2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

ben de o pamukları bekliyorum herkes onu önerdi.
Şampuanı mustela aldım.
Pişik kremini intagramda mühendisinoğlunda gördüm. Incia diye bir marka yerli ve temiz içerikli onu aldım küçük bir paketti zaten. Memnun kalırsam devam ederim. Şampuan daha riskli geldi. risk alamadım. Musteladan herkes memnun sonuçta.

Evet bende mustela aldım ama köpük şampuan aldim. Köpük formun yenidoğana daha uygun oldugu söylenildi hep.

Bahar havası gibi bir hava var dışarıda
Hiç normal değil ama insanın içi açılıyor böyle havalarda yaz geliyor mutlu oluyorum benim mevsimim yaz
Birazdan kızımı sitenin bahçesine çıkarırım belki sokakta yürürüz biraz

evet mis gibi ben de çiçeklerimi yıkadım sabah banyoda. Uyansınlar artık camın önüne dizdim. Camı Perdeleri açtım mis gibi hava valla.

Ben kızımda sebamed şampuan kullanıyorum oğlumda da onu kullanmayı düsünüyorum.
Oğlum demek cok ilginc geliyor hep kızım olur sanmıstım
Bende de öyle sanırım dil alışkanlığı bir şey alırken bile kızım için aldım falan diyorum sonra kendimi düzeltiyorum.

Hangi şehirdesiniz. Bizim burda da öyle Evde terliyoruz valla

neyse ki pandemi dönemindeyiz misafir olmayacak inşallah.
Ama yine de çat diye odaya giren personele karşı bile güzel bir önlem o tarz odalar ya. Güzelmiş.
Misafir almıyorlar mı? Ben de kızımı hastaneye ikinci gün getirirler diye düşünüyordum. Samsun’daki kuzenlerim hep doktor, onlar girer sanırım. Tabii annem, eşim, kızım dışında kimse girmese benim için çok daha iyi

Nerde yaptırdınız ayrıntılı yi devlet mi özel mi ne kadar sürdü

benim doğum yapacağım hastanede kuzenim ve bir iş arkadaşım yeni doğum yaptı. İkisi de hastaneye eşleriyle gittiği için anneleri bile gelemedi. Eşleri refakatçı kaldı. Kimle gidersen onla kalıyorsun dediler bana. Hazirana kadar gevşeyebilir belki bilmiyorum. Muayeneye giderken de eşimi almıyorlar.
he gevşese de insanlar artık temkinli kırk kat el gelmez. Gelirse çok yakın kadınlar teyze hala tarzı.
evet senin kuzenler gelir zaten onlar gelsin nolacak kuzenden.
hastaneye maaile doluşuyorlar erkekler bile geliyor ya ona gıcık oluyorum ben. Mesela eşimin iş yerinde salak bir adet var. İş yerinden biri veya birinin eşi doğum yapınca cümbül cemaat hastaneye gidiyorlar. Manyak mısınız kadın rahtsız olur diyorum. Odaya girmiyoruz ki kapıdan meraba diyoruz diyor. Ben istemem yani. Erkek ziyaretçiye hele hiç gerek yok o halimde. Rahat rahat yayılmak isterim. :)

konak önleyici olan değil mi o? Ben de arada kalmıştım normal aldım.
Yenidoğan gentle cleaning mi ne benim aldığım.
Normak yenidoğan köpük sampuani diye geçiyor. Ama tabi konak önleyici etkisi de var. Bazı sitelerde bu sebepten konak önleyici şampuan diye geçiyor. Bizzat mustela dan almiştim bu bilgiyi:)

Kızlar bende misafir alınacağını düşünmüyorum alınsa bile zaten ben kimseyi istemiyorum
Eşim kalıcak Yanımda
Kızımdada 2 hafta kadar hastanede kalmıştım doğum öncesiyle birlikte hep eşim kaldı yanımda
Kızımada şimdiden anlattım durumu görüntülü konuşuruz anne öyle gösterirsin kardeşimi diyor

Lohusa şerbeti ben içerim gerçekten sütü artırıyor tavsiye ederim ılık içmek lazım illa gıda boyalı olmak zorunda değil

LOHUSA ŞERBETİ İÇİN MALZEMELER​

5 lt. lohusa şerbeti için gerekli malzemeler:

• 1 adet kare Lohusa Şekeri (Baharatçılarda “Kızamık Şekeri” şekeri olarak satılır.)
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker (Bu oranı şekeri ne kadar sevdiğinize bağlı olarak değiştirebilirsiniz.)
  • 20 Su Bardağı Su
  • 4 Adet Çubuk Tarçın
  • 20-25 Adet Karanfil
  • 1 kök havlıcan
  • 1 kök zencefil
  • 2 kök zerdeçal
  • 1 Adet Muskat
  • Anne sütünün artması için birkaç adet ısırgan yaprağı kullanmanızı öneririz.

LOHUSA ŞERBETİ NASIL​

Annem aktardan kırmızı şeker gibi bir şey aldı, onu kaynattı

Kızamık şekeri nasıl yapılıyor peki aktardan alınan şeyin içinde ne var o belli değil. B baby girlL ün dediği gibi tedirgin oldum ben de ondan.

Kizlar merhabalar. Insallah guzel bir haftasonu olur bizim icin.
Cok sukur bugun distan da artik belli ediyor yavrum kendini. Cok heyecanlandim. Sabahtan beri karnim acik, hareket ettigi an kacirmayayim diye. 20. Haftaya girdik bugun aybars imla.
Ama size birsey sormak istiyorum, sabahtan beri sol kasik hizamda bi agri var, ama kasik agrisidegil sanki damarim agriyor. Dinleniyorum ama bi öneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
Korktumacikcasi biraz.

Ay evet erkekler ne arıyor gerçekten. Medicalparkta tüp bebek yaptırdık. Girişte kimse sormuyor. Kasım’da 7 haftalık olana kadar da oraya devam ettim, eşimi de içeri aldılar hep. Hazirana kadar biraz azalır inşallah. Kızımın hastaneye gelmesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…