2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim bir listem yok canım yapmıyorum yinede kilo aldım ama benim başlardaki kilom çoğu şimdi arada kaçiriyorum acikinca
Ben de başlarda biraz kacırdım karbonhidrat cok yedim , 6.5 kilo almışım ve doktor bi önceki kontrolde de kızdı. Bir de anlamadığım şey kızlae, size de oluyor mu her gören sanki hamile değilmişim gibi ooo kilo almışsın diyor sinir oluyorum valla...

Ben de ekmeği kestim komple- sabah 2 yumurtalı omlet- domates- zeytin ve peynir bir bardak süt içiyorum. Ara öğünüm 4 ceviz - akşam yemeğim sebze bir öğün mutlaka- et / balık/ tavuk içerenbir tabak yanına/ ekmek yok tuz hiç bişeye ekstra eklemiyorum - bol su içmeye gayret ediyorum. 2 haftadır yürüyüşe basladım günde 6000-8000 adıma kadar yürüyebiliyorum. Bu arada ceviz bazen canım istemediginde ara öğüne meyve yiyorum. Aksam acıkırsam yemekten sonra bir bardak süt içiyorum. Çay- kahve hiç tüketmiyorum cok zorlansam da kestim. İlerleyen aylarda ins cok almadan ilerlerim.

Bende 8-9 kilo aldım kendimi bastırmaya çalişiyorum ama canım çok istiyorsa dayanamıyorsam yiyorum gece istedi yaptım yedim bu ara düzenim bozuldu ilk üç ay beş kilo almıştım zaten bulantılarda karbonhidrat yemekten.

Genelde kahvaltı yeşillik yumurta peynir ceviz.araöğün yoğurt muz akşam sebze yada et yanına salata çorba bi iki dilim ekmek. geceye doğru meyve kuruyemiş yatmadan süt ertesi günde buna bağlı değişiyor. Ama gece peynir ekmek bişey yiyorum ilk defa çikolata yedim bu hafta iki üç kere bebeğe zararı olmasın veririz aldıklarımızı az kaldı inşallah.

Son düzenleme:
maşallah canım. Benim ki daha o kadar sert tekmelemiyor. Eşim elini koysada hala hissedemiyor. Ay aman ben hissedeyim iyi olduğunu bileyim yeter şimdilik.
İnsallah en kisa zamanda hissedersn canim bir an once, ikinci gebelik olugu halde bugun hissedince heyecan yaptim

İnsallah birsey olmaz canim , etrafimda cok kisiye dr problem var dedi oyle ama bebekleri sapasaglm oldu sukur . ama ben sirf bu yüzden test yaptrmadm hamilelik boyunca sikinti yapmamak icin . rabbim hakkinda hayorlisini versin insallh seninde hepimiznde

Yavastan basladim canim ama kiyafette marka takintim yoktur o yuzden kizimida oyle buyuttum pazardan bile alirim bez sleepy aldim islak mendil baby turco aldim sanpuan ve pisik kremi olarak mustela besikde portatif sallanirdan aldik
Baya almışsınız maşallah ben daha sadece ağız silme mendili aldım

Tamm cnm teşekkür ederim biraz zaman geçsin diye hala alamadım korkuyor insan

Evet fazla almışsın canım. Yanlış anlama ben de kiloluyum hatta buradaki en yüksek kilo bendedir kesin ama 1 kilo aldım. 2 ana öğün yiyorsun galiba. 3 ana öğün, 3 ara öğün yesen daha az acıkırsın. Menülerin çok güzel. Sadece sabah bir yumurta yeterli, yanına salata ekleyebilirsin

Aynen çok pahali ya ben de pompasina baktim 25 lira indirim var sadece
Benim pompa duruyor, kullanılır heralde. Göğüs pedi de lansinoh almıştım. Emzirme ürünlerinde başarılı gerçekten. Benim göğüslerim çok ağrımaya başladı. Kızımla oynarken acı çekiyorum şu an.

Bende günlerdir çok kötüyüm 2li 1:10000 di 4liı 1:170 çıktı ulturasonda hiç bi anormallik yokmus suan ama haftaya tekrar ayrıntili olucak
Hiç moralini bozma canım ikili test sonucu daha önemliymiş üçlü ve dörtlü teste göre ayrıntılı testin tertemiz çıkar inşaallah

Şubat içerisinde aşı olacak dedi bakan öğretmenler için e biz olamayacağız da.En iyisi müdürüne anlat sen durumu dağıtsın istediği gibi,aşı olmadan haftalarca tam zamanlı çalışman çok riskli olur
Okul idarene bildirdin mi gebeliğini ben hala bildirmedim bir sorun teşkil eder mi acaba. Bir de 24. Haftadan sonra uzaktan çalışmak zorunlu mu bunu çok merak ediyorum
Bizim arkadaş uzaktan derslere de girmedi idari izinli iken ama burda okuyorum ki girmen gerekiyor diyenler de varmış

Evet uzaktan oldugu için eğitime devam diyorlar ama ben onu da istemiyorum. En iyisi mudurumle görüşmek tesekkür ederimm cevap icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…