2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yarın tekrar baktıracagım inş herşey yolunda gider bu kez dış gebelik sonrası insan hep tereddüt ediyor yine aynısı olur diye
Canım dış gebelik geçirdiğinde belirtin varmıydı şiddetli ağrı gibi falan. Bu arada hayırlı olsun :KK200:

Yani bu doktorlari anlamakta zorluk cekiyorum amaclari ne acaba ? Rahim kalinlastimi gebelik var mi belli oluyor karindanda . Kese gozukmeye bilir karindan zaten cok dusuk keseyi karindan gormek icin beta hcg. ben bugun kontrole gittigimde beta tahminen 2000 lerdeydi . Pazartesi 515 ti ikiye katlasa 2000 civari ve alttan bakinca minicik 3 mm kese gordu. Ve 1 hafta 10 gune gel kalbini duyariz dedi
Senin Adina sevindim cnm ins saglikli sekilde ilerler gebeligin

hayrli olsn canm bende bu gn gordm 5+4 bu gn keseyi grdm bebek iki hafta snra dedi normel dimi bu sende sadece kesemi gordn
Bende bugun 5+3 um keseyi gordu ama alttan bakinca ve kese 3 mm fln dedi galiba 10 gune gel kalbini dinleriiz dedi .. duygulandim .. ama sevinemiyorum korkuyorum malesef

gorunur canm insallah stres yapma bu gun sanirm 6700 lere gelmis bu gn gorndu iste ama bende cok korktm surekli arastrdm falan ama kendimi ypratmism
Bende dun 2677 cikti ya ayin 26 sinda beta baya yuksek cikar herhalde

Bende bugun 5+3 um keseyi gordu ama alttan bakinca ve kese 3 mm fln dedi galiba 10 gune gel kalbini dinleriiz dedi .. duygulandim .. ama sevinemiyorum korkuyorum malesef
banada 4 mm dedi korkma canm banada 15 gn dedi stres iyi degl canm akisina birak en azndan gordk biz goremeyenler var o daha kotu

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum önceden idrarimda beyaz yapraksi birşeyler olurdu klozette görürdüm şimdi o yapraksi yüzen pıhtı gibi şeyler kahverengi oldu acaba neden lekelenmem azaldı ama arada öyle pıhtı gibi kahvelik geliyor idrarda görüyorum

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum önceden idrarimda beyaz yapraksi birşeyler olurdu klozette görürdüm şimdi o yapraksi yüzen pıhtı gibi şeyler kahverengi oldu acaba neden lekelenmem azaldı ama arada öyle pıhtı gibi kahvelik geliyor idrarda görüyorum
Cnm o beyazlar sut kesigi gibi ise mantardir leke geliyorda olabilir agrin vs varsa doktorunu ara cnm

banada 4 mm dedi korkma canm banada 15 gn dedi stres iyi degl canm akisina birak en azndan gordk biz goremeyenler var o daha kotu
Evet benimki gec dollendi cunku gec ay kimyasal gebelik gecirdim . Adetime bi gun gece 32ydi beta hcg .. umitsizlendim doktorum hemen umitsizlenme bakalim nasil artacak dedi oyle sagolsun simdi adetten 10 gun gecti kese gozuktu .

Evet benimki gec dollendi cunku gec ay kimyasal gebelik gecirdim . Adetime bi gun gece 32ydi beta hcg .. umitsizlendim doktorum hemen umitsizlenme bakalim nasil artacak dedi oyle sagolsun simdi adetten 10 gun gecti kese gozuktu .
ne guzel gozkmus canm neden korkuyosn peki

ne guzel gozkmus canm neden korkuyosn peki
Benim ilk gebeligim degil : 2019 da hamile kaldim ve bebegimde gelisme geriligi vardi, kan pihitlasmasi varmis bende cok gec farkedildi. Bebeğim ağıstos 2019 da 35 haftalık 960gr doğdu ve ciğerleri gelişmediği için iki ay hastane de entube kaldı ve melek oldu. Ondan sonra bekledim zor toparladım.. ve eylül 2020 de kimyasal gebelik geçirdim. Hep korkuyorum hep stresliyim hep kendimi üzüyorum. Kendimi kontrol edemiyorum.. allahım bana bu sefer sağlıklı bir gebelik versin hepimiz için inşallah ..

Benim ilk gebeligim degil : 2019 da hamile kaldim ve bebegimde gelisme geriligi vardi, kan pihitlasmasi varmis bende cok gec farkedildi. Bebeğim ağıstos 2019 da 35 haftalık 960gr doğdu ve ciğerleri gelişmediği için iki ay hastane de entube kaldı ve melek oldu. Ondan sonra bekledim zor toparladım.. ve eylül 2020 de kimyasal gebelik geçirdim. Hep korkuyorum hep stresliyim hep kendimi üzüyorum. Kendimi kontrol edemiyorum.. allahım bana bu sefer sağlıklı bir gebelik versin hepimiz için inşallah ..
Amin canım ama çok strese girme bebeğinide etkiler Allaha sığın kendini sakinlestir bak kesen gözükmüş inşallah kalp atisinida göreceksin burda hepimiz aynıyız bende keseyi gördük ama dr hemen heyecanlanma kalp atışını duymamız lazım dedi ama stres olmuyorum olursam daha çok etkilencem Rabbimin izniyle hepimiz bebislerimize kavuşacağız inşallah

Canım onun için iğne verdiler mi sana? Benim bir arkadaşım 9ay boyunca göbeğinden iğne yaptı kendine. pıhtı atmasin diye.suan 3aylik hamile şuanda da yapıyor iğneyi

Bulanmiyor, sadece istahsizim.bi de her gün yumurta yemekten de sıkıldım,bu sabah cornflakes yedim içine ceviz ve bal atıp.siz ne yiyorsunuz sabahları.ben hep aynı peynir yumrutadan çok sıkıldım.

Artık yanına sefertasini alma vaktin geldi o halde 😅 ben her gün taşıyorum yiyeceklerimi yanimda
Kreker falan stokladım ama yiyeceğe de başlayım bencede bugün hiç bişey yiyemedim

Kendini üzme lütfen canım stres bebeği kötü etkiler. Keseyi de görmüşsün zaten😊💖🙏

X