- 15 Ocak 2014
- 1.304
- 1.535
Maşallahİyi geceler hanimlar . bebeklerin hareketini disardan hissediyr musnz , masallh benim ki baya hareketli disardan bile hissediyrm artik ozellikle gece ve sabah ilk uyandigimda baya hareketli şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahİyi geceler hanimlar . bebeklerin hareketini disardan hissediyr musnz , masallh benim ki baya hareketli disardan bile hissediyrm artik ozellikle gece ve sabah ilk uyandigimda baya hareketli şükür
maşallah canım. Benim ki daha o kadar sert tekmelemiyor. Eşim elini koysada hala hissedemiyor. Ay aman ben hissedeyim iyi olduğunu bileyim yeter şimdilik.İyi geceler hanimlar . bebeklerin hareketini disardan hissediyr musnz , masallh benim ki baya hareketli disardan bile hissediyrm artik ozellikle gece ve sabah ilk uyandigimda baya hareketli şükür
Canım benden ikili istedi temiz çıktı üçlüde istedi yaptırdım ama sonuçları göstermedim daha. Umarım sorun yoktur sende. Sıkıntısız atlatalım inşallah. ❤Merhaba kızlar benim 2li testim iyi çıkmistı dr 4lü test istedigi icin yaptırdım riskli cıktı benimle aynı durumu yaşayan var mi
Benden de ikili temiz çıkmasına rağmen dörtlü istedi canım hala sonuç çıkmadı. Böyle bir olasılık var mı hiç bilmiyorum duymadım da. Bilen varsa aydınlatsa çok iyi olur. Günlerim haram oldu düşünmektenMerhaba kızlar benim 2li testim iyi çıkmistı dr 4lü test istedigi icin yaptırdım riskli cıktı benimle aynı durumu yaşayan var mi
Senin ayrıntılı ultrason zamanı gelmiş canım. Ayrıntılı ultrasonda anlaşılır.Merhaba kızlar benim 2li testim iyi çıkmistı dr 4lü test istedigi icin yaptırdım riskli cıktı benimle aynı durumu yaşayan var mi
Bende günlerdir çok kötüyüm 2li 1:10000 di 4liı 1:170 çıktı ulturasonda hiç bi anormallik yokmus suan ama haftaya tekrar ayrıntili olucakBenden de ikili temiz çıkmasına rağmen dörtlü istedi canım hala sonuç çıkmadı. Böyle bir olasılık var mı hiç bilmiyorum duymadım da. Bilen varsa aydınlatsa çok iyi olur. Günlerim haram oldu düşünmekten
Üzmeyin kendinizi. Bu sadece bir ihtimal gösteriyor. Arkadaşımın ilk çocuğunda 1/50 çıktı, ikinci çocuğunda 1/90 çıktı. İkisi de çok sağlıklı çok şükürBende günlerdir çok kötüyüm 2li 1:10000 di 4liı 1:170 çıktı ulturasonda hiç bi anormallik yokmus suan ama haftaya tekrar ayrıntili olucak
Test sonucum kötü çıkınca 17+3 de perinatoloji uzmanına gittik hemen ayrıntılı yaptı bi suan sorun gözükmedigini söyledi ama ulturason kesin sonuç vermiyomus amiyosentez önerdi haftaya tekrar gidicem ayrıntıli tekrar bakıcakmısSenin ayrıntılı ultrason zamanı gelmiş canım. Ayrıntılı ultrasonda anlaşılır.
Umarım benimde bebeğim sağ saģlim kucağıma almayı nasip eder çok korkuyorum yinede acaba mı diyeÜzmeyin kendinizi. Bu sadece bir ihtimal gösteriyor. Arkadaşımın ilk çocuğunda 1/50 çıktı, ikinci çocuğunda 1/90 çıktı. İkisi de çok sağlıklı çok şükür
Canım detaylida birşey cikmadiysa hiç bozma kalbini doktorlar için en önemlisi gördükleri. Bence senin test karıştı ya da bir bilgi yanlış girildi. Yaş vb gibiBende günlerdir çok kötüyüm 2li 1:10000 di 4liı 1:170 çıktı ulturasonda hiç bi anormallik yokmus suan ama haftaya tekrar ayrıntili olucak
İnsallah bi sıkıntı yoktur canımCanım benden ikili istedi temiz çıktı üçlüde istedi yaptırdım ama sonuçları göstermedim daha. Umarım sorun yoktur sende. Sıkıntısız atlatalım inşallah. ❤
Okul idarene bildirdin mi gebeliğini ben hala bildirmedim bir sorun teşkil eder mi acaba. Bir de 24. Haftadan sonra uzaktan çalışmak zorunlu mu bunu çok merak ediyorumBu yıl 8.sınıflar bende. Mutasyonlu virüs de var yaşadığım şehirde. Zaten ilçede çalışıyorum. 40 dakika yol var. Yani hiç gitmek istemiyorum
İnsallah öyledir canım 27 yaşında anne olucam bendede bi inhibin a diye bi deger yüksek çıktıCanım detaylida birşey cikmadiysa hiç bozma kalbini doktorlar için en önemlisi gördükleri. Bence senin test karıştı ya da bir bilgi yanlış girildi. Yaş vb gibi
Neyle alakali hiç bilmiyorum ama elbet vardır bir açıklaması inşallah doktorunla görüştüğünde için rahatlar en doğrusunu doktorun söyler sagsalim kucağına alırsın bebisiniİnsallah öyledir canım 27 yaşında anne olucam bendede bi inhibin a diye bi deger yüksek çıktı
İnternetten arastırdım dawn sendromu da yüksek çıkıyomuş ama etkilendigi başka durumlar var mı bilmiyorum dr perinatoloji uzmanına gönderdi o da ulturason kesin sonuç vermez kesin sonuc icin amiyosentez önerdi haftaya tekrar gidicem isteNeyle alakali hiç bilmiyorum ama elbet vardır bir açıklaması inşallah doktorunla görüştüğünde için rahatlar en doğrusunu doktorun söyler sagsalim kucağına alırsın bebisini
Yok hemen öyle düşünme canım bunlar tanı testi değil sadece olasılıkları analiz ediyor işte. Belki de hiçbir şey yok. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların. Doktorun tavsiyesi önemli amniyosentez için öyle dediyse bir düşün. Bir doktora daha görünürsün olmadı. Kafanda netlestirirsin. Bu günler su gibi geçer inşallah da sağlıkla kucağımıza alırız. Çok stresli gerçektenİnternetten arastırdım dawn sendromu da yüksek çıkıyomuş ama etkilendigi başka durumlar var mı bilmiyorum dr perinatoloji uzmanına gönderdi o da ulturason kesin sonuç vermez kesin sonuc icin amiyosentez önerdi haftaya tekrar gidicem iste
Müdür biliyor da hangi tarihte izne ayrılacağımı bilmiyor. Din öğretmeni ayrıldı izne. Hiç ders anlatacağım falan demediOkul idarene bildirdin mi gebeliğini ben hala bildirmedim bir sorun teşkil eder mi acaba. Bir de 24. Haftadan sonra uzaktan çalışmak zorunlu mu bunu çok merak ediyorum
Benim bir listem yok canım yapmıyorum yinede kilo aldım ama benim başlardaki kilom çoğu şimdi arada kaçiriyorum acikincaCanım ben de benzer bir diyete başladım kilo almam hızlı gidince, rica etsem bana listeti paylaşabilir misin? Teşekkür ederim