- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimBen aradaki mesajları kaçırmışım. Allah istediğini versin hayırlısıyla canım. Her şey gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimBen aradaki mesajları kaçırmışım. Allah istediğini versin hayırlısıyla canım. Her şey gönlünce olsun
Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık vallaAyyy, cimere bimere önlerine neresi gelirse sikayat ederler, devir değişti, ögretmen onlıne dersteyken bebeği agglamıs, 2 dk susturayım diye ugrasmıs, cımere sıkayet edılmıs
Çok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum geceBende kendime şaşıyorum bel ağrım vardı oda geçti şükür ama geceleri göğüslerim çok sızlıyor gündüz birseyim yok
Benimde bu gece çok sızladı uyumak zor oldu valla ama şuan birşey yok henüz zaten daha 5+5 deyim belki ondandırÇok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum gece
düz yatmak zorunda kalıyorum
Yanlış mı anladım diye düşündüm bayağı tam öğlen arasından önceydi çünküAnladım canım. Onların ekrana sinyal geliyor ordan anlamıştır.
Teknoloji çok gelişmiş 6+1 de gittim. İnşaAllah duyarsınKucuk nabiz seklinde hareket goruyorlar, onu gorduklerinde kalp atisi baslamis oluyor. Ne kadarlik belki daha kucuk diye net ses gelmemis olabilir. Ben de yarin kalp atisini duymak icin gidecegim.
Daha ne belirtiler çıkacak henüz yolun başındayız:))Benimde bu gece çok sızladı uyumak zor oldu valla ama şuan birşey yok henüz zaten daha 5+5 deyim belki ondandır
Kac haftaliksinizzYok kalp atışı bir hafta sonra duyarız dedi allahın izniyle
Olabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorumarkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı
Yakında başlar:)) kaç haftalık?Bende bir tek ben belirti yaşamıyorum sanıyordum yanlız değilmişim sadece göğüs uçlarım sızlıyor
İnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyorOlabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorum
Evet canimBende dinliyorum bu dr ru çok güzel açıklıyor gercekten
Maaşallah çok sevindim canımHanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤
Hayirli olsun tebrik ederim canimHanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤
Doktoru uyarmamış mı? Yani genelde herkes bilir zaten zararlı olduğunu eğer bırakamıyorsa hafif olanlarından birkaç tane içsin bariİnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyor
Çok sevindim canım benim hayırlı olsunHanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı
Artık geçti o devirler..Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık valla
Gördün mü tebrik ederim gözün aydin canim@H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor