor resmen. Dinlenince geçiyor , bir de magnezyum içeren besinler tüketiyorum muz, maden suyu vb. Yürüyüşlere başladım o da iyi geliyor

Arkadaşlar henüz erken mi bilmiyorum ama bez tercihiniz ne olacak ben şimdiden alıp stok yapmak istiyorum da

Arkadaşlar henüz erken mi bilmiyorum ama bez tercihiniz ne olacak ben şimdiden alıp stok yapmak istiyorum da

sleepy bio natural aldım yeni çıkanından trendyolda indirmi vardı. Minik bir paket 30lu 1 numara aldım. 2 numara 200lü paket aldım. Ama bazı çocuk çok hızlı büyüyormuş ve direk 3 numaraya bile geçen varmış. Sleepy de küçükmüş. Stok yapılacaksa 3 numara daha mantıklı sanki. Ben hala emin olamadım iyi mi yaptım diye.

Marka olarak emin olamadım bir türlü prima mı molfix mi sleepy me

Marka olarak emin olamadım bir türlü prima mı molfix mi sleepy me

sleepy nin yeni çıkan bio naturali prima premium careden daha yumuşak daha rahat dedi kullanan bir arkadaşım. Prima premium care pişik yaptırmış. Tabi herkesin çocuğu değişik onu deneyerek anlayacağız.
Primanın pure serisi var onunla aynı ayar olmalı sleepy bio natural. ama pure olan da çok pahalı. Yani 35li paket prima pure 65 lira gibiydi. Sleepy bio natural 30 lira. Yarı yarıya daha ucuz. Ve yerli üretim paramız ülkede kalsın dedim. Reklamlar bitti teşekkürler
Neyse kullandıkça göreceğiz bakalım.
Şu an bezli çocuğu olan varsa burada daha yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…