2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben sivastayim canım. Şuan sigorta yapamayız. Eşim öğretmen ama coronadan dolayı ek ders alamadık malum. Olan maaşıyla da sigortayı karşılaşamıyoruz şuan maalesef.
Tahlilleri devlette yaptiricam bu sebepten
Çoğu kişi devlette yaptiriyor zaten ben de Yaptiramadim ama o an izinliydim gidip uğraşmak istemedim önemli olan muayenen canim aynı tahliller o kadar para ödedik hiç gerek yok en iyisi

Günaydın hanımlar, ben Çarşamba doktora gitmiştim kan ve idrar testi istemişti sonuçlara baktım kan değerlerim düşmüş, şimdiye kadar hiç bu kadar kırmızıyı bir arada görmemiştim 😔
İçini serin tut dinlen doktor ilaç vermiştir onlari düzenli kullan gün doğmadan neler doğar inşallah

Bulanmiyor, sadece istahsizim.bi de her gün yumurta yemekten de sıkıldım,bu sabah cornflakes yedim içine ceviz ve bal atıp.siz ne yiyorsunuz sabahları.ben hep aynı peynir yumrutadan çok sıkıldım.

Artık yanına sefertasini alma vaktin geldi o halde 😅 ben her gün taşıyorum yiyeceklerimi yanimda

Bende haşlanmış yumurta olmazsa olmaz zaten 😆 ama ben bayılırım haşlanmış yumurtaya o yüzden hiç zorlanmıyorum onun harici peynir, zeytin, bal tarzı besleyici şeyler tüketmeye çalışıyorum. 🥴

Bende haşlanmış yumurta olmazsa olmaz zaten 😆 ama ben bayılırım haşlanmış yumurtaya o yüzden hiç zorlanmıyorum onun harici peynir, zeytin, bal tarzı besleyici şeyler tüketmeye çalışıyorum. 🥴
Ben bır gün menemen yaptım artık hep haşlanmış hep haşlanmış.bi gün de yumurtalı ekmek yedim öğlende ama karbonhidrat yemek hiç istemiyorum galiba o yüzden zayifladim 2kilo.makarna görünce kusasim geliyor 🤢ekmek zorla yiyorum.istahim çok azaldı.artik 6.haftaya giriyorum ben de bugün-yarin.degerlerin nasıl çıktı senin?benim herşey iyi çıkmış düşük değer yok nerdeyse bir kaç ufak tefek düşüklük haricinde.

selamlar herkeseee. ben doktora gittim keseye baktı çok küçük oluşmamış ama oluşur dedi kan verdim öğleden sonra sonucu almaya gideceğim. var mı benim gibi olan arkadaşlar

Ben bır gün menemen yaptım artık hep haşlanmış hep haşlanmış.bi gün de yumurtalı ekmek yedim öğlende ama karbonhidrat yemek hiç istemiyorum galiba o yüzden zayifladim 2kilo.makarna görünce kusasim geliyor 🤢ekmek zorla yiyorum.istahim çok azaldı.artik 6.haftaya giriyorum ben de bugün-yarin.degerlerin nasıl çıktı senin?benim herşey iyi çıkmış düşük değer yok nerdeyse bir kaç ufak tefek düşüklük haricinde.

Ben henüz HCG harici başka bir test yaptırmadım 🤷🏼‍♀️ 24 ekimde randevum var kalp atışı duymaya gidicem belki o zaman isterler bir şeyler. Sen hangi testleri yaptırdın ki? ☺

Günaydın hanımlar, ben Çarşamba doktora gitmiştim kan ve idrar testi istemişti sonuçlara baktım kan değerlerim düşmüş, şimdiye kadar hiç bu kadar kırmızıyı bir arada görmemiştim 😔
merhaba canım hamilelikte vücut depoları bebeğe gönderdiği için kimisinde değerler çok düşüyor. Bende de öyleydi. 3aydan sonra vitamin veriyor doktor öyle toparlarsın inşallah. Ozellikle kana çok ihtiyaç duyuyor vücut. Hgb düşüyor genelde
Bende doktora gittinmi diye geldim hayırlı haberlerini almak için sabırsızlanıyorum canım 😇😇
sağol canım insallah 1gibi gidecegim 😙
Çoğu kişi devlette yaptiriyor zaten ben de Yaptiramadim ama o an izinliydim gidip uğraşmak istemedim önemli olan muayenen canim aynı tahliller o kadar para ödedik hiç gerek yok en iyisi
Aynen canım

günaydınlar kızçeleeeerrr :) nabersiniz? amma yazışmışsınız valla hepsini okuyamadım son sayfayı okudum şimdi amaaaa @H E senin güzel haberini gördm çok mutlu oldum :KK200: atacak agaaa :KK70: LesaM LesaM sen nasılsın canım geçen günlerdebiraz daha iyi oldun mu? Wings06 Wings06 sen nasılsın? Sohrab Sohrab sen nasılsın canım gün sayıo msn gitmek için :) @Dilaraerdogan sende ne var ne yok en son lekenlenmelerin olduğunu okumştm ama soramamıştım? tek tek soramadığım diğer arkadaşlar herkes iyi mi olumlu gelişmeleri bana özet geçin degüne moralli başlayalım :dua: :KK200:
Saymaz olur muyum hıc, doktor pazartesi günü 10 gun sonra gel demıstı, o da carşamba gününe denk gelıyor, ders programım yogun, sanırım ben cumartesı gıdıcem, yanı 6 +4 olmus oluyor, kalp de duyulur herhalde o zaman

Saymaz olur muyum hıc, doktor pazartesi günü 10 gun sonra gel demıstı, o da carşamba gününe denk gelıyor, ders programım yogun, sanırım ben cumartesı gıdıcem, yanı 6 +4 olmus oluyor, kalp de duyulur herhalde o zaman
Duyulur canım büyük ihtimalle inşallah

daha erkenmiş ama. Benim 6 eylül doktora bile gitmedim.
ben de gitmem normalde de dişim ağrıyor doktora gittim kadın doğumcudan bi yazı getirmen gerekiyor röntgen çekeceğiz bilgisi olsun dedi gittim o yazıyı aldım gitmişken de baktı kan aldı

X