2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
14.haftada gittiğim semt polikiliniginde ki doktor önce erkek sonra baktıkça kıza benzettim ama kordondan dolayı tam göremiyorum dedi , emin değilim kendini göstermiyor dedi. Normal de Cerrahpaşa da takipliyim orasi da başta çok erken diyordu şimdi de göstermiyor kendini diyor , öğrenmek detaylı ultrasona kaldı artık , sabrım tükenmek üzere ama 😊

kötü olmuş 14. Haftadan sonra gitmedin mi cerrahpaşaya hiç? Görünmesi lazım çünkü sonradan

Magnezyum eksikliği olabilir bende oldu biraz muz fln yedim düzeldi, doktor idare ettiğin yere kadar öyle doğal takviyeyle ilerleyelim dedi. Bir de 2 gün çok ayakta kaldım ev işi anlamında çok ağrım oldu. İyi uyuyup dinlenmezsem de hep oluyor. Yürüyüş yapmak rahatlatıyor.
Hatta spora başlamak istiyorum evde ama nedense korkuyorum bebişe bi zararı olur diye

zararı olmaz da ne yapacaksın? Benim doktorum önceden yaptığın her şeyi yapabilirsin dedi. Koşuyordum gebelik öncesi. Koşabilirsin de dedi. Ama koşamıyorum enerjim yok. Gebelikte koşan arkadaşım da oldu.
yani enerjimizin yettiğince yapabileceğimiz sporların bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum. En fazla bacak kaldır indir. Endorfin salgılarsın benek mutlu olur.
ben sadece yoga yapıyorum şu an. Haftada bir gün 9-10 km diğer günler 3-4 km yürümeye çalışıyorum dışarıda. Doktorum yapabildiğin sürece devam dedi. Gebelik öncesi sınırları zorlamadan. Ama zaten imkansız eski performansı yakalamak.

Ben de aynı durumdayım. En alt daire boştu, spor salonu yapalım dedik. Ailedeki herkes evindeki spor aletlerin koydu oraya. Yürüyüş bandı, bisiklet vb. var ama azıcık yorulsam ağrıdan yatırıyorum. Spora başlasam direncim yükselir mi acaba

kesinlikle yükseliyor. Spor değil de Ben yavaş yavaş yürüyüş mesafemi uzattım. Başta 5-6 km beni aşırı zorlarken şu an 10km yapıyorum. İlk uzun yürüdüğümde gece bel ağrısından uyuyamamıştım. Şu an hiçbir şey yok. Hatta eşimle hafta sonu yapıyoruz haftada bir 10kmlik yürüyüşü. Eşim benden çok yoruluyor. Ben hafta içi de kısa kısa yürüdüğüm için antrenmanlı oluyorum.

yalnız magnimore plus diye bir şey kullanıyorum o da ağrılara iyi geliyor bana romatoloji doktorum verdi romatizmam olduğu için.

zararı olmaz da ne yapacaksın? Benim doktorum önceden yaptığın her şeyi yapabilirsin dedi. Koşuyordum gebelik öncesi. Koşabilirsin de dedi. Ama koşamıyorum enerjim yok. Gebelikte koşan arkadaşım da oldu.
yani enerjimizin yettiğince yapabileceğimiz sporların bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum. En fazla bacak kaldır indir. Endorfin salgılarsın benek mutlu olur.
ben sadece yoga yapıyorum şu an. Haftada bir gün 9-10 km diğer günler 3-4 km yürümeye çalışıyorum dışarıda. Doktorum yapabildiğin sürece devam dedi. Gebelik öncesi sınırları zorlamadan. Ama zaten imkansız eski performansı yakalamak.
Pandemi ev derken daha hızlı kilo aldığımı hissediyorum, hamile yogası yapmak istiyorum hem fiziken hem ruhen iyi gelmesi için bu hafta biraz youtube dan araştıracağım.

