Ben de doğum sonrası acayip terliyorum özelliklerde geldikten sonra bir kaç hafta çok kötü geçiyor.uyanıyorum ki çok terliyim ama önce bebekle ilgilenince donuyorum resmen.Haziran olsa da ben de ince şeyler tercih etmiycem düşündükçe üşüyorum çünküBen de gecelik hiç kullanmadım. Sonuçta altımızda bez olacak, pijama daha rahat geldi. Bir de gecelikle WC’ye girmek zor bence toparlamak falan. Kısa kollu emzirme özellikli lohusa takımım var iki tane. İki tane de sabahlık var.
İlk doğumumda inanılmaz şekilde ter attım. Herkes şaşırdı. Kafamdan Aşağı terliyordum. Sırtıma havlu yetişmedi. O yüzden bu sefer bol bol tişört götürmeyi düşünüyorum. Ama çok şükür o terleme sayesinde doğumda 17 kilo gitti.
sağlıkla gelsin prenses.Merhaba sonunda cinsiyet öğrenebildim gösterdi çok şükürKızım olacak inşeAllah şimdiden nazlı hanım efendi
Süpermiş 17 kilo darısı banaBen de gecelik hiç kullanmadım. Sonuçta altımızda bez olacak, pijama daha rahat geldi. Bir de gecelikle WC’ye girmek zor bence toparlamak falan. Kısa kollu emzirme özellikli lohusa takımım var iki tane. İki tane de sabahlık var.
İlk doğumumda inanılmaz şekilde ter attım. Herkes şaşırdı. Kafamdan Aşağı terliyordum. Sırtıma havlu yetişmedi. O yüzden bu sefer bol bol tişört götürmeyi düşünüyorum. Ama çok şükür o terleme sayesinde doğumda 17 kilo gitti.
Bende öyle düşünüyorum kısakol alt pijama uzun bide sabahlik 2 takım alsam yeterli olurBen ilk doğumumda gecelikle rahat edemedim pijama takımıda vardı yanımda onunla daha rahat oldu.Haziran ayında doğum yapmıştım o zaman da ,kısa kollu yeterli olur bence.
Bende öyle alicam hastaneler çok sıcak oluyor konyada haziranda serin oluyor ama bu sefer sıcak gidiyor kar yok hazirandada sıcak olur kesin 2 takım alsam yeterli olur o şekilde sabahlikliCanım ben kışın doğum yaptım yelek patik her şey götürdüm ama hastanede çok sıcaktı allahtan kalın bir pijama almamışım. Şimdi yaza denk geliyor buda beni düşündürüyor. Şu 3 lü kısa kol ve üstünde sabahlık olan takımlardan mı alsam diyorum daralırsam çıkarma şansım olur en azından.
Günaydın hanımlar tetanozu oldum ikinci doz 1 ay sonra insallah sağlık ocağında bu sefer baska bir hemşire denk geldi kadın gebe olduguma inanmadıkendi hemsirem gelince hemen aldı içeri bu göbeğim ne zaman kendini belli edecek acaba
Bundan sonra bir anda fırlar bence göbişler diye düşünüyorumbenim de inanmıyorlar ve çok hoşuma gidiyor
Aynen ben yaptım o hatayı kısa kısa şeylerle dolaştım temmuz diye sonra ağrıdan maaf oldum oğlusum da çok olmadı allahtan benim 1 numarada çok oldu şubatta doğdu o allahım sabaha kadar ağlıyordu öyle olmaz inşallah hicbirimize çok zoro zaman her ihtimele karşı iki takımı farklı alıp gidelim. doğumdan sonra çok dikkat etmek gerekiyor annemler annenin sancısı bebeğide etkiler diyordu.
