2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım dış gebelik geçirdiğinde belirtin varmıydı şiddetli ağrı gibi falan. Bu arada hayırlı olsun :KK200:
Sağol canım evet tek taraflı ara ara ağrılar vardı bel ağrısı coktu ayakta durdukça olurdu sizin de hayırlı olsun bebiş

Arkadaslar merhaba ben 13 ekimde adet oldum 2 gun kan geldi daha sonra gelmedi kan geldigi gunler kanla birlikte seffaf akinti da oluyordu dunden beri ara ara pembe kan geliyor bazen beyaz akimtim oluyor kafa karisti goguslerim agriyor ve sertler yerlesme kanamasi mi yasiyorum anlamadim biraz daha bekleyip idrar testi yapicam hamile olabilirmiyim ki yaa

Rahat ol canım salı günü banada daha çok küçük 4 haftalık gibi anca dedi 2 gün sonra lekelenme oldu diye gittim yani dün gittim.kesen 2 günde güzel gelirmiş 5 haftalık boyuna gelmiş dedi yani gelişiyor merak etme içini ferah tut
Yok rahatim sukur Kan sonucumu aldim ama dr a gosteremedim daha

Arkadaslar merhaba ben 13 ekimde adet oldum 2 gun kan geldi daha sonra gelmedi kan geldigi gunler kanla birlikte seffaf akinti da oluyordu dunden beri ara ara pembe kan geliyor bazen beyaz akimtim oluyor kafa karisti goguslerim agriyor ve sertler yerlesme kanamasi mi yasiyorum anlamadim biraz daha bekleyip idrar testi yapicam hamile olabilirmiyim ki yaa
Benimde adetimden 10 gün sonra iki gün süren hafif yerleşme kanaması olmuştu bende anlamamıştım adetim niye iki gün sürdü diyordum kendi kendime yani senin de yerleşme kanaması olabilir canım ama kesin birşey söylemek istemiyorum

Benim ilk gebeligim degil : 2019 da hamile kaldim ve bebegimde gelisme geriligi vardi, kan pihitlasmasi varmis bende cok gec farkedildi. Bebeğim ağıstos 2019 da 35 haftalık 960gr doğdu ve ciğerleri gelişmediği için iki ay hastane de entube kaldı ve melek oldu. Ondan sonra bekledim zor toparladım.. ve eylül 2020 de kimyasal gebelik geçirdim. Hep korkuyorum hep stresliyim hep kendimi üzüyorum. Kendimi kontrol edemiyorum.. allahım bana bu sefer sağlıklı bir gebelik versin hepimiz için inşallah ..
Bebegin sana şefaatçi olacak annesi zor seyler yasamissin kolay degil. Rabbim saglikla hayirla bir gebelik nasip etsin senle beraber hepimizeinsallah

İyi akşamlar yine ben ( evet çok soru soruyorum) benim kaç gündür elllerim ve ayaklarım buz gibi özellikle ayaklarım donuyor resmen sizinde böyle mi teşekürler 😊

X