Bende gebelikten önce yoga yapıyordum ilk aylar bulantı canli dersler derken hicbir sey yapamadım. Hic degilse yürümek istiyorum ama okul tekrar başlayacak yine fırsat bulamam. Benim canli dersim bitince kızımın başlıyor, onu evde bırakıp cıkamıyorum.
Kızımda az kilo almıstım simdi tartılmaya bile korkuyorum ne kadar aldım bilmiyorum 14.haftada 5kiloydu.😬😬

kesinlikle yükseliyor. Spor değil de Ben yavaş yavaş yürüyüş mesafemi uzattım. Başta 5-6 km beni aşırı zorlarken şu an 10km yapıyorum. İlk uzun yürüdüğümde gece bel ağrısından uyuyamamıştım. Şu an hiçbir şey yok. Hatta eşimle hafta sonu yapıyoruz haftada bir 10kmlik yürüyüşü. Eşim benden çok yoruluyor. Ben hafta içi de kısa kısa yürüdüğüm için antrenmanlı oluyorum.

yalnız magnimore plus diye bir şey kullanıyorum o da ağrılara iyi geliyor bana romatoloji doktorum verdi romatizmam olduğu için.
Maşallah. Ben o kadar hiç yürümedim😊 Diyetisyen, yorulmayacağın kadar yürü dedi. Bizim evin önü sahil yürüyüş yolu. Herkes burada yürüdüğü için virüsten korkuyorum. Ama bahaneleri bir kenara bırakıp başlamak lazım. Pazartesi başlıyorum bakalım 😊

Kabizliktan kurtulamiyorum çözümü olan neolur yazsın piskolojim bozuldu 😭😭 kayısı hoşaflar geçirmiyor kronik bir hal aldı 😭

Bende gebelikten önce yoga yapıyordum ilk aylar bulantı canli dersler derken hicbir sey yapamadım. Hic degilse yürümek istiyorum ama okul tekrar başlayacak yine fırsat bulamam. Benim canli dersim bitince kızımın başlıyor, onu evde bırakıp cıkamıyorum.
Kızımda az kilo almıstım simdi tartılmaya bile korkuyorum ne kadar aldım bilmiyorum 14.haftada 5kiloydu.😬😬
Canım 6.5 kilo aldım bende maalesef istemedigim bir kilo artısım oldu, 57.5 la hamile kaldım 64üm

Maşallah. Ben o kadar hiç yürümedim😊 Diyetisyen, yorulmayacağın kadar yürü dedi. Bizim evin önü sahil yürüyüş yolu. Herkes burada yürüdüğü için virüsten korkuyorum. Ama bahaneleri bir kenara bırakıp başlamak lazım. Pazartesi başlıyorum bakalım 😊

başla başla kıyas yapmak yanlış zaten. Önemli olan kendi limitlerin. Benim de 2 ayda geldi buraya. Yorulmayacağın kadar aynen. Dinlene dinlene. Sonra çarpıntın olur bel ağrın olur. Rahatsızlık verme kendine ☺️

Kabizliktan kurtulamiyorum çözümü olan neolur yazsın piskolojim bozuldu 😭😭 kayısı hoşaflar geçirmiyor kronik bir hal aldı 😭
Canım bağırsak florası bozulmuş olabilir mi? Probiyotik yoğurda iki hafta devam edince çözülür demişti doktor bana.
Bir de şöyle dedi. 5 tane kuru kayısıyı gece bir kase suya koy, sabah uyanınca kayısıları ye, suyunu iç.
Vitamin kullanıyorsan Demir kabız yapıyor çoğu kişiyi. Sabah suda kayısıyı yedikten hemen sonra Demir’i içersen işe yarar belki

Aslında cok yemiyorum ben tatlı fln hic istemiyor canım ama bulantıdan dolayi cok makarna pilav yedim hala yiyorum. Sizin nasıl?
Ben de bulantı olmadı ama ilk aylar cok sıddetli bir boğaz reflüsü sorunu yasadım bogaz acısında. Kolay yutabileceğim pilav makarna sanırım cok yedim. Şimdi biraz daha diyet modundayım ama iştahım acıldı hissediyorum

Ben de bulantı olmadı ama ilk aylar cok sıddetli bir boğaz reflüsü sorunu yasadım bogaz acısında. Kolay yutabileceğim pilav makarna sanırım cok yedim. Şimdi biraz daha diyet modundayım ama iştahım acıldı hissediyorum
Anladım gecmis olsun insallah bundan sonra daha dikkat edersek belki daha az alırız. Aslında hamile pilatesi yapabilsek baya etkili olur ama cesaret edemiyorum hamilelik öncesi yapmadigim icin

Öyle mi? Ben Sinoptayım. Öncekinde Medicana’da doğum yapmıştım. Sen nerede doğum yapacaksın?
Aynı şehirde değilmişiz ama daha önce yazdıklarınızdan birde bir tane devlet hastanesi var deyince aynı şehirde zannettim ☺ ben devlette düşünüyorum inşallah

X