2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağol canim iyiyim sen de iyisin galiba çok şükür :) Lekelenme olmadi bi daha herkes iyi olsun sağ salim kavuşalim inşallah

Kızlar bi Video buldum 6-8 hafta arasi artik progesteron hormonu rahimden plesentadan salgılandiği için kanamalar olabiliyormuş ilk gebeliğimde de izlerdim bu doktoru çok faydali

Son düzenleme:
Canım ilk kontrol ya doktorum 2 kere kalp atışını duymak istiyo :)
Kızımda da böyle yaptı . Sonra 11. Haftada falan çağırıyor ben 12-13 gibi giderim sıkıntım olmazsa .
anladım canım kızım da doktor kontrolünü iple çekerdim bunda da öyleyim ama hem coronadan hem 2.hamilelikten galiba geç gitsem de olur yeaa diyorum hatta bir sihirli değnek olsa beni 9. Aya götürse büyütsek bir an önce diyorum
iyiyim canım çok şükür bu günümüze. Senin kontrolün ne zamandı? Ben öğleden sonra gidicem kismetse kalbi duysam rahatlasam diyorum. Sonra da toxo testini yaptırmam lazım devlette. Ah ahh ne zor geliyor hastaneye gitmek yolda çarpıntım başlıyor.

Reactions: H E
Ah İnan ben kızımda da çok gitmedim . Hep 2 ayda bir . Sevmiyorum çok çocuğu rahatsız etmeyi . Zaten hareketleri bi hissetsek gerisi kolay

Ah sağol canım

agahagh anneliğin yüzde 80i yetersizlik hissiyse hamileliğin de yüzde 80i evham bence bunlar hep kadınların karmaşık duygu dünyasından ah hormonlar aaahhhh
Ben yine de aile dostumuz olan aile hekimine de bı sorayım da,yarın da kadın doğumcum onaylar.3doktor 1hemsire onayı ve 3-4 sade vatandaş(!) yorumuyla olayı tatlıya bağlarım diye düşünüyorum inşallah

Ah İnan ben kızımda da çok gitmedim . Hep 2 ayda bir . Sevmiyorum çok çocuğu rahatsız etmeyi . Zaten hareketleri bi hissetsek gerisi kolay
Benim doktor 3haftada bir çağırıyordu. O zamanlar büyüdü mu kime benziyor vs yüzünü iyice incelerdim baya merakliydim

Reactions: H E
O değnekten bana da lazim :) sen bu haftalarda gideceksin sanirim canim

benim kontrol bi dahaki aya artık inşallah bi sorun yaşanmazsa ayyy çok heycanlı hemen söle bize de inşallah güzel haberler corona stres yaratıo evet ama hiçbi duygunun aşırısı bizlere iyi gelmicek canım sakin sakin git gel inş sağlıkla toxo testi dediğin hangi değerler oluo bnm dr um da baktı bişiler de aynı test mi emin olamadım :/

Ona kalp atışı duyunca bakıyorlar canım. Toxoplasma şu çiğ etten kedilerden bulaşan virüs için yapılan test. Onu devlette yaptiricam özelde pahalı oluyor.

Ona kalp atışı duyunca bakıyorlar canım. Toxoplasma şu çiğ etten kedilerden bulaşan virüs için yapılan test. Onu devlette yaptiricam özelde pahalı oluyor.
ona da bikaç bişeye daha bakmiş bnmki şükür sorun yok görünüo sigortaları bi araştırsan mı canım özelde muayene olablmk için, nerede yaşıodun bi de?

ona da bikaç bişeye daha bakmiş bnmki şükür sorun yok görünüo sigortaları bi araştırsan mı canım özelde muayene olablmk için, nerede yaşıodun bi de?
Ben sivastayim canım. Şuan sigorta yapamayız. Eşim öğretmen ama coronadan dolayı ek ders alamadık malum. Olan maaşıyla da sigortayı karşılaşamıyoruz şuan maalesef.
Tahlilleri devlette yaptiricam bu sebepten

Günaydın hanımlar, ben Çarşamba doktora gitmiştim kan ve idrar testi istemişti sonuçlara baktım kan değerlerim düşmüş, şimdiye kadar hiç bu kadar kırmızıyı bir arada görmemiştim

anladım canım her şeyin oluru bu süreçte artık en sağlıkla şekilde olsn her şey senin için hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…