2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de doğum sonrası acayip terliyorum özelliklerde geldikten sonra bir kaç hafta çok kötü geçiyor.uyanıyorum ki çok terliyim ama önce bebekle ilgilenince donuyorum resmen.Haziran olsa da ben de ince şeyler tercih etmiycem düşündükçe üşüyorum çünkü

Süpermiş 17 kilo darısı bana benimkileri doğumdan sonrada kullandım eskittim saklamadım ondan yenisini alicam mecbur

Ben ilk doğumumda gecelikle rahat edemedim pijama takımıda vardı yanımda onunla daha rahat oldu.Haziran ayında doğum yapmıştım o zaman da ,kısa kollu yeterli olur bence.
Bende öyle düşünüyorum kısakol alt pijama uzun bide sabahlik 2 takım alsam yeterli olur

Günaydın hanımlar tetanozu oldum ikinci doz 1 ay sonra insallah sağlık ocağında bu sefer baska bir hemşire denk geldi kadın gebe olduguma inanmadı kendi hemsirem gelince hemen aldı içeri bu göbeğim ne zaman kendini belli edecek acaba

Bende öyle alicam hastaneler çok sıcak oluyor konyada haziranda serin oluyor ama bu sefer sıcak gidiyor kar yok hazirandada sıcak olur kesin 2 takım alsam yeterli olur o şekilde sabahlikli

o zaman her ihtimele karşı iki takımı farklı alıp gidelim. doğumdan sonra çok dikkat etmek gerekiyor annemler annenin sancısı bebeğide etkiler diyordu.
Aynen ben yaptım o hatayı kısa kısa şeylerle dolaştım temmuz diye sonra ağrıdan maaf oldum oğlusum da çok olmadı allahtan benim 1 numarada çok oldu şubatta doğdu o allahım sabaha kadar ağlıyordu öyle olmaz inşallah hicbirimize çok zor

Ne güzel ya maşallah catlakta olmaz öyle benimki maşallah füze gibi dışarda erkek olduğu için sivri bide iç karnim geniş değil dışarda kalıyor yavrucak

aramızda 2 hafta var 2 haftaya benim de füze olur artık. Şu an da var ama kıyafetlerle saklanıyor
Bi de ilk çocuk daha geç çıkıyormuş heralde

Bende hep sezeryan istedim 32 haftalik 2 kilo bebisi bile normal doğurtdular soNra ıkinci doktorum hep ona giderim degistirmedim o ilki doğurmuşsun bunuda doğurursun dedi şimdi 3 cü sezeryan olsa diyorum herkes kızıyor normal varken neden sezeryan istiyorsun diye dikiş yeri ağrıyanlar oluyormuş ben 40 gunde dikis felan kalmadi normale döndüm sezeryanda daha uzun sanırım dimi

Benm ilk hamilelikte birini vuralım diğerini diğer hamilelikte vururuz demişti hemşiremiz. Lise mezunusun olmusundur daha önce aşı dedi. Bi konuşsanız belki yapmaz hemşire ?

hayır değilsin tek doz da korur doğuma kadar.

Kizlar tetonoz vurundugumda ikigun hicbirsey yoktu sayilir ama.bugun sabah agri ile kalktim kolum sismis enabizdan baktim asi ya 3 toz yapilmis bana birde dogum yaptiktan sonra 6 aylik olunca bebek gel dedi ozaman yine yapalim dedi

Yok sezeryande uzun diyemem ben sadece ilk gün çok çektim sonra yatmadım bile kızıma baktım kalktım bir hafta yatanlar oluyormuş ama ilk gün çok fenaydı sonra sadece dönerken kalkarken acın oluyor hissizlik oluyo hissetmiyorsun dikiş yerini uzun süre normal olupta cok zor olanlarda varmış epizyodan dolayi artik kismet meselesi

Yenidoğan ya da istediğimi alıyorum genelde ben ya küçülsün giymesin büyük giyeceğine ya ne olacak içimizde kalacağına sağlıklı olsunda herkes içine sindiği gibi yapsın
Bende öyle yapıyorum valla heves belki ama bir daha olur mu olmaz mı bebeğim bilemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…