Yaa bende şimdiden onların hevesiyle bekliyorum. Aşırı meyveciyim kasa kasa yesem doymam. Annem hep seni manava vericem derdi.Yaz meyvelerinden yemezsem çatlarım heraldeşimdi saymayım ama hepsi birbirinden güzel
Daha şimdiden mutlu oluyorum yaz geliyor yaz meyveleri çıkacak diye
Meyvelerin bir şey yapacağını düşünmüyorum bende
Kızımı emziremedim gaz yapıp yapmadığını bilmiyorum ama herkesin bünyesi farklı tabi
Şöyle bir şey gördüm emzirmek için de rahat olur. Ama beden de bilemiyorum ne alacağımı. O güne me kadar şişerim acaba
canım bu tarz şeyler ben de baktım trendyldan ama Yorumlarda kolları tül olanlar için kaşındırıyor falan yazmışlardı.
Sen yaşamazsın ki bebek sancılanırher şeyi yedim ben hiç de sorun yaşamadım.
Pişmiş şekilde meyve sebze yeniyor tabii ki. Beslenme uzmanımın verdiği listeye göre beslendim. Sizin öyle yapmış olmanız doğru olduğunu göstermiyorben de gazlı içecekleri çok tüketmem zaten ama demeye çalıştığım özel bir listem yoktu beslenmeme normal bir şekilde devam ettim. bu kadar ayrıntı bana abartı geliyor meyve sebze falan ne bileyim.
Hoşaf şeklinde yeniyor canımTaze meyve neden yenmesin canım. Her şeyin vitamini her şeyin değeri ayrıdır; hepsinden almak lazım. Sonuçta oturup bir kasa yemicez
Benim normal atlet giymiyor musun canimKızlar ya benim karnım hep soğuk. Hiç ısınmıyor normal mi bu şekilde üşütürmüyüm acaba. Ellerimi koyunca bir rahatlama geliyor sıcağıyla. Sizin nasıl karnınız soğuk mu normal mi
Bilimsel olması önemli tabi. O zaman sizin çok dikkat etmeniz gerekecek sanirim:))Kızlar ben size bilimsel olanı yazdım. Ben onu yedim, ben şunu yedim diye cevap vermenize gerek yok ki. Sizin yemiş olmanız gerçeği değiştirmiyor
Ben kullanmadım ama araştırdım wrap sling hem yeni doganda hemde ileri aylarda kullanılıyor. Ondan almayi planlıyorum. Halkalı sling de yenidoganda kullanılıyormus ama benim omuzlarım dar tek omuzla agır gelir kullanamam gibi geldi.Kızlar bebekler ilk doğduğunda sling kullanılır mı? Kullanılıyorsa hangi cesidi daha mantıkli sizce? Sanirim onda da bir suru cesit varmiş
Bu cümlelerden bir şey anlamadım. Evet dikkat ediyorum zaten.Bilimsel olması önemli tabi. O zaman sizin çok dikkat etmeniz gerekecek sanirim:))
Ama canım yaz meyvelerini; karpuz kavun çilek kiraz erik şeftali vs. Bunları nasıl hoşaf şeklinde yicezkiHoşaf şeklinde yeniyor canım
Kayısı, erik, üzüm hoşafı yapılıyor.Ama canım yaz meyvelerini; karpuz kavun çilek kiraz erik şeftali vs. Bunları nasıl hoşaf şeklinde yicezki
Ha o meyvelerde olur hoşaf. Ben diğerlerini düşününce pek mümkün gelmedi banaKayısı, erik, üzüm hoşafı yapılıyor.
Kızlar ben size bilimsel olanı yazdım. Ben onu yedim, ben şunu yedim diye cevap vermenize gerek yok ki. Sizin yemiş olmanız gerçeği değiştirmiyor
Yenir tabii canım. İlk üç ay süt kontrolsüz çok geliyor zaten. Bebeğin bir günlük sütü olursa dolapta. Ben özlediğim her şeyi yerim diye düşünüyorumbiraz da bünye meselesi deneye yanıla öğreneceğiz ama ben de erik ve çileğe dayanamam 1 porsiyon yenir yine nefsi köreltmelik.
Yenir tabii canım. İlk üç ay süt kontrolsüz çok geliyor zaten. Bebeğin bir günlük sütü olursa dolapta. Ben özlediğim her şeyi yerim diye düşünüyorumSonraki gün emzirene kadar o gazlı sütü sağıp dökerim.
Evet kullanılıyor bebeğin kalça çıkıgı olmamasi icin de yararı var. Duz şal şeklinde olanı kullanıyorlar genelde kendin arkadan bağlıyorsun. Nekonun wrap slingi meşhurdur bu konuda. Diger markaları bilmiyorum pekKızlar bebekler ilk doğduğunda sling kullanılır mı? Kullanılıyorsa hangi cesidi daha mantıkli sizce? Sanirim onda da bir suru cesit varmiş