- 5 Ekim 2020
- 158
- 136
çok uyardık,azalttım diyor ama pek azaltmış gibi değil,çok içiyorduDoktoru uyarmamış mı? Yani genelde herkes bilir zaten zararlı olduğunu eğer bırakamıyorsa hafif olanlarından birkaç tane içsin bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok uyardık,azalttım diyor ama pek azaltmış gibi değil,çok içiyorduDoktoru uyarmamış mı? Yani genelde herkes bilir zaten zararlı olduğunu eğer bırakamıyorsa hafif olanlarından birkaç tane içsin bari
Gördüm canım çok şükürGördün mü tebrik ederim gözün aydin canim
Hadi gözün aydın olsun.Adet tarihini mi değiştirdi?orayı anlayamadım.Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤
Onunla ilgili değildir değişebiliyor diye biliyorum bebeklerin önemli değil diye inş sıkınti yoktur keşke bıraksa ben direk öğrenince biraktim iki gebeliğimde de.arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı
Sükür gözün aydin sevindim canimGördüm canım çok şükür
ben de öyle yaptım.direk sildim attım. gözüm görmüyor bile hiç.işim gücüm bebek,hayaller,gelişmesi ,büyümesi daha şimdidençok heyecanlıyımOnunla ilgili değildir değişebiliyor diye biliyorum bebeklerin önemli değil diye inş sıkınti yoktur keşke bıraksa ben direk öğrenince biraktim iki gebeliğimde de.
Zaten mide bulantisindan aklima bile gelmiyor tiksiniyorsun içince bi daraliyor insan umarim herkes birakir bu sefer başlamamben de öyle yaptım.direk sildim attım. gözüm görmüyor bile hiç.işim gücüm bebek,hayaller,gelişmesi ,büyümesi daha şimdidençok heyecanlıyım
Bence ilgisi yok canım bir doktor böyle bir şey yapar mı bile bile özel bir düşük tehliken yoksa sakıncası olacağını sanmıyorum. Zira ekstrem bir durum yoksa 9 ay boyunca cinsel ilişki serbestKizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
bana baktırma demeyen çıkmadı,hamile değilken bile konusu geçtiğinde herkes sakın baktırma diye iyice tembihledi sağolsunlar.baktırmayacağım ben de ne gerek var.elzem bir durum olur baktırırım orası ayrı.ama cidden ne gerek var zaten ultrasonda görüyorsun bir çok şeyiKizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Ben dun gittim direk karindan bakti 2 sn bile bakmadi dogru düzgün keseyi gormedin dedi 10 gun sonra gidecegimbana baktırma demeyen çıkmadı,hamile değilken bile konusu geçtiğinde herkes sakın baktırma diye iyice tembihledi sağolsunlar.baktırmayacağım ben de ne gerek var.elzem bir durum olur baktırırım orası ayrı.ama cidden ne gerek var zaten ultrasonda görüyorsun bir çok şeyi
doğru düzgün bakmadınız bile deseydin ya, çok gıcıkmış doktor da .Ben dun gittim direk karindan bakti 2 sn bile bakmadi dogru düzgün keseyi gormedin dedi 10 gun sonra gidecegim
Rahim duvari kalinlasmid dedi betaya bakti 2777 cikti iyi dedi 10 gun sonra gidecegim yine bu sekilde davranirlarsa baska bir doktor bulmam lazim özel de bulurum bu seferdoğru düzgün bakmadınız bile deseydin ya, çok gıcıkmış doktor da .
Beta 1500 deyken alttan bakınca görünüyormuş canım nasıl sinir bi Dr muş o beklemenin korkunun nedemek olduğunu bilmiyorlar herhaldeRahim duvari kalinlasmid dedi betaya bakti 2777 cikti iyi dedi 10 gun sonra gidecegim yine bu sekilde davranirlarsa baska bir doktor bulmam lazim özel de bulurum bu sefer
En son ne zaman adet oldunKızlar ilk ögrendiğinizde betanız kaçtı ben dün öğren din bat bugün dün betam 134.59 cıkmış normalmi
19 eylül de canımEn son ne zaman adet oldun
Bilmiyor bencede ama alttan bakmadi karindan bakti belki cihazi eskiydi belki karindan gorunecek kadar büyük degil ondan bence allaha dua ediyorum ins iyidir bebegim benimledirBeta 1500 deyken alttan bakınca görünüyormuş canım nasıl sinir bi Dr muş o beklemenin korkunun nedemek olduğunu bilmiyorlar herhalde
Degerin guzel cnm 2 gunde bir takip et iki katina cikmali19 eylül de canım