- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.083
- 36
ben de gitmem normalde de dişim ağrıyor doktora gittim kadın doğumcudan bi yazı getirmen gerekiyor röntgen çekeceğiz bilgisi olsun dedi gittim o yazıyı aldım gitmişken de baktı kan aldı
İnşallahDuyulur canım büyük ihtimalle inşallah
Ooo hem de gumbur gumbur duyulur canimSaymaz olur muyum hıc, doktor pazartesi günü 10 gun sonra gel demıstı, o da carşamba gününe denk gelıyor, ders programım yogun, sanırım ben cumartesı gıdıcem, yanı 6 +4 olmus oluyor, kalp de duyulur herhalde o zaman
Ayy inşallahh, duyulsun herhalde gece gunduz onu dinlerim ben müzik niyetineOoo hem de gumbur gumbur duyulur canimben bgn 6+4 um 6+2de gtmstm gayet net duyuldu Hadi guzel haberini bekliorm haftayaaa
tamam inşallah ALLAH razı olsuno zaman endişelenecek hiçbir şey yok. İçinizi ferah tutun. :)
Evet özelde sigortan yoksa pahalı tutuyo .Ona kalp atışı duyunca bakıyorlar canım. Toxoplasma şu çiğ etten kedilerden bulaşan virüs için yapılan test. Onu devlette yaptiricam özelde pahalı oluyor.
Iyiyim canım çok sagol vajinadan progestan kullanıyorum şükür fazla lekem gelmiyorgünaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaaH E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum atacak agaaa LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? @Bglm_ sen nasılsın? Sohrab sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım
Bende dinliyorum bu dr ru çok güzel açıklıyor gercektenKızlar bi Video buldum 6-8 hafta arasi artik progesteron hormonu rahimden plesentadan salgılandiği için kanamalar olabiliyormuş ilk gebeliğimde de izlerdim bu doktoru çok faydali
Evet özelde sigortan yoksa pahalı tutuyo .
bugun benım herşeye bakıldı idrar toxo rubella ve diğer kanlara toplam 370 TL tutmuş . Sigortam olmasa bende devlette yaptırıırdım
Rahat ol canım salı günü banada daha çok küçük 4 haftalık gibi anca dedi 2 gün sonra lekelenme oldu diye gittim yani dün gittim.kesen 2 günde güzel gelirmiş 5 haftalık boyuna gelmiş dedi yani gelişiyor merak etme içini ferah tutselamlar herkeseee. ben doktora gittim keseye baktı çok küçük oluşmamış ama oluşur dedi kan verdim öğleden sonra sonucu almaya gideceğim. var mı benim gibi olan arkadaşlar
Talep ederseniz testlerin adını alın sağlık ocağında bazılarını yapıyorlar . Yapılmayanları devlette yaparsınız .oo benim sadece yatarak özel sigortam acıbadem. Doğum kapsam dışı. Ama indirimim oluyor bayağı diye acıbademe niyetlendim. O testler orada iyicene pahalıdır heralde. Ben de ilk devlete gideyim o halde. 5+5 teyim. Butestler Ne zaman yapılıyor. bir kere gideyim her şeyi topluca halledeyim kese kalp atışı.
Normal karından ultrasonla mı duyuldu canım bende 20 si salı günü gitcem 6+2 olcam acaba duyulur mu ki bana vajinadan anca duyarız göbek yağların var dediOoo hem de gumbur gumbur duyulur canimben bgn 6+4 um 6+2de gtmstm gayet net duyuldu Hadi guzel haberini bekliorm haftayaaa ❤
Maşallah böyle sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaşlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm çok sukur temiz problemsiz dedi hatta bebisimin oluşacağı yeri gösterdi belirgindi bayagi
Haftaya cumartesi yani.hadi bakalım hayirlisi olsunBen henüz HCG harici başka bir test yaptırmadım24 ekimde randevum var kalp atışı duymaya gidicem belki o zaman isterler bir şeyler. Sen hangi testleri yaptırdın ki? ☺
Oh çok şükür kuzuMinikin kalbini duyduk kızlar şükür. Dakikada 126 atıyor dedi. Sıkıntı yok dedi.
Darısı Hepinize olsun insallah