2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayyy, cimere bimere önlerine neresi gelirse sikayat ederler, devir değişti, ögretmen onlıne dersteyken bebeği agglamıs, 2 dk susturayım diye ugrasmıs, cımere sıkayet edılmıs
Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık valla

Bende kendime şaşıyorum bel ağrım vardı oda geçti şükür ama geceleri göğüslerim çok sızlıyor gündüz birseyim yok
Çok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum gece
düz yatmak zorunda kalıyorum

arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı

Anladım canım. Onların ekrana sinyal geliyor ordan anlamıştır.
Yanlış mı anladım diye düşündüm bayağı tam öğlen arasından önceydi çünkü
Kucuk nabiz seklinde hareket goruyorlar, onu gorduklerinde kalp atisi baslamis oluyor. Ne kadarlik belki daha kucuk diye net ses gelmemis olabilir. Ben de yarin kalp atisini duymak icin gidecegim.
Teknoloji çok gelişmiş 6+1 de gittim. İnşaAllah duyarsın

arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı
Olabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorum

İnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyor
Doktoru uyarmamış mı? Yani genelde herkes bilir zaten zararlı olduğunu eğer bırakamıyorsa hafif olanlarından birkaç tane içsin bari

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…