2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Şu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gitti😅 maasallah canım senin minike de🥰
Kiz ne kocamanı 1cm bile degiller😋
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklere🥰
Ölçmüş valla 😂ben o ara eşimle dalga geçiyordum . Hocam ikiz olabılırmı falan diyodu 😂

Şu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gitti😅 maasallah canım senin minike de🥰
Kiz ne kocamanı 1cm bile degiller😋
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklere🥰
Çevirmek için Google a yazıyorum ben ordan çeviriyorum asla çeviremem kendim 😂 olsun büyümüş sonuçta ilk öğrendiğimizde susam kadardı şimdi daha büyük 😂

Çevirmek için Google a yazıyorum ben ordan çeviriyorum asla çeviremem kendim 😂 olsun büyümüş sonuçta ilk öğrendiğimizde susam kadardı şimdi daha büyük 😂
hahah evet doğru. Google amca sagosun:) sen ne zaman duydun kalp atışını benim neden haberim yok:KK23:😅😅
Ölçmüş valla 😂ben o ara eşimle dalga geçiyordum . Hocam ikiz olabılırmı falan diyodu 😂
😅😅😅

Ya aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Bende yaşamıyorum canım hatta bende hiç belirti yok sadece nedense önceden sevmedigim tarhana çorbasına şuan bayiliyorum😅

hahah evet doğru. Google amca sagosun:) sen ne zaman duydun kalp atışını benim neden haberim yok:KK23:😅😅
😅😅😅
Çarşamba gittim doktora kalp atışı var dedi ama ben duymadım yani dinletmedi kendi nasıl anladı anlamadım o yüzden yazmadım 🙈😂

Bende yaşamıyorum canım hatta bende hiç belirti yok sadece nedense önceden sevmedigim tarhana çorbasına şuan bayiliyorum😅
Bende sevmem tarhana çorbasını😂 ay ne güzel ya belirti yaşamamak bende bulantı hariç hepsi var:KK43:(

Daha yeni işten çıkmak için yerimden kalktım
( Koronadan dolayı çıkış saati bu saatte) bi dünya döndü geri oturdum yerime😂

Çarşamba gittim doktora kalp atışı var dedi ama ben duymadım yani dinletmedi kendi nasıl anladı anlamadım o yüzden yazmadım 🙈😂
Kucuk nabiz seklinde hareket goruyorlar, onu gorduklerinde kalp atisi baslamis oluyor. Ne kadarlik belki daha kucuk diye net ses gelmemis olabilir. Ben de yarin kalp atisini duymak icin gidecegim.

Benim annem de öğretmen bana hamileyken öğrencileri serbest bırakıp uyuyormuş derste😂
Ayyy, cimere bimere önlerine neresi gelirse sikayat ederler, devir değişti, ögretmen onlıne dersteyken bebeği agglamıs, 2 dk susturayım diye ugrasmıs, cımere sıkayet edılmıs

X