2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Çok şanslısın keşke benım olsa
Sabahleyin hastaneye giderken Otobanda ani duruş yapmak zorunda kaldık sabah sabah herkes benı izledi
siftahımı yaptım

H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor
Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)
Bilmiyorum ben maaalesef 10. Gün tekrar gittiğimde söylerim canım. Sen ne zaman gidiceksin birdaha ne zaman çağırdı

Çok şanslısın keşke benım olsa
Sabahleyin hastaneye giderken Otobanda ani duruş yapmak zorunda kaldık sabah sabah herkes benı izledi
siftahımı yaptım
Ay bilmez miyim o duyguyu ben ilk gebelikte işte arkadaşlarımın önünde kusmuştum herkes o anda anlamıştı zaten hamile olduğumu

Ya aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Benım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cok

Anladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.
11 12.haftada gel dedi.

Benım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cok
Ay doğru valla bana da oluyor:)) dün toplantıda uyuyordum arkadaşım dürttü de öyle kendime geldim

Anladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.
11 12.haftada gel dedi.
kağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orası

Benımde diğer görüşme o civarlarda olur

MaşaAllah kocaman olmuş seninki bende 4.00mm yazıyor
Şu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gitti maasallah canım senin minike de
Kiz ne kocamanı 1cm bile degiller
kağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orası

Benımde diğer görüşme o civarlarda olur
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…