- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Detaylıya aç girilmez kahvaltı yapman lazım hatta bana tatlı bir şeyler yeyip gel dediKızlar ben yarın sabah perinatolojiye gideceğim hem detaylı ultrason için hem de aşırı kansızlığım varmış ona baktırıcam. Sabah aç karnına mı gitmeliyim nasıl olur sizce? Ben aç gideyim diyorum çünkü resmen şehirler arası yolculuk yapacağız işimi şansa bırakmak istemiyorum sonradan vay efendim aç gelseydin demesin diyorum
Kansızlık için aç olmana gerek yok istersen yine ara sor ben açlığa gelemiyorum bir de uzun sürerse.Kızlar ben yarın sabah perinatolojiye gideceğim hem detaylı ultrason için hem de aşırı kansızlığım varmış ona baktırıcam. Sabah aç karnına mı gitmeliyim nasıl olur sizce? Ben aç gideyim diyorum çünkü resmen şehirler arası yolculuk yapacağız işimi şansa bırakmak istemiyorum sonradan vay efendim aç gelseydin demesin diyorum
Tahlilimi geçen hafta yaptırmıştın sağlık ocağına, ordaki aile doktorum şekerin yükselmiş bi şeker yüklemesi yaptır bir de aşırı kansızsın dedi. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. 1 hafta önce yaptırdığım tahlili de tekrar isterler mi onu kestiremedim işteDetaylıya aç girilmez kahvaltı yapman lazım hatta bana tatlı bir şeyler yeyip gel dedi
Ama kan tahlili yaptırıcaksan aç git tahlilini yaptır sonra kahvaltını yap detaylıya gir
Valla 2 saat yol sürüyor zaten 1 saatte oralarda sıra beklesem nerden baksan 3 saatten fazla aç gezicemKansızlık için aç olmana gerek yok istersen yine ara sor ben açlığa gelemiyorum bir de uzun sürerse.
Şekerin yüksek çıktıysa neden yaptırmayacaksın şeker yüklemesi çok tehlikeli sonuçları olabilirTahlilimi geçen hafta yaptırmıştın sağlık ocağına, ordaki aile doktorum şekerin yükselmiş bi şeker yüklemesi yaptır bir de aşırı kansızsın dedi. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. 1 hafta önce yaptırdığım tahlili de tekrar isterler mi onu kestiremedim işte
Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorsanız eczaneden şeker ölçüm cihazı alıp günde altı kez ölçüm yapmanız lazım. Allah korusun gebelik şekerinin en belli sonucunu okumuşsunuzdur bu konuyu araştırdıysanız. İnşallah ayrıntılıda her şey yolunda çıkarTahlilimi geçen hafta yaptırmıştın sağlık ocağına, ordaki aile doktorum şekerin yükselmiş bi şeker yüklemesi yaptır bir de aşırı kansızsın dedi. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum. 1 hafta önce yaptırdığım tahlili de tekrar isterler mi onu kestiremedim işte
Şekerimin yüksek çıkması muhabbeti şu şekilde; Kasım ayında yaptırdığım tahlilde nereydeyse alt sınırda, geçen hafta yaptırdığım tahlilde 0.5 oranında artış var. Bu açıkçası bana gebelik şekeri gibi görünmüyor, tabikii doktor değilim ve eminim bi bildikleri vardır. Yarın perinatolojiye gidince tahlilleri doktora göstereceğim o da uygun görürse ve şeker yüklemesi yapicaz derse o zaman yapılır ama en azından bence ben yaptırmak istemiyorum. Kan ilacı da geçen ayki kontrolumde doktor vermedi söylediğim halde çünkü çok başım dönüyordu, suratım bembeyazdi ve sürekli uykum vardi doktor kafana göre benden takviye isteme ben uygun görmüyorum dedi neyseki allah korusun bebeğime de bana da bişey olmadan kansızlığım ortaya çıktı aile doktorum hemen kan ilacı yazdı bunu perinatoloji doktoruna mutlaka bildir bu konuda bişey yapsın dedi durum bu sonuç olarak ben en iyisi aç gideyimŞekerin yüksek çıktıysa neden yaptırmayacaksın şeker yüklemesi çok tehlikeli sonuçları olabilir
Kan ilacı kullanıyor musun ona rağmen mi çok düşük çıktı
Teşekkür ederimŞeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorsanız eczaneden şeker ölçüm cihazı alıp günde altı kez ölçüm yapmanız lazım. Allah korusun gebelik şekerinin en belli sonucunu okumuşsunuzdur bu konuyu araştırdıysanız. İnşallah ayrıntılıda her şey yolunda çıkar
Geçenlerde öyle bir haber gördüm yaCevap yazanlara teşekkür ederim kızlar. Temiz havaya çıktım, biraz kendime geldim. O kadar evham yaptım ki aklıma neler geldi neler. Acaba tekrar mı hamile kaldım diyorumHamileyken tekrar hamile kalanlar oluyormuş ya Bu arada 1 Martta bizim okul açılıyor, 19 Martta iznim başlıyor. Ne yapayım sizce ?
