2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim arkadaşım da kesinlikle hastane tip sağma makinesi kiralamayı önerdi. 3 aylık kiralama fiyatı da 200 tl gibi bir şeymiş galiba . çekim kuvveti kuvvetliymiş. bu arada çatlak için biooil aldım kızlar normalde tatlı badem kullanıyordum bir şişe bitmek üzere kaşınmaya başladı ara ara çok tırstım :KK12:hemen araştırma yapıp yenisini aldım :ıslık:

hastane tipin sağması iyimiş de işe giderken yanıma alamam. O yüzden ben onu eledim.
Ben de şu an kakao ve hindistan cevizi yağı karıştırıp sürüyorum.
Doktorum 7. Aya kadar bitkisel yağlar kullan, 7. Aydan itibaren lierac dedi. 🤷🏻‍♀️

İnşallah söylediğin gibidir canım bilmiyorum çok takıldım sabahtan beri baş ağrısı oldu. Bakmadığım forum kalmadı
Canım kendini hiç strese sokma hatta papatya çayı iç hem rahatlatsın hem baş ağrını alır. Ben hamile kaldığım gibi arkadaşım uyardı sonuçlar %100 doğru olmuyor panik yapma diye o da gittiğinde bebek 2 hafta geri görünüyorumuş çok takılmış ertesi hafta gittiğinde tam haftasındaymış
Tatlım Perinatologa yönlendirme yapıyorlarsa bence 24.haftan dolmadan ona git durumunu anlat belki detaylı şekilde bakar bana bakıldığı gibi...
Tamam canım, ona da önceden randevu almam gerekiyor bulursam dediğin gibi ona giderim daha iyi olur

Kızlar internetten doğum için pijama takımı aldinizmi kendinize?aldıysanız nereden aldınız?

Şöyle bir şey gördüm emzirmek için de rahat olur. Ama beden de bilemiyorum ne alacağımı. O güne me kadar şişerim acaba 😂

Eklentiler

• B0B845F5-19E8-4659-AF15-0F831E9BB26F.png
    B0B845F5-19E8-4659-AF15-0F831E9BB26F.png
    301,3 KB · Görüntüleme: 76
Benimde bir sürü vardı iki üç sene oluyor verdim:KK43:

Evet ondan korkuyorum bende
Odada zaten emzirirken her şey ortada oluyor. Koridorda yürürken de sabahlik giyiliyor. Çok sorun olmadı ince olması 😄

Benim doğum yaptığım oda 1+1’di. Misafir kısmıyla benim odam arasında iki tarafa açılan bir kapı vardı. Çok rahat ettim. Diğer hastanelerde bu tip oda yok. Sırf oda için o hastaneye gitmek istiyorum yine

Benim arkadaşım da kesinlikle hastane tip sağma makinesi kiralamayı önerdi. 3 aylık kiralama fiyatı da 200 tl gibi bir şeymiş galiba . çekim kuvveti kuvvetliymiş. bu arada çatlak için biooil aldım kızlar normalde tatlı badem kullanıyordum bir şişe bitmek üzere kaşınmaya başladı ara ara çok tırstım :KK12:hemen araştırma yapıp yenisini aldım :ıslık:
Bio oil ben de alerji yaptı 1 hafta kasındım ve dökünti döktüm, gebelik kolestazı fln mı diye korktum kan verdim hatta normal cıktı. Kullanmayı kesince anladım. Lierac ve babe almıstım ayrıca indirimde lierac kullanıyorum kokusuz ve alerji yapmadı. Hamileliğimin son 2 ayında Babe kullanacagım. Bir de tüm vücudumu bebe- yağı ile nemlendiriyorum.

Kızlar selam ben de dün doktor kontrolüne gittim 19 Şubat’a da görüntülemeye gideceğim. Şaka maka yarıladık, sağlıkla gelsinler ☺️
Ve aleykum.selam canim seninle herseyimiz ayni gidiyor ins guzel gecer en cok heyecan yaptigim sey detayli

Şöyle bir şey gördüm emzirmek için de rahat olur. Ama beden de bilemiyorum ne alacağımı. O güne me kadar şişerim acaba 😂
Bende önü düğmelileri tavsiye ederim normal zamanda da giyilebiliyor.
Odada zaten emzirirken her şey ortada oluyor. Koridorda yürürken de sabahlik giyiliyor. Çok sorun olmadı ince olması 😄

Benim doğum yaptığım oda 1+1’di. Misafir kısmıyla benim odam arasında iki tarafa açılan bir kapı vardı. Çok rahat ettim. Diğer hastanelerde bu tip oda yok. Sırf oda için o hastaneye gitmek istiyorum yine
Sabahligi da varsa tabi doğru diyorsun.
Ben devlette doğuracağım kısmetse,sezaryan olacak

neyse ki pandemi dönemindeyiz misafir olmayacak inşallah.
Ama yine de çat diye odaya giren personele karşı bile güzel bir önlem o tarz odalar ya. Güzelmiş.

Kızlar internetten doğum için pijama takımı aldinizmi kendinize?aldıysanız nereden aldınız?
Bende almadım daha almam lazım. instagramda çok sayfada var ama Nasıl olur kumaşı falan bilmiyorum.

Selam kızlar
Bende dün detaylı ultrasona girdim güzel geçti her şey yolunda çok şükür
Sonrada kendi doktoruma gittim oda tekrar baktı gayet güzel gidiyor dedi
1 ay sonra çağırdı yine aç gel şeker yüklemesi yapıcam dedi bende yaptırmak istediğimi daha önce söylemiştim zaten
Perşembe günü e bebekten deterjan siparişi verdim
Şampuan pişik kremi falan sebamet ve nustela kullanmıştım onlardan memnundum indiririm olduğunda onlardan alıcam
En çok ta baby me temizleme pamuğundaki indirimi bekliyorum geçenlerde eşim bir kutu almış haftaya indirim olucak 3 kutu falan alırım ondan.Hiç ıslak mendil kullanmadım su ile ıslatıp hep o mendillerde sildim
Islak mendil kullanmak istemeyenlere tavsiye ederim

X