2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Çok şanslısın keşke benım olsa 😂
Sabahleyin hastaneye giderken Otobanda ani duruş yapmak zorunda kaldık sabah sabah herkes benı izledi 🤦🏼‍♀️
siftahımı yaptım 😂😂

H E H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor
Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)
Bilmiyorum ben maaalesef 10. Gün tekrar gittiğimde söylerim canım. Sen ne zaman gidiceksin birdaha ne zaman çağırdı

Çok şanslısın keşke benım olsa 😂
Sabahleyin hastaneye giderken Otobanda ani duruş yapmak zorunda kaldık sabah sabah herkes benı izledi 🤦🏼‍♀️
siftahımı yaptım 😂😂
Ay bilmez miyim o duyguyu ben ilk gebelikte işte arkadaşlarımın önünde kusmuştum herkes o anda anlamıştı zaten hamile olduğumu 😂

Ya aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Benım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cok

Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)
Bilmiyorum ben maaalesef 10. Gün tekrar gittiğimde söylerim canım. Sen ne zaman gidiceksin birdaha ne zaman çağırdı
Anladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.
11 12.haftada gel dedi.

Benım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cok
Ay doğru valla bana da oluyor:)) dün toplantıda uyuyordum arkadaşım dürttü de öyle kendime geldim😂

Anladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.
11 12.haftada gel dedi.
kağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orası

Benımde diğer görüşme o civarlarda olur

MaşaAllah kocaman olmuş seninki 😍 bende 4.00mm yazıyor
Şu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gitti😅 maasallah canım senin minike de🥰
Kiz ne kocamanı 1cm bile degiller😋
kağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orası

Benımde diğer görüşme o civarlarda olur
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklere🥰

X