- 5 Ekim 2020
- 158
- 136
Hoşgeldin ,sağlıkla gelsin bebeğinMerhaba arkadaşlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm çok sukur temiz problemsiz dedi hatta bebisimin oluşacağı yeri gösterdi belirgindi bayagi
[/QUOTE
Ayyy hadi bakalım ,inşallah yarın ben de görürüm ,kalp atışını duyabildin mi?
Kizlar bende Haziran annesi olacağım beni de ekler misiniz sat 18 26 yaşındayım ilk çocuğum olacak insSohrab
Teşekkür ederim ins hepimizinkii sağlıcakla gelsinHoşgeldin ,sağlıkla gelsin bebeğin
Hoşgeldinn kuzumBebislerimi aldım geldim insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağim
Simdiden geleyim dedim kuzucummSohrab
Hayirli olsun cnm ultrasonu vajinadan mi bakti karindan miMerhaba arkadaşlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm çok sukur temiz problemsiz dedi hatta bebisimin oluşacağı yeri gösterdi belirgindi bayagi
Aynen hgb düşmüş onunla birlikte 6 değer daha düşmüş 3 tanesinde sınırın üstüne çıkmış, inşaAllah toparlanırmerhaba canım hamilelikte vücut depoları bebeğe gönderdiği için kimisinde değerler çok düşüyor. Bende de öyleydi. 3aydan sonra vitamin veriyor doktor öyle toparlarsın inşallah. Ozellikle kana çok ihtiyaç duyuyor vücut. Hgb düşüyor genelde
sağol canım insallah 1gibi gidecegim
Aynen canım
Hadi gözün aydınMinikin kalbini duyduk kızlar şükür. Dakikada 126 atıyor dedi. Sıkıntı yok dedi.
Darısı Hepinize olsun insallah
Karindan baktı cnm 4+ 6 haftalikHayirli olsun cnm ultrasonu vajinadan mi bakti karindan mi
Amin cümlemizin insallahHoşgeldin ,sağlıkla gelsin bebeğin
Hayırlı olsun kalp atışını da duyarsın en kısa zamanda inşaAllahMerhaba arkadaşlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm çok sukur temiz problemsiz dedi hatta bebisimin oluşacağı yeri gösterdi belirgindi bayagi
Tebrik ederim cnm beta kac ölçtü müKarindan baktı cnm 4+ 6 haftalik
Teşekkürler cnmHayırlı olsun canım
Hoşbuldum kuzumHoşgeldinn kuzum❤❤❤ listeye eklim mi❣
Bende hiç bulantı yok. İlk gebeliğimde de yoktu. Ne güzel daha rahat :)Ya aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Ben geçen hafta saglik ocağında kan verdim 378 di çarşamba günü.normalde haftaya randevu almıştım ama bugün aşırı agrım vardı acile gittim baktı sadece beta bakmadı cnmTebrik ederim cnm beta kac ölçtü mü
Kesinlikle öyle:))) ben ilkinde çok yaşamıştım bunda yaşamayınca şaşırdımBende hiç bulantı yok. İlk gebeliğimde de yoktu. Ne güzel daha rahat :)
Cnn var mi bebis :)Hoşbuldum kuzumpoztifi görelim öyle eklersin listeye insallah