- 12 Aralık 2016
- 86
- 110
- 36
Ömer selim diyecektim bende :)Güzel öneriler teşekkür ederim canım sen karar vermiş miydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömer selim diyecektim bende :)Güzel öneriler teşekkür ederim canım sen karar vermiş miydin?
Mete ismi çok hoş ben de bi ara düşündüm ama sanırım Arden koyacağızAnlamı güzelmiş aslında ama evet kulağa hoş gelmesi de onemli
Selim Meriç,Selim Mete..
Yavuz Selim bizim de secenekler arasında..
Paylaşır mısın 10 kız ismini bizde kız bulamadık...hep kız ismi düşünmüşüz. Kız olsaydı da arada kalacağımız 10 tane falan isim var. Erkek ismi tık yok. Kısa net türkçe tek isim inşallah. Eşim de ben de iki isimliyiz bu çileden çocuğumuzu kurtaralım diyoruz
Hayırlı olsun canım saglıkla gelsin kuzu cuk bizde kız ismi bulamadık ismi ne olacaktı belki fikir olur banaBizde aynı kız ismi düşündük hatta ismi hazırdı bile kız hissettim hep dün öğrendik cinsiyeti oğluş geliyor
Eşim öğrenir öğrenmez hastane çıkışı almış çanta almış ☺
Rabbime sonsuz şükürler olsun sağlıklı olması herşeyden önemli
Bizde mehmet selim yada mete selim diyoruz . tabi selim diye ben tuttrdum . eşimde mehmet mete dıye bende dıyorm bır sen koy bır ben iki isim olacak mecburAma tek başına güzel bir isim selim...yanına ne giderki
Paylaşır mısın 10 kız ismini bizde kız bulamadık...
Canım benim înşallah anne kuzusu olur oğluşun. Senin ilk gebeligin mi?
Kız isimleri:Paylaşır mısın 10 kız ismini bizde kız bulamadık...
Kuzum yanlışın var bir süreliğine degil o bu aralar evde biraz yoğunum aktif olamadim bi türlü ama artik olcam@Ceyda2000 eşinin işi dolayisiyla Rusya ya taşındı meşgul olacağı içinde bir süreliğine topigi E Elayagiz a devretti bildiğim kadarıyla
Bizde şuanda kesinleştirdik ismi, Selim MeteBizde mehmet selim yada mete selim diyoruz . tabi selim diye ben tuttrdum . eşimde mehmet mete dıye bende dıyorm bır sen koy bır ben iki isim olacak mecbur
İsmiyle güzel güzel büyüsün inşallahBizde şuanda kesinleştirdik ismi, Selim Mete
Anladım canımKuzum yanlışın var bir süreliğine degil o bu aralar evde biraz yoğunum aktif olamadim bi türlü ama artik olcam
Hayır detaylı randevusu aldimKızlar üçlü test yaptırdınız mi
Detayli ultrasonu biz mi talep ediyoruz doktorlar zamanı gelince bize mi soyluyorlar?Hayır detaylı randevusu aldim
18.haftama yeni girdim benden henuz oyle bi sey istenmediKızlar üçlü test yaptırdınız mi
Detaylıya biz mi gün alıyoruz doktor mu yönlendiriyor acabaHayır detaylı randevusu aldim
2li normal oranda çıkınca 3lü ve 4lü yaptırmıyormuş doktor, 4lünün içinde olan bir AFP testi varmış haftaya onu istedi 18 haftamda. Detaylıyı da 20li haftalarda istiyoruz diye kendi söylediKızlar üçlü test yaptırdınız mi
Bende 4lüyü yaptırdım birde detaylı yaptırcam o kadarKızlar üçlü test yaptırdınız mi