2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım onun için iğne verdiler mi sana? Benim bir arkadaşım 9ay boyunca göbeğinden iğne yaptı kendine. pıhtı atmasin diye.suan 3aylik hamile şuanda da yapıyor iğneyi
İğne vermedi şimdilik ama ikinci randevum da sorarım belki kalp duyulduktan sonra iğneleri vuruyordur bilemiyorum belki de kullandığım kan sulandırıcı baya ağır olduğu için yeterli oluyordur

İğne vermedi şimdilik ama ikinci randevum da sorarım belki kalp duyulduktan sonra iğneleri vuruyordur bilemiyorum belki de kullandığım kan sulandırıcı baya ağır olduğu için yeterli oluyordur
Ilacın varsa gerek olmayabilir evet. Saglikla ilerler inşallah gebeliğin.

Benide eklermisin ? yas 22
Sat 02.09.2020
Tahmini dogum tarihi 10.06.2021

İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur

Kızlar merhaba ben 30 eylülde transfer oldum 2 embriyo transfer edildi.11 ekimde hamile olduğumu öğrendim o gün 178 çıkmıştı ilk beta 2 gün sonra 637 tekrar 2 gün sonra yani dün 1774 çıktı. 10 gün sonra ultrasona gidicem inşallah ikisi de benimledir. Belki kalp atışı bile duyabilirimsize bir sorum olacak avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru ve hastane var mı acil

Hadi gözün aydın olsun.Adet tarihini mi değiştirdi?orayı anlayamadım.
Canım ben geç yumurtalamisim adetin 3. Haftası . O yüzden adet tarihimi bir hafta ileri attı ilerde sorun olmasın diye hani geriden geliyor şu an ya başka bişey den suohelnenmesin doktorlae diye. 4 Eylül de adet olmuştum 9 Eylül de bundan sonra gittiğin doktorlara dedi

Maske takınca nefes darlığı yaşayan var mı nefes alamıyorum başım falan dönüyor ya bide her gün 3-4 saat maske takıyorum ben ne yapacağım bilmiyorum

Maske takınca nefes darlığı yaşayan var mı nefes alamıyorum başım falan dönüyor ya bide her gün 3-4 saat maske takıyorum ben ne yapacağım bilmiyorum
Maske ile ders anlatırken bazen tıkanıyorum, nefes nefese kalıyorum, konusmazsam sıkıntı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…