Ben fetal.dna testi yaptirmistim. Doktorum ikili ve ucluye gerek yok artik dedi.Kızlar üçlü test yaptırdınız mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fetal.dna testi yaptirmistim. Doktorum ikili ve ucluye gerek yok artik dedi.Kızlar üçlü test yaptırdınız mi
Bize de erkek dedi bu da bacak arası fotosu canım. 16+0 hafta burda aynı gibi senin fotoylaKozlar ben doktora gittiğimde video çekmiştim tesadüfen sıkıldım izledim ama sanki cinsiyetten emin olamadım hiç sevmiyorum böyle kafamın karışmasını size fotoğraf atayım sizde bir yorum yapın erkek dedi doktor bende bacak arası dolu olunca evet kesin erkek dedim herkese ikisi de aynı videodan
Nifty yaptırdım ondan 3 lü 4lü 2 li ye geyek kalmadı canım.. Detaylı yada gittim umarım iyi çıkar sonuçların 3lü içinKızlar üçlü test yaptırdınız mi
Detayli ultrasonu biz mi talep ediyoruz doktorlar zamanı gelince bize mi soyluyorlar?
Ben özeldekine kendim söyledim bunda,ama devletteki dr gittiğimde o söylediDetaylıya biz mi gün alıyoruz doktor mu yönlendiriyor acaba
Galiba aynı kuzum video izlediğim de bir bölümde bacak arası boştu acaba mı dedim doktor çok yoğundu çünkü adam artık kendinden geçmişti renkli ultrasonunu da gösterdi yakışıklı sağlıklı bir oğlun oluyor dediBize de erkek dedi bu da bacak arası fotosu canım. 16+0 hafta burda aynı gibi senin fotoyla
Detaylıya gittim demişsin kaçıncı haftada gittin acabaNifty yaptırdım ondan 3 lü 4lü 2 li ye geyek kalmadı canım.. Detaylı yada gittim umarım iyi çıkar sonuçların 3lü için
Teşekkür ederim canım cev@Ceyda2000 eşinin işi dolayisiyla Rusya ya taşındı meşgul olacağı içinde bir süreliğine topigi @Elayagiz a devretti bildiğim kadarıyla
3. Bebeğim benim 1 kızım 1 oğlum varEvet canım ilk senin? Yakınmış bizim tarihler
Benim bu iki gundur kasık ağrım çok afedersin idrarımı yapınca bile kasıklarım ağrıyor sanki ağırlık varKızlar kasık ağrınız oluyor mu yada karında hafif sancı vurup geçiyor mu ?
Idrar yaparken agri varsa enfeksiyon vardir cnm olmasi saglik ocaginda idrar testi ver benceBenim bu iki gundur kasık ağrım çok afedersin idrarımı yapınca bile kasıklarım ağrıyor sanki ağırlık var
Doktora soralım ya benim de oluyorBenim bu iki gundur kasık ağrım çok afedersin idrarımı yapınca bile kasıklarım ağrıyor sanki ağırlık var
Canım bizim cinsiyet belli oldu erkek ekleyebilirsin listeyeKuzum yanlışın var bir süreliğine degil o bu aralar evde biraz yoğunum aktif olamadim bi türlü ama artik olcam
Dün akşam oldu ayaktaydım hatta göbek deliği civarında vurup geçme tarzı bir sancim oldu..Kızlar kasık ağrınız oluyor mu yada karında hafif sancı vurup geçiyor mu ?
Evet evet vurup geçmeler felan can acıtıcı değil ama hissettiriyor sıpalar içeri de tepiniyorlar mı napiyorlar bunlarDün akşam oldu ayaktaydım hatta göbek deliği civarında vurup geçme tarzı bir sancim oldu..
Gecen hafta benim de oldu. Cok telaslandim. Dpktorumu aradim, bol su ic, dinlen, agrin devam ederse magnezyum vericem dedi. Benim ara ara igne batar gibi rahimde de agri vardi. Cok şükür gecti, hic telas etmeyin. Ama devam ederse de agri doktorunuzla görüşünDoktora soralım ya benim de oluyor
Bebek hareketi değildir ya daha çok küçük kuvvetli vuramaz sanki..başka bir arkadaşımda da olmuş haftalarımız yakın onunla, doktora sorduğunda bebek yukarı cikiyo yavaş yavaş demiş ondan olabilir demişEvet evet vurup geçmeler felan can acıtıcı değil ama hissettiriyor sıpalar içeri de tepiniyorlar mı napiyorlar bunlar