Sağol canim iyiyim sen de iyisin galiba çok şükür :) Lekelenme olmadi bi daha herkes iyi olsun sağ salim kavuşalim inşallahgünaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaaH E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum atacak agaaa LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? Wings06 sen nasılsın? @Sohrabb sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) @Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım
anladım canım kızım da doktor kontrolünü iple çekerdim bunda da öyleyim ama hem coronadan hem 2.hamilelikten galiba geç gitsem de olur yeaa diyorumCanım ilk kontrol ya doktorum 2 kere kalp atışını duymak istiyo :)
Kızımda da böyle yaptı . Sonra 11. Haftada falan çağırıyor ben 12-13 gibi giderim sıkıntım olmazsa .
iyiyim canım çok şükür bu günümüze. Senin kontrolün ne zamandı? Ben öğleden sonra gidicem kismetse kalbi duysam rahatlasam diyorum. Sonra da toxo testini yaptırmam lazım devlette. Ah ahh ne zor geliyor hastaneye gitmek yolda çarpıntım başlıyor.günaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaaH E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum atacak agaaa LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? Wings06 sen nasılsın? @Sohrabb sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) @Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım
1 Eylül sat canım 6+3Canim sen kaç kaçsın şu an sat ne zmandi
Ah İnan ben kızımda da çok gitmedim . Hep 2 ayda bir . Sevmiyorum çok çocuğu rahatsız etmeyi . Zaten hareketleri bi hissetsek gerisi kolayanladım canım kızım da doktor kontrolünü iple çekerdim bunda da öyleyim ama hem coronadan hem 2.hamilelikten galiba geç gitsem de olur yeaa diyorumhatta bir sihirli değnek olsa beni 9. Aya götürse büyütsek bir an önce diyorum
iyiyim canım çok şükür bu günümüze. Senin kontrolün ne zamandı? Ben öğleden sonra gidicem kismetse kalbi duysam rahatlasam diyorum. Sonra da toxo testini yaptırmam lazım devlette. Ah ahh ne zor geliyor hastaneye gitmek yolda çarpıntım başlıyor.
Ah sağol canımgünaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaaH E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum atacak agaaa LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? Wings06 sen nasılsın? @Sohrabb sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) @Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım
Ben yine de aile dostumuz olan aile hekimine de bı sorayım da,yarın da kadın doğumcum onaylar.3doktor 1hemsire onayı ve 3-4 sade vatandaş(!) yorumuyla olayı tatlıya bağlarım diye düşünüyorum inşallahagahagh anneliğin yüzde 80i yetersizlik hissiyse hamileliğin de yüzde 80i evham bencebunlar hep kadınların karmaşık duygu dünyasından ah hormonlar aaahhhh
Benim doktor 3haftada bir çağırıyordu. O zamanlar büyüdü mu kime benziyor vs yüzünü iyice incelerdim baya merakliydimAh İnan ben kızımda da çok gitmedim . Hep 2 ayda bir . Sevmiyorum çok çocuğu rahatsız etmeyi . Zaten hareketleri bi hissetsek gerisi kolay
O değnekten bana da lazim :) sen bu haftalarda gideceksin sanirim canimanladım canım kızım da doktor kontrolünü iple çekerdim bunda da öyleyim ama hem coronadan hem 2.hamilelikten galiba geç gitsem de olur yeaa diyorumhatta bir sihirli değnek olsa beni 9. Aya götürse büyütsek bir an önce diyorum
iyiyim canım çok şükür bu günümüze. Senin kontrolün ne zamandı? Ben öğleden sonra gidicem kismetse kalbi duysam rahatlasam diyorum. Sonra da toxo testini yaptırmam lazım devlette. Ah ahh ne zor geliyor hastaneye gitmek yolda çarpıntım başlıyor.
benim kontrol bi dahaki aya artık inşallah bi sorun yaşanmazsaanladım canım kızım da doktor kontrolünü iple çekerdim bunda da öyleyim ama hem coronadan hem 2.hamilelikten galiba geç gitsem de olur yeaa diyorumhatta bir sihirli değnek olsa beni 9. Aya götürse büyütsek bir an önce diyorum
Bugün gidicem inşallah canım eşim okuldan gelsin de.O değnekten bana da lazim :) sen bu haftalarda gideceksin sanirim canim
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımBugün gidicem inşallah canım eşim okuldan gelsin de.
Ona kalp atışı duyunca bakıyorlar canım. Toxoplasma şu çiğ etten kedilerden bulaşan virüs için yapılan test. Onu devlette yaptiricam özelde pahalı oluyor.benim kontrol bi dahaki aya artık inşallah bi sorun yaşanmazsaayyy çok heycanlı hemen söle bize de inşallah güzel haberler corona stres yaratıo evet ama hiçbi duygunun aşırısı bizlere iyi gelmicek canım sakin sakin git gel inş sağlıkla toxo testi dediğin hangi değerler oluo bnm dr um da baktı bişiler de aynı test mi emin olamadım :/
ona da bikaç bişeye daha bakmiş bnmki şükür sorun yok görünüoOna kalp atışı duyunca bakıyorlar canım. Toxoplasma şu çiğ etten kedilerden bulaşan virüs için yapılan test. Onu devlette yaptiricam özelde pahalı oluyor.
Ben sivastayim canım. Şuan sigorta yapamayız. Eşim öğretmen ama coronadan dolayı ek ders alamadık malum. Olan maaşıyla da sigortayı karşılaşamıyoruz şuan maalesef.ona da bikaç bişeye daha bakmiş bnmki şükür sorun yok görünüosigortaları bi araştırsan mı canım özelde muayene olablmk için, nerede yaşıodun bi de?
Bi çay çeşidi, Medine gülü yada nar çiçeği çayı da diyorlar. Gribe falan çok iyi geliyor ama hamilelikte düşük yaptırabilirmişYok hiç yemiyorum zaten de canım istedi nasılsa hibiskus neki
anladım canım her şeyin oluru bu süreçte artıkBen sivastayim canım. Şuan sigorta yapamayız. Eşim öğretmen ama coronadan dolayı ek ders alamadık malum. Olan maaşıyla da sigortayı karşılaşamıyoruz şuan maalesef.
Tahlilleri devlette yaptiricam bu sebepten
Bende doktora gittinmi diye geldim hayırlı haberlerini almak için sabırsızlanıyorum canımBugün gidicem inşallah canım eşim okuldan gelsin de.
Galiba üşüttüm 15 dk bir tuvalete gidiyorum çok fenayımCanım sen o zaman üşüttün o kadar su gibi olmaması lazım çünkü.