- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 30
Bıdaha cocuk olmuyorKordon baglayinca ne oluyo canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıdaha cocuk olmuyorKordon baglayinca ne oluyo canim
Benim ikiside aynı hemen hemen belirtilerin..dediğin gibi sağlıkla gelsinler de evlât evlattırKız Ceylin benimde ilk erkekti bunu kız gibi hissediyordum böyle bulantılar uyku vs birinci çok rahattı ikinci çok kötü ama yine erkek çıktı :) amaaa hiiiç bi önemi yok benim için biliyorsun zaten . Sağlıklı gelsin kucağım kocaaaamannn açık bekliyorum :) hepimiz öyle
Büyünce akıllı efendi oluyorlar. Şuan evi başına yıkıyor olabilir ama sabretBenimoglusumun adıda mert çok yaramaz haberin olsun Mertler yaramaz oluyor
bizim ailede de bi kız var diğer herkesin oğlu var kızın adını Elif koymuşlar ondan mi böyle oldu bilemiyorum kıza hasret kaldık ileride bir sürü gelinle uğraş durBenim eşimde kızları seviyor. Ben en fazla 2 tane düşünüyorum artık şansımıza ne çıkarsa
Yaşlılar çok erkek sevdalısı oluyor genelde sen bizim oralarda yaşasan hep oğlu oluyor diye en çok seni överlerdi
Sağlıkla gelsın canimKizlar bugun doktora gittim oğlum olacakmış:)
Ay çok güldüm anneler kaynanalar falan hep öyle oluyor yahu daha zamanı vardır diyorsun yok illa onlarla aynı vakitte olacak sanıyorlar ben sırt üstü yatıp elimi kasıklarıma koyduğumda gayet net hissediyorum ama benim ikinci,sende hissedersin yakında ilk ya ondan
Gerçekten insan oğlu varken kız kızı varken oğlan istiyor bende normalde erkek çocuklarını çok severim çok istedim oğlum olsun 2. De erkek olursa sevinirim istiyorum derdim ama hamile kaldığımdan beri kız isteği var içimde inşallah sağlıklı bir kızım olur diyorum bir oğlum var zaten ama herşeyden en önemlisi sağlıklı, huzurlu, uzun ömrü olsunInan esim sevinmedi bile esim sadece saglikli olsun dedi ben 2 cocuk istediğim için bi oğlum bi kizim olsun tamam istedim rabbimden
Kiz ya da erkek istemek doğal bısey Allah herkesn gonlune gore versinGerçekten insan oğlu varken kız kızı varken oğlan istiyor bende normalde erkek çocuklarını çok severim çok istedim oğlum olsun 2. De erkek olursa sevinirim istiyorum derdim ama hamile kaldığımdan beri kız isteği var içimde inşallah sağlıklı bir kızım olur diyorum bir oğlum var zaten ama herşeyden en önemlisi sağlıklı, huzurlu, uzun ömrü olsun
Erkek olup da sakin olan bir bebe gormedim inan. Tabi inşallah bana uysali denk gelirBenimoglusumun adıda mert çok yaramaz haberin olsun Mertler yaramaz oluyor
Halt etmişsin deseydinBenim eşimde bana takılıyor 3 cü de erkek olunca kız doğuracak bi hatun alayım eniyisi diye
Ay ben cahili onu Ceyda sandım desemMahidevranSultan ceydaaa profildeki oyuncuyu cok severim sendemi seviyorsun
aa yok o bir oyuncu cnm ceydada demekkiErkek olup da sakin olan bir bebe gormedim inan. Tabi inşallah bana uysali denk gelir
Halt etmişsin deseydin
Ay ben cahili onu Ceyda sandım desem
Bende Ceyda sandım hatta iltifat ettim oda ta kendisiyim demişti sankiErkek olup da sakin olan bir bebe gormedim inan. Tabi inşallah bana uysali denk gelir
Halt etmişsin deseydin
Doğrudur ben pek TV seyretmedim icin Ceyda kendi resmini koymuştur diye düşündümaa yok o bir oyuncu cnm ceydada demekki
Seviyor koymus profiline
Ben severim yabanci filmleriDoğrudur ben pek TV seyretmedim icin Ceyda kendi resmini koymuştur diye düşündüm
aa oylemi orayi kacirmisim demekkiBende Ceyda sandım hatta iltifat ettim oda ta kendisiyim demişti sanki
Evet kuzum çok benziyoruz herkes ona benzetiyor hatta yakın arkadaşlarım bana Candice der o yüzden daha çok seviyorumMahidevranSultan ceydaaa profildeki oyuncuyu cok severim sendemi seviyorsun
Yok kuzum herkes benzetiyor o yüzden koydumErkek olup da sakin olan bir bebe gormedim inan. Tabi inşallah bana uysali denk gelir
Halt etmişsin deseydin
Yok kız ta kenisiyim derken çok benzetirler diye söyledim Ceyline söylemiştim hatta sanırım o yüzden iltifatini hala kabul ediyorumBende Ceyda sandım hatta iltifat ettim oda ta kendisiyim demişti sanki
Kimmiş bu ünlüYok kız ta kenisiyim derken çok benzetirler diye söyledim Ceyline söylemiştim hatta sanırım o yüzden iltifatini hala kabul ediyorum
Halalar öyledir yaaahahah benim halam kaynanadır zaten. Annemin de kaynanası benim de. Babanem vefat edince kendine bu misyonu edindi