2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı
Onunla ilgili değildir değişebiliyor diye biliyorum bebeklerin önemli değil diye inş sıkınti yoktur keşke bıraksa ben direk öğrenince biraktim iki gebeliğimde de.

Onunla ilgili değildir değişebiliyor diye biliyorum bebeklerin önemli değil diye inş sıkınti yoktur keşke bıraksa ben direk öğrenince biraktim iki gebeliğimde de.
ben de öyle yaptım.direk sildim attım. gözüm görmüyor bile hiç.işim gücüm bebek,hayaller,gelişmesi ,büyümesi daha şimdiden:21:çok heyecanlıyım

Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Bence ilgisi yok canım bir doktor böyle bir şey yapar mı bile bile özel bir düşük tehliken yoksa sakıncası olacağını sanmıyorum. Zira ekstrem bir durum yoksa 9 ay boyunca cinsel ilişki serbest

Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
bana baktırma demeyen çıkmadı,hamile değilken bile konusu geçtiğinde herkes sakın baktırma diye iyice tembihledi sağolsunlar.baktırmayacağım ben de ne gerek var.elzem bir durum olur baktırırım orası ayrı.ama cidden ne gerek var zaten ultrasonda görüyorsun bir çok şeyi

bana baktırma demeyen çıkmadı,hamile değilken bile konusu geçtiğinde herkes sakın baktırma diye iyice tembihledi sağolsunlar.baktırmayacağım ben de ne gerek var.elzem bir durum olur baktırırım orası ayrı.ama cidden ne gerek var zaten ultrasonda görüyorsun bir çok şeyi
Ben dun gittim direk karindan bakti 2 sn bile bakmadi dogru düzgün keseyi gormedin dedi 10 gun sonra gidecegim

doğru düzgün bakmadınız bile :sinirli:deseydin ya, çok gıcıkmış doktor da .
Rahim duvari kalinlasmid dedi betaya bakti 2777 cikti iyi dedi 10 gun sonra gidecegim yine bu sekilde davranirlarsa baska bir doktor bulmam lazim özel de bulurum bu sefer

Kızlar ilk ögrendiğinizde betanız kaçtı ben dün öğren din bat bugün dün betam 134.59 cıkmış normalmi

Rahim duvari kalinlasmid dedi betaya bakti 2777 cikti iyi dedi 10 gun sonra gidecegim yine bu sekilde davranirlarsa baska bir doktor bulmam lazim özel de bulurum bu sefer
Beta 1500 deyken alttan bakınca görünüyormuş canım nasıl sinir bi Dr muş o beklemenin korkunun nedemek olduğunu bilmiyorlar herhalde

Yumurtlama takibinde yaptım 1 ekim pik günü idi o gün ilişki olmuşdu

Beta 1500 deyken alttan bakınca görünüyormuş canım nasıl sinir bi Dr muş o beklemenin korkunun nedemek olduğunu bilmiyorlar herhalde
Bilmiyor bencede ama alttan bakmadi karindan bakti belki cihazi eskiydi belki karindan gorunecek kadar büyük degil ondan bence allaha dua ediyorum ins iyidir bebegim benimledir

X