2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bilmiyor bencede ama alttan bakmadi karindan bakti belki cihazi eskiydi belki karindan gorunecek kadar büyük degil ondan bence allaha dua ediyorum ins iyidir bebegim benimledir
Karından görünmez canım beta 3000 binleri geçmesi gerekirmiş Dr kızdım ben ya nasıl bazen anlayışsız oluyorlar görünmedi cümlesi maf ediyor insanı bebegin seninledir canım hiç düşünüp üzülme kurabiye için

Saol cnm ilgin icin hatta kan testinden önce artmamışsa beta hemen yatisini verecegim dedi cok şükür betam artmış.

Saol cnm ilgin icin hatta kan testinden önce artmamışsa beta hemen yatisini verecegim dedi cok şükür betam artmış.
Ay şak diye hemen kötü bir seneryo altan baksa idi kesin görürdü tabi cihazda çok önemli bir kaç güne karındanda çıkar

Bilmiyor bencede ama alttan bakmadi karindan bakti belki cihazi eskiydi belki karindan gorunecek kadar büyük degil ondan bence allaha dua ediyorum ins iyidir bebegim benimledir
Iyidir canım inşallah o doktordan enerji alamadıysan başkasına git . Çevrende gidenler varsa onlara sor memnun oldukları doktor varsa gidersin. böyle tavsiyeler iyi oluyor.

Iyidir canım inşallah o doktordan enerji alamadıysan başkasına git . Çevrende gidenler varsa onlara sor memnun oldukları doktor varsa gidersin. böyle tavsiyeler iyi oluyor.
Saol cnm 10 gun sonra gidecegiz yine boyle negatif davranirsa esimin tanıdığı balgatta ki ozel doktora giderim

Belki bana da cumartesi günü verir

hayr canm karndan bakmisti gormedi bu gunde karndan bakti keseyi gorduk sukur hic korkma icin rahat olan bir kac gune gorunur
Cok sevindim senin adina cnm içime su serptin gercekten ayin 26 sinda gorunur o zaman kese ins

Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı
hayrli olsn canm bende bu gn gordm 5+4 bu gn keseyi grdm bebek iki hafta snra dedi normel dimi bu sende sadece kesemi gordn

Alttan mi bakti cnm benim baktiginda degerim 2677 idi ama karindan bakti
Yani bu doktorlari anlamakta zorluk cekiyorum amaclari ne acaba ? Rahim kalinlastimi gebelik var mi belli oluyor karindanda . Kese gozukmeye bilir karindan zaten cok dusuk keseyi karindan gormek icin beta hcg. ben bugun kontrole gittigimde beta tahminen 2000 lerdeydi . Pazartesi 515 ti ikiye katlasa 2000 civari ve alttan bakinca minicik 3 mm kese gordu. Ve 1 hafta 10 gune gel kalbini duyariz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…