- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.083
- 36
Benim arkadaşım da kesinlikle hastane tip sağma makinesi kiralamayı önerdi. 3 aylık kiralama fiyatı da 200 tl gibi bir şeymiş galiba . çekim kuvveti kuvvetliymiş. bu arada çatlak için biooil aldım kızlar normalde tatlı badem kullanıyordum bir şişe bitmek üzere kaşınmaya başladı ara ara çok tırstımhemen araştırma yapıp yenisini aldım
Canım kendini hiç strese sokma hatta papatya çayı iç hem rahatlatsın hem baş ağrını alır. Ben hamile kaldığım gibi arkadaşım uyardı sonuçlar %100 doğru olmuyor panik yapma diye o da gittiğinde bebek 2 hafta geri görünüyorumuş çok takılmış ertesi hafta gittiğinde tam haftasındaymışİnşallah söylediğin gibidir canım bilmiyorum çok takıldım sabahtan beri baş ağrısı oldu. Bakmadığım forum kalmadı
Tamam canım, ona da önceden randevu almam gerekiyor bulursam dediğin gibi ona giderim daha iyi olurTatlım Perinatologa yönlendirme yapıyorlarsa bence 24.haftan dolmadan ona git durumunu anlat belki detaylı şekilde bakar bana bakıldığı gibi...
Kızlar internetten doğum için pijama takımı aldinizmi kendinize?aldıysanız nereden aldınız?
Bende kizimdan kalan vardi canim hem pijama hem gecelik o yüzden bunda almicamKızlar internetten doğum için pijama takımı aldinizmi kendinize?aldıysanız nereden aldınız?
Ben LCW’den aldım canım. Modeli çok güzel ama ince geldi, çamaşırımı falan hep belli eder yani. En iyisi bakarak almakKızlar internetten doğum için pijama takımı aldinizmi kendinize?aldıysanız nereden aldınız?
Benimde bir sürü vardı iki üç sene oluyor verdimBende kizimdan kalan vardi canim hem pijama hem gecelik o yüzden bunda almicam
Evet ondan korkuyorum bendeBen LCW’den aldım canım. Modeli çok güzel ama ince geldi, çamaşırımı falan hep belli eder yani. En iyisi bakarak almak
Ben hem günlük hem doğumdan sonra giyebilmek için önü düğmeli almıştım. Bu da güzelmiş canimŞöyle bir şey gördüm emzirmek için de rahat olur. Ama beden de bilemiyorum ne alacağımı. O güne me kadar şişerim acaba
Öyle mi? Ben Sinoptayım. Öncekinde Medicana’da doğum yapmıştım. Sen nerede doğum yapacaksın?Burada yazmışsın canım ,yeni görüyorum,sanırım aynı şehirdeyiz seninle :)
Odada zaten emzirirken her şey ortada oluyor. Koridorda yürürken de sabahlik giyiliyor. Çok sorun olmadı ince olmasıBenimde bir sürü vardı iki üç sene oluyor verdim
Evet ondan korkuyorum bende
Ben hem günlük hem doğumdan sonra giyebilmek için önü düğmeli almıştım. Bu da güzelmiş canim
Kızlar selam ben de dün doktor kontrolüne gittim 19 Şubat’a da görüntülemeye gideceğim. Şaka maka yarıladık, sağlıkla gelsinlerHadi guzel fotolar al ins minnaktan hersey yolunda mutlu don canim evine insAllah benimde ayin 19 u na bakalim bekliyoruz
Bio oil ben de alerji yaptı 1 hafta kasındım ve dökünti döktüm, gebelik kolestazı fln mı diye korktum kan verdim hatta normal cıktı. Kullanmayı kesince anladım. Lierac ve babe almıstım ayrıca indirimde lierac kullanıyorum kokusuz ve alerji yapmadı. Hamileliğimin son 2 ayında Babe kullanacagım. Bir de tüm vücudumu bebe- yağı ile nemlendiriyorum.Benim arkadaşım da kesinlikle hastane tip sağma makinesi kiralamayı önerdi. 3 aylık kiralama fiyatı da 200 tl gibi bir şeymiş galiba . çekim kuvveti kuvvetliymiş. bu arada çatlak için biooil aldım kızlar normalde tatlı badem kullanıyordum bir şişe bitmek üzere kaşınmaya başladı ara ara çok tırstımhemen araştırma yapıp yenisini aldım
Ve aleykum.selam canim seninle herseyimiz ayni gidiyor ins guzel gecer en cok heyecan yaptigim sey detayliKızlar selam ben de dün doktor kontrolüne gittim 19 Şubat’a da görüntülemeye gideceğim. Şaka maka yarıladık, sağlıkla gelsinler
Bende önü düğmelileri tavsiye ederim normal zamanda da giyilebiliyor.Şöyle bir şey gördüm emzirmek için de rahat olur. Ama beden de bilemiyorum ne alacağımı. O güne me kadar şişerim acaba
Sabahligi da varsa tabi doğru diyorsun.Odada zaten emzirirken her şey ortada oluyor. Koridorda yürürken de sabahlik giyiliyor. Çok sorun olmadı ince olması
Benim doğum yaptığım oda 1+1’di. Misafir kısmıyla benim odam arasında iki tarafa açılan bir kapı vardı. Çok rahat ettim. Diğer hastanelerde bu tip oda yok. Sırf oda için o hastaneye gitmek istiyorum yine
Odada zaten emzirirken her şey ortada oluyor. Koridorda yürürken de sabahlik giyiliyor. Çok sorun olmadı ince olması
Benim doğum yaptığım oda 1+1’di. Misafir kısmıyla benim odam arasında iki tarafa açılan bir kapı vardı. Çok rahat ettim. Diğer hastanelerde bu tip oda yok. Sırf oda için o hastaneye gitmek istiyorum yine
Bende almadım daha almam lazım. instagramda çok sayfada var ama Nasıl olur kumaşı falan bilmiyorum.Kızlar internetten doğum için pijama takımı aldinizmi kendinize?aldıysanız nereden aldınız?