- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Az yedikçe daha çok bulanır canım. Biseyler yemeye çalış.Keşke saat 5 e kadar burdayım nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm kahvaltıda sadece ekmek yiyebildim yağda yumurta vardı midem bulandı görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az yedikçe daha çok bulanır canım. Biseyler yemeye çalış.Keşke saat 5 e kadar burdayım nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm kahvaltıda sadece ekmek yiyebildim yağda yumurta vardı midem bulandı görünce
böyle bir ishal yok afedersiniz su gibi mahvetti beni bugün nasıl geçecek bilmiyorumAz yedikçe daha çok bulanır canım. Biseyler yemeye çalış.
Canım izin alıp dinlenme şansın yok mu? Takip eden doktoruna da danissan. Çok geçmiş olsun ayrıcaBen
böyle bir ishal yok afedersiniz su gibi mahvetti beni bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Canım sen o zaman üşüttün o kadar su gibi olmaması lazım çünkü.Ben
böyle bir ishal yok afedersiniz su gibi mahvetti beni bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Canim çok sevindim maasallahMerhaba kızlar Günaydın ,
Ben hayırlı haberlerle geldim minnağımıızın kalp atışlarını duyduk çok şükür .herşey yolunda. Kan ve idrar tahlillerini verdim haftaya yine giidcem
Darısı size inşallah canımCanim çok sevindim maasallah
Inşallah canım haftaya neden çağırdı? Bende kalpten sonra 1 ay gitmesem diyordum gerci ne zaman böyle desem çok gitmem gerekiyorDarısı size inşallah canım
Canım ilk kontrol ya doktorum 2 kere kalp atışını duymak istiyo :)Inşallah canım haftaya neden çağırdı? Bende kalpten sonra 1 ay gitmesem diyordum gerci ne zaman böyle desem çok gitmem gerekiyor
canım korkulcak bişi yok daha önce bu değerin nasıldı bilmiorm ama hepatit b ye karşı antikor oluşturmşsun artık hepatit b hastası olmucaksın demektir bu da için rahat olsunKizlar sonuclarim geldi ,yarın doktora gosterecegim.hersey normal gibi sadece antihbs çok yüksek çıktı.biraz araştırdim da ,size de sormak istiyorum.bi sıkıntı yaratmaz di mi bu durum
Hepatit b nasıl oldum ki hiç farketmedim hayret.neyse iyilesmisim demek ki bebeğe Bir zararı olmasın da.bizim doktor bey ebe hemşireye sormuş bir sorun yok di mi baktın mı sonuçlara diye.o da.bir sorun yok herşey yolunda,zaten yarın uzmanına gorunecek hanimefendi demiscanım korkulcak bişi yok daha önce bu değerin nasıldı bilmiorm ama hepatit b ye karşı antikor oluşturmşsun artık hepatit b hastası olmucaksın demektir bu da için rahat olsun
benim de öle olmştu bi baktırdım antikorum yoktu, 6 ay sonra vardı. ne oldu ne ara hepatit b oldm annamadm. ama çok şükür ki antikor üretmişiz hasta olmamşz bu iyi bişi bayaHepatit b nasıl oldum ki hiç farketmedim hayret.neyse iyilesmisim demek ki bebeğe Bir zararı olmasın da.bizim doktor bey ebe hemşireye sormuş bir sorun yok di mi baktın mı sonuçlara diye.o da.bir sorun yok herşey yolunda,zaten yarın uzmanına gorunecek hanimefendi demis
o yüzden kafama takildi.
Canim sen kaç kaçsın şu an sat ne zmandiMerhaba kızlar Günaydın ,
Ben hayırlı haberlerle geldim minnağımıızın kalp atışlarını duyduk çok şükür .herşey yolunda. Kan ve idrar tahlillerini verdim haftaya yine giidcem
günaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaa H E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum atacak agaaa LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? Wings06 sen nasılsın? Sohrab sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım
Şöyle enerjik hatunlara da bayılıyorum günaydın, hoşgeldin.benim de öle olmştu bi baktırdım antikorum yoktu, 6 ay sonra vardı. ne oldu ne ara hepatit b oldm annamadm. ama çok şükür ki antikor üretmişiz hasta olmamşz bu iyi bişi baya
agahagh anneliğin yüzde 80i yetersizlik hissiyse hamileliğin de yüzde 80i evham bence bunlar hep kadınların karmaşık duygu dünyasından ah hormonlar aaahhhhŞöyle enerjik hatunlara da bayılıyorum günaydın, hoşgeldin.
İnsan hamileyken neden böyle evhamlı oluyor bilmiyorum.bu söylediğini araştırdım ve biliyorum ama yine de bı başkasından duymak istiyorum,iyice kesinlessin yani,herkes onaylasin doğruluğunu ne garip oldum