Insallah tutar her zaman aklimdasin :) dua edecegim senin icinBebislerimi aldım geldim insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağim
Simdiden geleyim dedim kuzucummSohrab
Inslh çok tesekkurlerHayırlı olsun kalp atışını da duyarsın en kısa zamanda inşaAllah
Kalp atışını duyabildin mi?Amin cümlemizin insallah
Bende de pek yok.korkmaYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Çok şanslısın keşke benım olsaYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor
Ay bilmez miyim o duyguyu ben ilk gebelikte işte arkadaşlarımın önünde kusmuştum herkes o anda anlamıştı zaten hamile olduğumuÇok şanslısın keşke benım olsa
Sabahleyin hastaneye giderken Otobanda ani duruş yapmak zorunda kaldık sabah sabah herkes benı izledi
siftahımı yaptım
Benım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cokYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Anladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)
Bilmiyorum ben maaalesef 10. Gün tekrar gittiğimde söylerim canım. Sen ne zaman gidiceksin birdaha ne zaman çağırdı
Kuzum dün transfer oldum insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağımCnn var mi bebis :)
Allah razı olsun kuzummInsallah tutar her zaman aklimdasin :) dua edecegim senin icin
MaşaAllah kocaman olmuş seninkiH E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor
Ay doğru valla bana da oluyor:)) dün toplantıda uyuyordum arkadaşım dürttü de öyle kendime geldimBenım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cok
kağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orasıAnladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.
11 12.haftada gel dedi.
Dualarımız hep seninle canım benimAllah razı olsun kuzummhamilelerin duası kabul olurmus hepinizden dua bekliyorum
İnşallah tutunurlarKuzum dün transfer oldum insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağım
Sütten mı oluyor acaba diyordum, bugun derste uyukladım ben deAy doğru valla bana da oluyor:)) dün toplantıda uyuyordum arkadaşım dürttü de öyle kendime geldim
Şu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gittiMaşaAllah kocaman olmuş seninkibende 4.00mm yazıyor
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklerekağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orası
Benımde diğer görüşme o civarlarda olur