2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de giysi miysi almam çocuğa ikinci el ama bu tarz ithal ve pahada ağır eşyaları almak taraftırıyım. Eskimiyor yıpranmıyor bir çocuk kullanıp çöp oluyor. Bu kadının verecek kimsesi yoksa muhtemelen deposunda küflenecek bu eşya. Neden öyle olsun ki değerlensin. Bir çocuk daha kullansın. Özellikle ithal mallar alırken her defasında ithalata aracı olmaktansa bir kere ithal edilmiş ürünün görevini tamamlayana kadar elden ele gezmesi daha mantıklı geliyor bana.
Aynen bende kiyafet vs almam ama bu tür şeyler iyi oluyor bence.
Kızımın 6ay kullandigimiz kucuk bi besigi vardi onu uyguna vermistim mesela evde durup beklemektense birine faydası olmasi guzel bir şey. Bu şekilde birçok şeyi vermistim

Merhaba, herkese günaydınlar. İnternette bir türlü bulamadığım önemsiz mi onu bile bilmediğim bir sorum var :) Bebek arabası bakıyorum, Kraft Sky Travel'da karar kılmak üzereyim. Ancak yağmurluk verilmiyormuş bu modelde. Yağmurluk şart mı, gereksiz mi? Yağmurluğu ayrı satın alayım dedim ama her arabaya uymayabiliyormuş. Benzer şekilde Kraft Lima'da da yağmurluk veriliyor ancak ayak örtüsü verilmiyor. Örtü dediğim ön bara geçirilen fermuarlı bir kılıf. Hoşuma gitti ancak bu ayak örtüsü de aynı şekilde şart mıdır? Hangisi daha önemli :)

Günaydın kızlar ben dolap uygulamasinda park besik gordum 1ay kadar kullanimis baya temiz guzel duruyor. Chicco lullaby europa modeli kullandınızmi? Acele mi alıyorum bilmiyorum ama sıfır fiyatına göre uygun koymuş kadin 250tl🙈 normalde 1250lira baktım özelliklerine ne dersiniz? Yatak şundanEki Görüntüle 2778038
Bizim modelin aynısı beş yıldır hala sapasağlam her yere götürdük en ufak bi sıkıntı yaşamadım sadece sallanmıyor temizliği konusunda içinde sindiyse alabilirsin ben başka bir şey aldım sonra tekrar bunu kullanmayı düşünüyorum. Üstündekileri çok kullanmadık bir de.

Cok temiz ürünler var gerçekten. Sifir ayarında hic kullanılmamış bile var. Gardrops uygulamasinda da güzel şeyler var bakmak istersen. Bende birçok şeyi bu şekilde elimden çıkarıyorum.
Ben bir çok eşyasını sattım ikinci elden ve gerçekten dediğim gibi sıfıra çok yakındı. Sterilizatör kangurusu marka oyuncaklar oyun halısı siling vs kullanmamıstım Böyle olanları var alınır bence. Dezenfekte edilip kullanılabilir.

Bizim modelin aynısı beş yıldır hala sapasağlam her yere götürdük en ufak bi sıkıntı yaşamadım sadece sallanmıyor temizliği konusunda içinde sindiyse alabilirsin ben başka bir şey aldım sonra tekrar bunu kullanmayı düşünüyorum. Üstündekileri çok kullanmadık bir de.
Aaa oyle mi peki icine ayrıca yatak aldin mi. Bende 60a 120 bi yatak var ama buyuk mu gelir buna? Birde tekerlegi yok ya taşıması zor oluyor muydu

Dün doktora gittik yine alaecele baktı şükür haftasına uyumlu ama daha öndeydi bunu soramadım mesela sizinde drlar böyle mi. Bir de vsd (üfürüm) tahmin yapmislardi birsey görmedi fakat fetal eko önerdi aile öyküsü oldugu için kararsızım yaptırsam mı.

Günaydın kızlar ben dolap uygulamasinda park besik gordum 1ay kadar kullanimis baya temiz guzel duruyor. Chicco lullaby europa modeli kullandınızmi? Acele mi alıyorum bilmiyorum ama sıfır fiyatına göre uygun koymuş kadin 250tl🙈 normalde 1250lira baktım özelliklerine ne dersiniz? Yatak şundanEki Görüntüle 2778038
Bence gayet de alinip kullanilabilir. Nihayetinde bebek ürünü.Hem sıfıra yakın 1 ay kullanilmiş. Tercih etmek istemeyen almayabilir..

Aaa oyle mi peki icine ayrıca yatak aldin mi. Bende 60a 120 bi yatak var ama buyuk mu gelir buna? Birde tekerlegi yok ya taşıması zor oluyor muydu
Pamuk yatak almıştık içine ölçüleri tam uyumlu değişik ölcülerde var öyle alabiliyosun nevresimini felan da ona göre kestirip diktirmiştim. Tekerleri yok ama çok hafif iki elinle tutup taşıyabilirsin ya da biriyle hemen alabiliyosun. Ayrıca yatak alırsın olmadı ama bence pamuk yatak yeterli oluyor.

Merhaba, herkese günaydınlar. İnternette bir türlü bulamadığım önemsiz mi onu bile bilmediğim bir sorum var :) Bebek arabası bakıyorum, Kraft Sky Travel'da karar kılmak üzereyim. Ancak yağmurluk verilmiyormuş bu modelde. Yağmurluk şart mı, gereksiz mi? Yağmurluğu ayrı satın alayım dedim ama her arabaya uymayabiliyormuş. Benzer şekilde Kraft Lima'da da yağmurluk veriliyor ancak ayak örtüsü verilmiyor. Örtü dediğim ön bara geçirilen fermuarlı bir kılıf. Hoşuma gitti ancak bu ayak örtüsü de aynı şekilde şart mıdır? Hangisi daha önemli :)
Yağmurlu havalarda çıkmak zorunda kalirsaniz iyi oluyor. Ben de ek olarak sonradan almiştim. Onun dışında çok elzem bir ihtiyaç değil gibi.

Pamuk yatak almıştık içine ölçüleri tam uyumlu değişik ölcülerde var öyle alabiliyosun nevresimini felan da ona göre kestirip diktirmiştim. Tekerleri yok ama çok hafif iki elinle tutup taşıyabilirsin ya da biriyle hemen alabiliyosun. Ayrıca yatak alırsın olmadı ama bence pamuk yatak yeterli oluyor.
Tamqm canim anladim tesekkurler🥰

Göründüğü gibiyse al canim. Cok guzel duruyor.
Kullanisli da.

X