- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Ben onu araştırdım bilebenim de bir alkol özlemim var. Ben de onun için süt biriktireceğim şöyle bir toparlanayım eşime dicem doldur meyhaneci. Sonra artık 2 gün dökmem lazım sütü heralde.
Ben onu araştırdım bileilkinde hiç içmedim ama şimdi beyaz şarabın kokusu burnuma geliyor. Bir de yazın doğacak, biz arkadaşlarla akşamları hep deniz kenarında oluruz, dayanabilirsem içmem. Bir bardak şarap 2-3 saatte vücuttan atılıyormuş ama ben riske atmam. En az iki gün emzirmem öyle bir durum olursa. Şimdi böyle düşünüyorum ama bebek doğunca uykusuzluktan hep sarhoş gibi olacağız. İhtiyaç hissetmeyiz bence
Ben de şimdi özledim diye içerim sanıyorum ama vicdanım izin vermez muhtemelenyani evet şu an serbestlik var ondan arıyoruz o zaman belki bu kadar enerjik olmayız.
2-3 saat iyimiş ama evet ben de riske atamam ya. Şimdi de serbest mesela doktorum haftada 1 kadeh iç dedi. Yılbaşında bir kez içeyim dedim bitiremedim kadehi. Ben de pinpirikliyim.
Benim de şu an aşırı canım çekiyor allahtan kapalı her yer
Merhabalar bir şey sormak istiyorum umarım cevaplarsiniz. Bende 20.hafta içerisindeyim ama hala öğrenemedim cinsiyeti. Size kaçıncı hafta da kız kaçıncı hafta da erkek dendi acaba ?ben kıza alışmışken erkek dendi. alıştım ve isimli tulum siparişi verdim. eğer yine değirse artık doğana kadar inanmam sanırım.
Merhabalar bir şey sormak istiyorum umarım cevaplarsiniz. Bende 20.hafta içerisindeyim ama hala öğrenemedim cinsiyeti. Size kaçıncı hafta da kız kaçıncı hafta da erkek dendi acaba ?
giyiyorum canım neden böyle oluyor anlamadım. göbeyim çıktı acaba ondan mı ama kızımda hiç böyle bir şey hatırlamıyorum.Benim normal atlet giymiyor musun canim
Merhaba canım. 13 haftalıkken kıza benzetti 16 haftalıkken erkek dedi. 13 haftalıkken konturolde video çekmiştim bazı arkdaşlar onda da çıkıntı gördü en başta erkekmiş zaten dediler. İnan benimde hala kafam karışık ve emin olamıyorum. Pazartesi konturolum var bakalım ne diyecek.Merhabalar bir şey sormak istiyorum umarım cevaplarsiniz. Bende 20.hafta içerisindeyim ama hala öğrenemedim cinsiyeti. Size kaçıncı hafta da kız kaçıncı hafta da erkek dendi acaba ?
Bilemedim ama sanırım tek değilmişsin.giyiyorum canım neden böyle oluyor anlamadım. göbeyim çıktı acaba ondan mı ama kızımda hiç böyle bir şey hatırlamıyorum.
Herseyi bilimsem yasarsak isimiz varKızlar ben size bilimsel olanı yazdım. Ben onu yedim, ben şunu yedim diye cevap vermenize gerek yok ki. Sizin yemiş olmanız gerçeği değiştirmiyor
ya çok teşekkür ederim. aynen benimde vücudum çok sıcak ellerim ayaklarım yanıyor ama karnım buz gibi. tek olmamam sevindirdi.Bilemedim ama sanırım tek değilmişsin.
Karniniz sogukmu?
