2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Açık havada yürüyüş yap canım çok iyi geliyor ben her gün yarım saat yürüyorum ama kimsenin olmadığı bir yerde böylece maske takmama da gerek kalmıyor
Canim işte evden pek çıkmıyorum bitane kızım var onla yürümek zor

Canım dış gebelik geçirdiğinde belirtin varmıydı şiddetli ağrı gibi falan. Bu arada hayırlı olsun
Sağol canım evet tek taraflı ara ara ağrılar vardı bel ağrısı coktu ayakta durdukça olurdu sizin de hayırlı olsun bebiş

Canim işte evden pek çıkmıyorum bitane kızım var onla yürümek zor
Çocuk arabasına oturtabilirsin. Ben yapamıyorum çünkü çocuk arabasında durmak istemiyor o yüzden evde bakıcıyla duruyor.

Arkadaslar merhaba ben 13 ekimde adet oldum 2 gun kan geldi daha sonra gelmedi kan geldigi gunler kanla birlikte seffaf akinti da oluyordu dunden beri ara ara pembe kan geliyor bazen beyaz akimtim oluyor kafa karisti goguslerim agriyor ve sertler yerlesme kanamasi mi yasiyorum anlamadim biraz daha bekleyip idrar testi yapicam hamile olabilirmiyim ki yaa

Yok rahatim sukur Kan sonucumu aldim ama dr a gosteremedim daha

Benimde adetimden 10 gün sonra iki gün süren hafif yerleşme kanaması olmuştu bende anlamamıştım adetim niye iki gün sürdü diyordum kendi kendime yani senin de yerleşme kanaması olabilir canım ama kesin birşey söylemek istemiyorum

Bebegin sana şefaatçi olacak annesi zor seyler yasamissin kolay degil. Rabbim saglikla hayirla bir gebelik nasip etsin senle beraber hepimizeinsallah

İyi akşamlar yine ben ( evet çok soru soruyorum) benim kaç gündür elllerim ve ayaklarım buz gibi özellikle ayaklarım donuyor resmen sizinde böyle mi teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…