Ben de ilkinde hep korundum enfeksiyon falan olmasın diye. Şimdi doktor gerek yok dedi. Sonuçta kondomda kimyasal var deyip bıraktık biz de. Bir şey olmaz inşallahGeçenlerde öyle bir haber gördüm ya
Çok ilginç
Bize doktor hamilelik boyunca mutlaka korunun dedi spermlerin içeri gitmemesi lazımmış
Gebelik diyabeti farklı bir şey. Bende olmaz diye düşünülecek bir şey değil. Benim doktor şimdiden ölçüme başlattı. Günde 6 kez parmağımı deleceğime bir kez yapılsa çok daha pratik olurdu bence. Ama doktor bunu yap dedi diye yapıyorumTeşekkür ederimşeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ama doktor yarın gittiğimde tahlillere göre hayır yapmalıyız derse mecbur yapacağız ama ben gerçekten şeker açısından bir sorunum olduğunu düşünmüyorum bakalım kısmet
Aslında henüz 1 Mart ta kesin tarih değil belki de o da olmayacak durum kötü ilerlerse.çok çok gitmek istemiyorsan rapor alabilirsin.benim de 4 martta başlıyor iznim giderim artık 8.sınıfım var bir tane,müdürümün henüz haberi yok hamileliğimdenCevap yazanlara teşekkür ederim kızlar. Temiz havaya çıktım, biraz kendime geldim. O kadar evham yaptım ki aklıma neler geldi neler. Acaba tekrar mı hamile kaldım diyorumHamileyken tekrar hamile kalanlar oluyormuş ya Bu arada 1 Martta bizim okul açılıyor, 19 Martta iznim başlıyor. Ne yapayım sizce ?
Merhaba 32. Haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyor musunuz?Aslında henüz 1 Mart ta kesin tarih değil belki de o da olmayacak durum kötü ilerlerse.çok çok gitmek istemiyorsan rapor alabilirsin.benim de 4 martta başlıyor iznim giderim artık 8.sınıfım var bir tane,müdürümün henüz haberi yok hamileliğimden
Bu yıl 8.sınıflar bende. Mutasyonlu virüs de var yaşadığım şehirde. Zaten ilçede çalışıyorum. 40 dakika yol var. Yani hiç gitmek istemiyorumAslında henüz 1 Mart ta kesin tarih değil belki de o da olmayacak durum kötü ilerlerse.çok çok gitmek istemiyorsan rapor alabilirsin.benim de 4 martta başlıyor iznim giderim artık 8.sınıfım var bir tane,müdürümün henüz haberi yok hamileliğimden
Bilmiyorum pek düşünmüyorum aslında çünki çoğu yaza geliyor iki üç hafta bişey sarkar eylüle 32-37arası çalışırsam.Riske girmek de istemiyorum hazırlıklar yaparım,2ye giden oğlum var 5 yaşında bir oğlum daha var onların dersleriylede ilgileniyorum.sanırım çalışmıycam yani ama bakalım zaman ne gösterirMerhaba 32. Haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyor musunuz?
Anladım,ama zaten 32de ayrılınca öğretmen değişikliği mecbur yaşayacaklar baştan aslımda müdürle görüşüp devredebilirsin başka bir öğretmene o üç dört haftayı da 1marttan itibaren.Benim zümrem hamile diye Eylül’de zaten o izne ayrılacaklar diye 8.sınıfını bana devretmişlerdi örneğinBu yıl 8.sınıflar bende. Mutasyonlu virüs de var yaşadığım şehirde. Zaten ilçede çalışıyorum. 40 dakika yol var. Yani hiç gitmek istemiyorum
İşte onu da kimse istemiyor maalesef. Evden ders anlatıp ek ders alıyorlar. Okula gelip riske girmeyi kimse göze almıyor. Ekim ve kasımda da maske ve siperlik takarak girdim hamile hâlimle derslere.Bilmiyorum pek düşünmüyorum aslında çünki çoğu yaza geliyor iki üç hafta bişey sarkar eylüle 32-37arası çalışırsam.Riske girmek de istemiyorum hazırlıklar yaparım,2ye giden oğlum var 5 yaşında bir oğlum daha var onların dersleriylede ilgileniyorum.sanırım çalışmıycam yani ama bakalım zaman ne gösterir
Anladım,ama zaten 32de ayrılınca öğretmen değişikliği mecbur yaşayacaklar baştan aslımda müdürle görüşüp devredebilirsin başka bir öğretmene o üç dört haftayı da 1marttan itibaren.Benim zümrem hamile diye Eylül’de zaten o izne ayrılacaklar diye 8.sınıfını bana devretmişlerdi örneğin
Canım ben de benzer bir diyete başladım kilo almam hızlı gidince, rica etsem bana listeti paylaşabilir misin? Teşekkür ederimBen kahvaltıyı geç yapiyorum araöğün sonra yemek ve meyve şeklinde ayarliyorum işte yoğurt süt ceviz muz yumurta her gün tükettiklerim baklagil sebze et balık yiyorum haftada ama liste bana az gibi geldi ya çünkü arada yemek yiyorum doymuyorum bazen ikindi gibi
Henüz bende bilmiyorum ya. 21 haziran gözüküyor benim doğum. 32 de çalışabilir raporu alırsam, eylülün ilk 3 haftasını falan kapsıcak sadece. Virüs durumuna da bakarım heralde yineMerhaba 32. Haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyor musunuz?