- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Bende yok yani çok dikkatimi çekmedi açıkçasıKızlar normal regl tarihiniz geldiğinde belirtileri yaşıyor musunuz? Ben hepsini yaşıyorum. Çenemde bir sivilce çıkıyor, göğüslerim ağrıyor, iştah açılıyor, sulu göz oluyorum, alt tarafta ağrı oluyor. Kanama dışında her şey var
Biz de evden çalışıyoruz, aynı durumdayız. Yarın ebebeke gideceğim. Maske ve siperlik takıyorum, bir şey olmaz diye düşünüyorum.Kızlar beni bu virüs çok korkutuyor
Doktor çok dikkatli ol diyor sürekli
3 aydır markete dahi gitmedim
Hastaneye gidip geliyoruz birde evin yakınlarında yürüyoruz bazen o kadar
Eşimde evden çalıştığı için kimseyle temas etmemeye çalışıyoruz
E bebeğe gitmeyi çok istiyorum ama vakalar artıyor ondan bile vazgeçtim internet üzerinden alacağız
Araba ve beşik olarak ne kullanıyorsunuz ,memnun musunuz,bu arada iyi yapmışsınızMerhabalar alışveris icin erken diyordum ama bugün avmye gidince dayanamadım. Hastane cıkışı biraz kıyafet tarak tırnak makası fln aldım
Bebek arabası yatak kızımdan kaldigı icin almayı düsünmüyorum. Ihtiyaçların cogunu almış oldum
Okulumdan haber gelmedi ama seminer online olacak diye okudum haberlerde bugun yarin gelir heralde haberBiz de evden çalışıyoruz, aynı durumdayız. Yarın ebebeke gideceğim. Maske ve siperlik takıyorum, bir şey olmaz diye düşünüyorum.
İki ay okula gittim, 4 sınıfa girdim. Pazartesi günü seminer başlıyor, bir hafta okulda olacağız. Yani bu durumlarda virüs kapmadıysam daha kapmam diye düşünüyorum. Yani tedbirli olmak işe yarıyor bence. Etrafımızda virüs kapan kişilerden hiç şöyle bir şey duymadım: ben tedbir aldım ama virüs kaptım.
Kimse böyle bir şey demiyor. Hepsi tedbiri bırakınca kapmış. Örneğin en son hasta olan arkadaş misafiri gelince balkonda oturmuşlar, nasılsa balkondayız diye maskeler çıkarmışlar.
Tabii ki sen de alışverişe git demiyorum. Tedbiri elden bırakmamak lazım diyorum
O zaman okulların açılması da kesin değil. Öğretmeni okul getirmiyorlarsa hem öğretmenleri hem öğrencileri getirmeyi nasıl göze alacaklarOkulumdan haber gelmedi ama seminer online olacak diye okudum haberlerde bugun yarin gelir heralde haber
Beşik olarak park yatak almıstım yine onu kullanmayı düsünüyorum. Park yatak cok kullanışlı tavsiye ederimAraba ve beşik olarak ne kullanıyorsunuz ,memnun musunuz,bu arada iyi yapmışsınız
Mutasyon artarsa okul açılmasında karar degistirebilirler benceO zaman okulların açılması da kesin değil. Öğretmeni okul getirmiyorlarsa hem öğretmenleri hem öğrencileri getirmeyi nasıl göze alacaklar
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin, sizin rahim agzi uzunlugunuz kac cm di? Ilk cocugunuzu kac haftalikken doğurmuştunuz? Umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.Merhaba evet ben bugün operasyon oldum bunun için ismi Serklaj oluyor..15dk.lık filan kisa bir işlem çıkışta yoğun adet sancisi gibi karnim agridi bir süre ama sonra geçti şükür..ilaçlarımı içiyorum hala hastanedeyim yarın çıkarım sanırım..tedirgin olmayın ilk çocuğumu da bu şekilde dikişle önlem alarak kucağıma almıştım..
