2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben kızımda süt sağmak için makine almamıştım ama ara ara elimle sağıp kızımı birine bırakıp gezmeye çıkardık. Çok iyi gelirdi. Elle sağmak çok zor alırsam sırf bu yüzden alıcam. Yeni doğmuş bebeği olan bir annenin ara ara kafa dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. çıkıp bekar gibi gezmek insana bir ohh dedirtiyor resmen.🤭🤭🤭
Bu hastane tipi sağma makinaları kiralanıyor aslında 🙃 50-100 TL civarıydı yada lansinoh kullandım ben memnundum .

Ben kızımda süt sağmak için makine almamıştım ama ara ara elimle sağıp kızımı birine bırakıp gezmeye çıkardık. Çok iyi gelirdi. Elle sağmak çok zor alırsam sırf bu yüzden alıcam. Yeni doğmuş bebeği olan bir annenin ara ara kafa dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. çıkıp bekar gibi gezmek insana bir ohh dedirtiyor resmen.🤭🤭🤭
Evet kesinlikle. Dönünce nasıl özlemiş oluyordum. Bir de hep beraber olunca insan kokusunu alamıyor, sürekli aldığı için. Bir yerden dönünce odada bebek kokusu olduğunu fark ederdim. Petibör bisküvi gibi bir koku 🥰

İlk giyecekleri inşallah. Allah nasip ederse 🤲 Battaniye bir sürü var. Pembe ve beyaz iki battaniyesi olacak doğumda inşallah

Eklentiler

• 32C4EC3B-9502-434F-B5FB-D3BFFF3D08AA.jpeg
    32C4EC3B-9502-434F-B5FB-D3BFFF3D08AA.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 104
Diğer aldıklarım da bunlar 🥰 Pastel renkli emziklere bayıldım. ne olur ne olmaz diye beşiğe sineklik aldık.

Eklentiler

• E1873645-C91B-43ED-9F04-E5780BA7A4E5.jpeg
    E1873645-C91B-43ED-9F04-E5780BA7A4E5.jpeg
    139,2 KB · Görüntüleme: 104
  • EAB38986-AB8D-4A6F-AE0A-197B341BE065.jpeg
    EAB38986-AB8D-4A6F-AE0A-197B341BE065.jpeg
    178,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 858C7D73-8EF7-4947-9CD4-1DB8C4078FB4.jpeg
    858C7D73-8EF7-4947-9CD4-1DB8C4078FB4.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 80460905-C157-42C1-AC06-6F9C39A9E12C.jpeg
    80460905-C157-42C1-AC06-6F9C39A9E12C.jpeg
    134,9 KB · Görüntüleme: 101
Arkadaşlar bende size philips avent elektirikli süt sağma makinası hakkında sormak istiyorum ,çok kullanışlı olduğunu duydum ,bebek doğduktan sonra mı almak gerekir yoksa önceden alıp bulundurmak iyi mi her durumda lazım oluyor mu ?
Ben hastaneye götürmüştüm makineyi. Bebek uyuduğunda en düşük derecede çalıştırıyordum süt gelsin diye. Şimdi düşünüyorum da bebeği hiç memeden ayırmasam daha iyiymiş ama insan ameliyatlı olunca hep kucağında tutamıyor

Baby plus markası, ürünleri iyimi, kaliteli mi sizce? Ben daha önce hiçbir ürününü kullanmamıştım da. Özellikle bebek arabasını kullanan varmı, memnun kalmış mıydınız ?
Ebebekin kendi markası canım. Baby&me, Baby&mom gibi markaları var. Ben pek çok şeyini denedim. Bugün de manuel süt sağma makinesini aldım. İnşallah iyi çıkar. Mesela deterjanlarından memnunum çok güzel kokuyor, yatak bariyeri aldım bayağı sağlam çıktı. Doğum sonrası için hasta bezi almıştım, çok kalındı rahat edemedim. Göğüs pedini almıştım hep parçalandı, dağıldı memnun kalmadım. Baby plus baston bebek arabası aldık, memnunuz. Yani deneme yanılma yoluyla öğreniliyor 😊

Kızlar günaydın , magneziyum kullanmama rağmen felaket kramplarım var . Sizdede oluyor mu ?? Parmaklarım kasılıyor ayaklarım karnım yani bütün gün kasıl kasıl kasılıyorum
Bana da bu gün kramp için magnezyum verdi doktorum daha kullanmadım tabi ama bekarken aile hekimim b12 vermişti, geçmişti istersen bir danış doktoruna, ya ilacı değiştirir yada b12 verir belki

Ebebekin kendi markası canım. Baby&me, Baby&mom gibi markaları var. Ben pek çok şeyini denedim. Bugün de manuel süt sağma makinesini aldım. İnşallah iyi çıkar. Mesela deterjanlarından memnunum çok güzel kokuyor, yatak bariyeri aldım bayağı sağlam çıktı. Doğum sonrası için hasta bezi almıştım, çok kalındı rahat edemedim. Göğüs pedini almıştım hep parçalandı, dağıldı memnun kalmadım. Baby plus baston bebek arabası aldık, memnunuz. Yani deneme yanılma yoluyla öğreniliyor 😊
Anladım canım. Bende E-bebekin uygulamasını indirmiştim bugün, orda da hep dediğin markalar vardı. Temizlik ve bakım ürünleri iyi o zaman. Pedler hariç. Baston kaliteli ise sevindim, demekli kötü bi marka deil 👍 benimde bebek arabasında normalden ziyade travele doğru fikrim kayıyo, bakalım.

Kızlar günaydın , magneziyum kullanmama rağmen felaket kramplarım var . Sizdede oluyor mu ?? Parmaklarım kasılıyor ayaklarım karnım yani bütün gün kasıl kasıl kasılıyorum
Ne kadar süredir kullanıyosunuz? Hemen etkisi olmuyor çünkü.

Anladım canım. Bende E-bebekin uygulamasını indirmiştim bugün, orda da hep dediğin markalar vardı. Temizlik ve bakım ürünleri iyi o zaman. Pedler hariç. Baston kaliteli ise sevindim, demekli kötü bi marka deil 👍
Şampuan, krem falan Seba Med kullanıyorum. Deterjanı güzel kokuyor, zaten bol durularında hangi deterjan kullandığımız önemli değilmiş. Sabun tozu da iyi

X