Ölçmüş vallaŞu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gittimaasallah canım senin minike de
Kiz ne kocamanı 1cm bile degiller
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklere
Çevirmek için Google a yazıyorum ben ordan çeviriyorum asla çeviremem kendimŞu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gittimaasallah canım senin minike de
Kiz ne kocamanı 1cm bile degiller
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklere
Benim annem de öğretmen bana hamileyken öğrencileri serbest bırakıp uyuyormuş dersteSütten mı oluyor acaba diyordum, bugun derste uyukladım ben de
Dualarımız hep seninle canım benim
Allah razı olsunn canımmİnşallah tutunurlar
Evet ya sözelciydim ben matematikten anlamamÇevirmek için Google a yazıyorum ben ordan çeviriyorum asla çeviremem kendimolsun büyümüş sonuçta ilk öğrendiğimizde susam kadardı şimdi daha büyük
Yok kalp atışı bir hafta sonra duyarız dedi allahın izniyleKalp atışını duyabildin mi?
İnşallah bir an önce duyarsınız. Böyle duyunca içinden birşeyler kopuyorYok kalp atışı bir hafta sonra duyarız dedi allahın izniyle
Ben bide sayısalcıyımEvet ya sözelciydim ben matematikten anlamam
hahah evet doğru. Google amca sagosun:) sen ne zaman duydun kalp atışını benim neden haberim yokÇevirmek için Google a yazıyorum ben ordan çeviriyorum asla çeviremem kendimolsun büyümüş sonuçta ilk öğrendiğimizde susam kadardı şimdi daha büyük
Ölçmüş vallaben o ara eşimle dalga geçiyordum . Hocam ikiz olabılırmı falan diyodu
Inslh cnm evt çok güzel bir duyguİnşallah bir an önce duyarsınız. Böyle duyunca içinden birşeyler kopuyor
Bende yaşamıyorum canım hatta bende hiç belirti yok sadece nedense önceden sevmedigim tarhana çorbasına şuan bayiliyorumYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Çarşamba gittim doktora kalp atışı var dedi ama ben duymadım yani dinletmedi kendi nasıl anladı anlamadım o yüzden yazmadımhahah evet doğru. Google amca sagosun:) sen ne zaman duydun kalp atışını benim neden haberim yok
Anladım canım. Onların ekrana sinyal geliyor ordan anlamıştır.Çarşamba gittim doktora kalp atışı var dedi ama ben duymadım yani dinletmedi kendi nasıl anladı anlamadım o yüzden yazmadım
Bende sevmem tarhana çorbasınıBende yaşamıyorum canım hatta bende hiç belirti yok sadece nedense önceden sevmedigim tarhana çorbasına şuan bayiliyorum
Ben aradaki mesajları kaçırmışım. Allah istediğini versin hayırlısıyla canım. Her şey gönlünce olsunAllah razı olsun kuzummhamilelerin duası kabul olurmus hepinizden dua bekliyorum
Kucuk nabiz seklinde hareket goruyorlar, onu gorduklerinde kalp atisi baslamis oluyor. Ne kadarlik belki daha kucuk diye net ses gelmemis olabilir. Ben de yarin kalp atisini duymak icin gidecegim.Çarşamba gittim doktora kalp atışı var dedi ama ben duymadım yani dinletmedi kendi nasıl anladı anlamadım o yüzden yazmadım
Ayyy, cimere bimere önlerine neresi gelirse sikayat ederler, devir değişti, ögretmen onlıne dersteyken bebeği agglamıs, 2 dk susturayım diye ugrasmıs, cımere sıkayet edılmısBenim annem de öğretmen bana hamileyken öğrencileri serbest bırakıp uyuyormuş derste
Bende kendime şaşıyorum bel ağrım vardı oda geçti şükür ama geceleri göğüslerim çok sızlıyor gündüz birseyim yokBende sevmem tarhana çorbasınıay ne güzel ya belirti yaşamamak bende bulantı hariç hepsi var (
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsınız,keşke ben de bugün gitseydim ya iyice heyecanlandım yarına çok var,nasıl gecicek vakitYok kalp atışı bir hafta sonra duyarız dedi allahın izniyle