2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ooo hem de gumbur gumbur duyulur canim ben bgn 6+4 um 6+2de gtmstm gayet net duyuldu Hadi guzel haberini bekliorm haftayaaa

Ona kalp atışı duyunca bakıyorlar canım. Toxoplasma şu çiğ etten kedilerden bulaşan virüs için yapılan test. Onu devlette yaptiricam özelde pahalı oluyor.
Evet özelde sigortan yoksa pahalı tutuyo .
bugun benım herşeye bakıldı idrar toxo rubella ve diğer kanlara toplam 370 TL tutmuş . Sigortam olmasa bende devlette yaptırıırdım

Iyiyim canım çok sagol vajinadan progestan kullanıyorum şükür fazla lekem gelmiyor

Evet özelde sigortan yoksa pahalı tutuyo .
bugun benım herşeye bakıldı idrar toxo rubella ve diğer kanlara toplam 370 TL tutmuş . Sigortam olmasa bende devlette yaptırıırdım

oo benim sadece yatarak özel sigortam acıbadem. Doğum kapsam dışı. Ama indirimim oluyor bayağı diye acıbademe niyetlendim. O testler orada iyicene pahalıdır heralde. Ben de ilk devlete gideyim o halde. 5+5 teyim. Butestler Ne zaman yapılıyor. bir kere gideyim her şeyi topluca halledeyim kese kalp atışı.

Reactions: H E
selamlar herkeseee. ben doktora gittim keseye baktı çok küçük oluşmamış ama oluşur dedi kan verdim öğleden sonra sonucu almaya gideceğim. var mı benim gibi olan arkadaşlar
Rahat ol canım salı günü banada daha çok küçük 4 haftalık gibi anca dedi 2 gün sonra lekelenme oldu diye gittim yani dün gittim.kesen 2 günde güzel gelirmiş 5 haftalık boyuna gelmiş dedi yani gelişiyor merak etme içini ferah tut

Talep ederseniz testlerin adını alın sağlık ocağında bazılarını yapıyorlar . Yapılmayanları devlette yaparsınız .
genelde kalp atışından sonra istiyorlar . Benımde doktora ilk gidişim 6+3 üm şuanda bu civarlarda giderseniz . Hepsini bi anda görürsünüz inşallah

Ooo hem de gumbur gumbur duyulur canim ben bgn 6+4 um 6+2de gtmstm gayet net duyuldu Hadi guzel haberini bekliorm haftayaaa ❤
Normal karından ultrasonla mı duyuldu canım bende 20 si salı günü gitcem 6+2 olcam acaba duyulur mu ki bana vajinadan anca duyarız göbek yağların var dedi

Merhaba arkadaşlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm çok sukur temiz problemsiz dedi hatta bebisimin oluşacağı yeri gösterdi belirgindi bayagi
Maşallah böyle sağlıkla ilerlesin inşallah

Sohrab canım artık bençde ekleyebilirsin .
Sat: 1 eylül
Tahmini doğum tarihi: 08.06.2021

Ben henüz HCG harici başka bir test yaptırmadım 24 ekimde randevum var kalp atışı duymaya gidicem belki o zaman isterler bir şeyler. Sen hangi testleri yaptırdın ki? ☺
Haftaya cumartesi yani.hadi bakalım hayirlisi olsun kadın doğum doktorunun vermiş oldugu 11kalemlden oluşan bir listeyle sağlık ocağında yaptırdım ben testleri.cok anlamıyorum açıkçasi.tiroit var icinde,şeker var,kreatinin filan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…