Arkadaslar bilmem siz dikkat ettinizmi ama benim karnim resmen dokununca buz gibi bazen. Karnim soguk oldugunda usumuyorum aslinda. Aranizda benim gibi olan varmi?www.kadinlarkulubu.com
Ben her şeyi bilime göre yaparım. Bol kitap okur, araştırırım. Böyle rahat ediyorum. Sadece kendi çocuğumu değil, öğrencilerimi de öyle yetiştiriyorumHerseyi bilimsem yasarsak isimiz varbiraz rahat ol
Allah yardimcin olsun ne diyim ben kendimi asla boyle kasamazdimBen her şeyi bilime göre yaparım. Bol kitap okur, araştırırım. Böyle rahat ediyorum. Sadece kendi çocuğumu değil, öğrencilerimi de öyle yetiştiriyorum
Bu kasmak değil. Benim rahat olduğum şekil bu. Türkçe öğretmeniyim. Ben okuyup uygulamayacaksam kim yapacakAllah yardimcin olsun ne diyim ben kendimi asla boyle kasamazdim
Hayatinda basarilarBu kasmak değil. Benim rahat olduğum şekil bu. Türkçe öğretmeniyim. Ben okuyup uygulamayacaksam kim yapacak
14.haftada gittiğim semt polikiliniginde ki doktor önce erkek sonra baktıkça kıza benzettim ama kordondan dolayı tam göremiyorum dedi , emin değilim kendini göstermiyor dedi. Normal de Cerrahpaşa da takipliyim orasi da başta çok erken diyordu şimdi de göstermiyor kendini diyor , öğrenmek detaylı ultrasona kaldı artık , sabrım tükenmek üzere amabenim doktorum 12. Hafta kontrolde gördü söylemeyeyim değişebilir dedi. 16. Hafta kesin söyledi. Siz neden öğrenemediniz?
Anladım canım , 16. Hafta iyi bı hafta bence değişmez seninkisiMerhaba canım. 13 haftalıkken kıza benzetti 16 haftalıkken erkek dedi. 13 haftalıkken konturolde video çekmiştim bazı arkdaşlar onda da çıkıntı gördü en başta erkekmiş zaten dediler. İnan benimde hala kafam karışık ve emin olamıyorum. Pazartesi konturolum var bakalım ne diyecek.
ben süprize karşı hazırlıklı gidecem ne olur ne olmaz.Anladım canım , 16. Hafta iyi bı hafta bence değişmez seninkisi
ben süprize karşı hazırlıklı gidecem ne olur ne olmaz.Anladım canım , 16. Hafta iyi bı hafta bence değişmez seninkisi
Magnezyum eksikliği olabilir bende oldu biraz muz fln yedim düzeldi, doktor idare ettiğin yere kadar öyle doğal takviyeyle ilerleyelim dedi. Bir de 2 gün çok ayakta kaldım ev işi anlamında çok ağrım oldu. İyi uyuyup dinlenmezsem de hep oluyor. Yürüyüş yapmak rahatlatıyor.Kizlar merhabalar. Insallah guzel bir haftasonu olur bizim icin.
Cok sukur bugun distan da artik belli ediyor yavrum kendini. Cok heyecanlandim. Sabahtan beri karnim acik, hareket ettigi an kacirmayayim diye. 20. Haftaya girdik bugun aybars imla.
Ama size birsey sormak istiyorum, sabahtan beri sol kasik hizamda bi agri var, ama kasik agrisidegil sanki damarim agriyor. Dinleniyorum ama bi öneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
Korktumacikcasi biraz.
Ben de aynı durumdayım. En alt daire boştu, spor salonu yapalım dedik. Ailedeki herkes evindeki spor aletlerin koydu oraya. Yürüyüş bandı, bisiklet vb. var ama azıcık yorulsam ağrıdan yatırıyorum. Spora başlasam direncim yükselir mi acabaMagnezyum eksikliği olabilir bende oldu biraz muz fln yedim düzeldi, doktor idare ettiğin yere kadar öyle doğal takviyeyle ilerleyelim dedi. Bir de 2 gün çok ayakta kaldım ev işi anlamında çok ağrım oldu. İyi uyuyup dinlenmezsem de hep oluyor. Yürüyüş yapmak rahatlatıyor.
Hatta spora başlamak istiyorum evde ama nedense korkuyorum bebişe bi zararı olur diye