- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
20. Haftaya kadar normalmiş ,arkadaşım tam 20 de hissetmişKızlar 19+2 deyim ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ve endişeliyim var Kı böyle Bi durum yaşayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20. Haftaya kadar normalmiş ,arkadaşım tam 20 de hissetmişKızlar 19+2 deyim ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ve endişeliyim var Kı böyle Bi durum yaşayan
Bu yıl erkek yılı kesin Gözünüzaydın olsun inş.Canım bizim cinsiyet belli oldu erkek ekleyebilirsin listeye
Canım daha öncede konuşmuştuk, ben ülkü aksoy a gidiyorum, bir arkadaşım da aynur şükür a gidiyorKayseride olan kizlar hangi doktora gidiyosnz ben doktorumdn memnun degilim artik degistircem eda ulku karakilica giden varmi aranzda
Hangi hastanede canim o ben edaulkuyu cook iyi diye duydum ama karar veremdm bugun randevu alip yarin doktora gitmem lazim cinsiyet.icinCanım daha öncede konuşmuştuk, ben ülkü aksoy a gidiyorum, bir arkadaşım da aynur şükür a gidiyor
Kesinlikle erkek yılıBu yıl erkek yılı kesin Gözünüzaydın olsun inş.
Bana da aynısını dedi canım, 20. Haftada leğen kemiği üstüne cıkmıs olacakmış bu aralarda kendini yukarı ittiği için kasık ağrısı arada normalmiş. Bir de ayakta 15 dk kalacaksın 15 dk oturacaksın bir iş yaparken yoksa yine ağrın olur ki yüzde doksan ağrın ayakta olduğundandır dediBebek hareketi değildir ya daha çok küçük kuvvetli vuramaz sanki..başka bir arkadaşımda da olmuş haftalarımız yakın onunla, doktora sorduğunda bebek yukarı cikiyo yavaş yavaş demiş ondan olabilir demiş
Aynur hanım dünyam hastanesinde kuzum , ülkü hanım memorial de ikisini de tavsiye ederimHangi hastanede canim o ben edaulkuyu cook iyi diye duydum ama karar veremdm bugun randevu alip yarin doktora gitmem lazim cinsiyet.icin
Tamm canimm cook tesekkur ederim ucretleri ne kadar pekiAynur hanım dünyam hastanesinde kuzum , ülkü hanım memorial de ikisini de tavsiye ederim
Aynur hanım 150 doğum da 3500 civarı kuzum sendikalara indirimi oluyor , ülkü hanım 250 doğum da 5850 şimdilikTamm canimm cook tesekkur ederim ucretleri ne kadar peki
Anladim canimm cook sagolasinAynur hanım 150 doğum da 3500 civarı kuzum sendikalara indirimi oluyor , ülkü hanım 250 doğum da 5850 şimdilik
Verdim ama bişey diyen olmadıIdrar yaparken agri varsa enfeksiyon vardir cnm olmasi saglik ocaginda idrar testi ver bence
Üç gün sonra randevum var sorcam vallah gece hep kalkıyorumDoktora soralım ya benim de oluyor
Canım bende öyle birşey olmadı ,kafanı çok taktıysan belki psikolojik olabilir çünkü bende öyle oluyorGünaydın kızlar. Grubu tiroidimle çok meşgul ediyorum ama ilaç kullandığımdan beri boğazımda bir yanma hissediyorum. Tedavi görenler vardı aramızda sizde de oluyor muydu
Evet uzun süre ayakta kalamıyorum zaten.geçen avm gittik arkadaşlarla kaç ay sonra..her bulduğum boşlukta oturdum:)Bana da aynısını dedi canım, 20. Haftada leğen kemiği üstüne cıkmıs olacakmış bu aralarda kendini yukarı ittiği için kasık ağrısı arada normalmiş. Bir de ayakta 15 dk kalacaksın 15 dk oturacaksın bir iş yaparken yoksa yine ağrın olur ki yüzde doksan ağrın ayakta olduğundandır dedi
Ben günde 175 mg kullanıyorum olmuyor canımGünaydın kızlar. Grubu tiroidimle çok meşgul ediyorum ama ilaç kullandığımdan beri boğazımda bir yanma hissediyorum. Tedavi görenler vardı aramızda sizde de oluyor muydu
Fark etmeden takıyorum canım galiba bebeğim var kafam rahat olmalı diye toplamaya çalışıyorum kendimi ama pek başaramıyorum.Canım bende öyle birşey olmadı ,kafanı çok taktıysan belki psikolojik olabilir çünkü bende öyle oluyor
İnşallah cnm20. Haftaya kadar normalmiş ,arkadaşım tam 20 de hissetmiş