Sormak istedğiniz birşey olursa yardımcı olurum
Ben de korkuyorum ama arada çıkıyoruz evde cok kötü bunalıyoruz onun harici doktor bide kızımla kapının önüne inip turluyoruz haftada iki üç kere. haftalarca dışarı çıkmadığım oluyor şimdi hastane işi var eşim işe gelip gidiyor bi de komşu dadanmıştı arada oynasınlar dedim sürekli her gün görüşmek istiyodu geliyodu çocuk gönderiyordu çatkapı geçen evlerine gelen biri pozitif cikmis hala takip ediyor çocukları dışarda oynatma peşinde tabak gönderiyor söyledik yine aynı insanlar aldırmıyor ki düzelse.Kızlar beni bu virüs çok korkutuyor
Doktor çok dikkatli ol diyor sürekli
3 aydır markete dahi gitmedim
Hastaneye gidip geliyoruz birde evin yakınlarında yürüyoruz bazen o kadar
Eşimde evden çalıştığı için kimseyle temas etmemeye çalışıyoruz
E bebeğe gitmeyi çok istiyorum ama vakalar artıyor ondan bile vazgeçtim internet üzerinden alacağız
Onun kırmızının almayı düşünüyorum chicco nın bastonu var zaten çok pata vermeyin arabaya bide her yete arabala giditoruz, bagaj da dırır diye düşünüyorum fşystıda uygun 1.5 2 seve anca kullanırız baston lar rahat ama, kataloğu bulamadım başka, markalara bakayım civil e gideyim diyordum gercekten girecek mi ben görmedim çünkü yüzde 28 indirime girerse uygun olur gercekten bide gidip e bebek den bakıp netten indirime girince söyleriz aslında kataloğu bulamadım çok baktım yoktu ama, bulduğumda Bi o bide katlanır beşik e bakıyordumBebek arabası bakanlar baby plusun travel var bu ay indirime girecek ben de anne yanına bakıcam
Ben almıcam araba var bizde bakan arkadaşlar vardı. Katologu bende bulamadım ya. var diye hatırlıyorum.Onun kırmızının almayı düşünüyorum chicco nın bastonu var zaten çok pata vermeyin arabaya bide her yete arabala giditoruz, bagaj da dırır diye düşünüyorum fşystıda uygun 1.5 2 seve anca kullanırız baston lar rahat ama, kataloğu bulamadım başka, markalara bakayım civil e gideyim diyordum gercekten girecek mi ben görmedim çünkü yüzde 28 indirime girerse uygun olur gercekten bide gidip e bebek den bakıp netten indirime girince söyleriz aslında kataloğu bulamadım çok baktım yoktu ama, bulduğumda Bi o bide katlanır beşik e bakıyordum
Aynı sizinki gibi 2cm ölçüldü..37+2 de doğdu oğlum,26 haftalıkken acil Serklaj işlemi uygulanmıştı..Cok tesekkur ederim cevabiniz icin, sizin rahim agzi uzunlugunuz kac cm di? Ilk cocugunuzu kac haftalikken doğurmuştunuz? Umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Cok tesekkur ederim, icimi rahatlattiniz.Aynı sizinki gibi 2cm ölçüldü..37+2 de doğdu oğlum,26 haftalıkken acil Serklaj işlemi uygulanmıştı..
Rica ederim şimdiden geçmiş olsun,sağlıkla kucaklayalim hepimizCok tesekkur ederim, icimi rahatlattiniz.
Sebamed aldım ben ama baby me de aklımda olsun sagol canım lohusa, pedi bende alacam 10 TL olmuş baby plus cabyon indirime düşer inşallah bakalımE bebekte bugun şampuanlarda indirim varmış. Biz normalde sebamed kullaniyorduk sonra baby me aldik iyi geldi kızıma oğluma da mavisini almayı düşünüyorum ona da iyi gelir insallah fiyati da kendisi de iyi cunku ve muhendisoglundan gecer not almış bir şampuan arkadaşlar tavsiye ederim alırsanız.Bir de ıslak mendil yerine pamuk mendiller daha iyi ve daha bereketli oluyor. ebebekte 6li 12 li vs satiliyor indirime girince ondan da alıcam insallah onu da tavsiye ederim