Ne güzel ya maşallah catlakta olmaz öyle benimki maşallah füze gibi dışarda erkek olduğu için sivri bide iç karnim geniş değil dışarda kalıyor yavrucakbenim de inanmıyorlar ve çok hoşuma gidiyor
Ne güzel ya maşallah catlakta olmaz öyle benimki maşallah füze gibi dışarda erkek olduğu için sivri bide iç karnim geniş değil dışarda kalıyor yavrucak
Bundan sonra bir anda fırlar bence göbişler diye düşünüyorum
Bende hep sezeryan istedim 32 haftalik 2 kilo bebisi bile normal doğurtdular soNra ıkinci doktorum hep ona giderim degistirmedim o ilki doğurmuşsun bunuda doğurursun dedi şimdi 3 cü sezeryan olsa diyorum herkes kızıyor normal varken neden sezeryan istiyorsun diye dikiş yeri ağrıyanlar oluyormuş ben 40 gunde dikis felan kalmadi normale döndüm sezeryanda daha uzun sanırım dimiBenim drum sezeryancıydı il dışına gittim uğraştim kimi bahane etti erken almak istedi bekledim en son dr suni sancı vermek istemedi risklerden bahsetti göze almayınca 40. Haftada yaptim artik normal isterdim hayirlisi buymuş hala ssvd araştiriyorum ama destekleyen doktor bile yok.
Tabi ilk çocuksa hemen çıkmıyor benim 3cu derim gevşek sporda yapmayinca salıverdi kendiniaramızda 2 hafta var 2 haftaya benim de füze olur artık. Şu an da var ama kıyafetlerle saklanıyor
Bi de ilk çocuk daha geç çıkıyormuş heralde
Benm ilk hamilelikte birini vuralım diğerini diğer hamilelikte vururuz demişti hemşiremiz. Lise mezunusun olmusundur daha önce aşı dedi. Bi konuşsanız belki yapmaz hemşire ?Arkadaşlar bu tetanoz aşısının beni böyle etkileyeceğini hiç tahmin etmezdim bütün eklemlerim kaslarım ağrıyor, kolum ağrıyor iki gündür,soluma dönüp yatamıyorum, yerimden kalkasım yok ,herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama bende bütün yan etkilerini gösterdi ,ikinci dozu olmak zorunda mıyız ya ben ikinci dozu olmak istemiyoruuum
Arkadaşlar bu tetanoz aşısının beni böyle etkileyeceğini hiç tahmin etmezdim bütün eklemlerim kaslarım ağrıyor, kolum ağrıyor iki gündür,soluma dönüp yatamıyorum, yerimden kalkasım yok ,herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama bende bütün yan etkilerini gösterdi ,ikinci dozu olmak zorunda mıyız ya ben ikinci dozu olmak istemiyoruuum
Yok sezeryande uzun diyemem ben sadece ilk gün çok çektim sonra yatmadım bile kızıma baktım kalktım bir hafta yatanlar oluyormuş ama ilk gün çok fenaydı sonra sadece dönerken kalkarken acın oluyor hissizlik oluyo hissetmiyorsun dikiş yerini uzun süre normal olupta cok zor olanlarda varmış epizyodan dolayi artik kismet meselesiBende hep sezeryan istedim 32 haftalik 2 kilo bebisi bile normal doğurtdular soNra ıkinci doktorum hep ona giderim degistirmedim o ilki doğurmuşsun bunuda doğurursun dedi şimdi 3 cü sezeryan olsa diyorum herkes kızıyor normal varken neden sezeryan istiyorsun diye dikiş yeri ağrıyanlar oluyormuş ben 40 gunde dikis felan kalmadi normale döndüm sezeryanda daha uzun sanırım dimi
Bende öyle yapıyorum valla heves belki ama bir daha olur mu olmaz mı bebeğim bilemem kiYenidoğan ya da istediğimi alıyorum genelde ben ya küçülsün giymesin büyük giyeceğine ya ne olacak içimizde kalacağına sağlıklı olsunda herkes içine sindiği gibi yapsın