- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nki ben herseyi arastiriyorum istemiRica ederim canım bende ilk hamileliğimde en ufak şeyleri bile internette aratıyordum ters giden birşey mi var diye
Sen ne zaman gittin doktora canim benimde goremedi ctesiyi bekliyoruzz sabirsizliklaInşallah hayırlı haberler alırsın canım benim dr da ne boş kese nede dolu dedi daha 4 haftalık çok yeni dedi inşallah sen görürsün bebisin
Bol surprizli aksiyon katiyorlar deseneAynen öyle sanırım burada direk değer söyleniyor belli bir seviyeye kadar sonrada kadın doğuma gidilmesi öneriliyor
Çok saçma bi uygulama o kadarını yapmaya hakları var mı yani sanmıyorum. Be anlamı kaldı aile sağlığı hizmetinin.şanslıymışsın.
sağlık ocağında yaşadığımı anlatayım ben. Pandemi sebebi ile sağlık ocağının içerisine hasta alınmıyor. Görevli kapıda her gelene kime geldiğini niye geldiğini soruyor dışarıda bekletip ilaç yazılacaksa doktora kendi yazdırıp reçeteyi getiriyor. O kadıncağızın ne suçu var bilmiyorum. Doktor muhattap olmamak için insanlarla kadını koymuş oraya.
Ben gebelik için geldiğimi söylediğimde kadıncağız beni içeri alıp oturttu. Sağolsun. Doktora girdi tahlil yaptıracağımı söyledi doktor tahlillerimi yazdı ve kanımı aldılar oracıkta. Sonra doktorla görüşebilir miyim sormak istediğim bir şeyler var süreçle ilgili dedim.
Doktora gidip bu talebimi bildirdiler. Doktor da takibini yapan uzman hekime sorsun diye cevap gönderdi. Takibimi yapan uzman hekim yok henüz. Ne zaman gitmeliyim. Hastanelere gitmeye çekiniyorum ben de kendisi gibi dedim. Uzman hekime gidene kadar da aklıma takılanlar var dedim. Kadıncağız tekrar gitti mesajımı iletti ☺
gelen cevap perşembe 10:30da gelsin.yani günahını almayayım kronik hastalığı vardır belki de ama ben de almam gereken hizmeti alamıyorum. Başka doktor da yok aksi gibi anlamadım.
Öyle gebe kaydı falan da almadılar. Beni paket yapmak için bayağı uğraştılar.
Sağol canim hoşgeldinMerhabalar Güzel naif anneler ❤
Ben de aranizdayim inşallah. Bır kac gündür takip ediyordum sizleri. Kimi zaman sevindim güzel haberlerinize kimi zaman üzüldüm. Hele o tanımadan içten edilen dualar var ya... Rabbim inşallah bı avazda sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin yavrularinizi.
Bence bi güzel şikayet edin o doktoruşanslıymışsın.
sağlık ocağında yaşadığımı anlatayım ben. Pandemi sebebi ile sağlık ocağının içerisine hasta alınmıyor. Görevli kapıda her gelene kime geldiğini niye geldiğini soruyor dışarıda bekletip ilaç yazılacaksa doktora kendi yazdırıp reçeteyi getiriyor. O kadıncağızın ne suçu var bilmiyorum. Doktor muhattap olmamak için insanlarla kadını koymuş oraya.
Ben gebelik için geldiğimi söylediğimde kadıncağız beni içeri alıp oturttu. Sağolsun. Doktora girdi tahlil yaptıracağımı söyledi doktor tahlillerimi yazdı ve kanımı aldılar oracıkta. Sonra doktorla görüşebilir miyim sormak istediğim bir şeyler var süreçle ilgili dedim.
Doktora gidip bu talebimi bildirdiler. Doktor da takibini yapan uzman hekime sorsun diye cevap gönderdi. Takibimi yapan uzman hekim yok henüz. Ne zaman gitmeliyim. Hastanelere gitmeye çekiniyorum ben de kendisi gibi dedim. Uzman hekime gidene kadar da aklıma takılanlar var dedim. Kadıncağız tekrar gitti mesajımı iletti
gelen cevap perşembe 10:30da gelsin.yani günahını almayayım kronik hastalığı vardır belki de ama ben de almam gereken hizmeti alamıyorum. Başka doktor da yok aksi gibi anlamadım.
Hoşgeldinn cnmBu arada listeye beni de eklerseniz mutlu olurum.
34 yaşındayım. 2.5 yaşında bir oğlum var.
Sat: 9 eylül
bat: 9 ekim
11ekimde beta sonucum 220 küsur çıktı. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. Biraz daha ilerlemesini bekliyorum.
Evet öyle yaptım.sadece beta testi ile gittim ve de yapılması gereken tahlilleri de henüz o da 2,5aylik hamile olan yakın arkadaşımdan ogrendim.kadin doğum doktorlarimiz aynı onunla.Canım doktora muayene olmadan sadece beta sonucunla mı gittin sağlık ocağına
Kaprisli doktorlara çok kızıyorum.Benim aile hekimim ise her hastasına ayağa kalkıp tahlil odasına kadar eşlik ediyor, yön gösteriyor dışarıya kadar çıkıp.oldukca kibar.hastalar da bilincli olmuşlar artık sanırım,gereksiz olanlar girmiyor içeriye kapıda bekliyor herhangi bir uyarı yapılmamasına rağmenşanslıymışsın.
Doktora gidip bu talebimi bildirdiler. Doktor da takibini yapan uzman hekime sorsun diye cevap gönderdi. Takibimi yapan uzman hekim yok henüz. Ne zaman gitmeliyim. Hastanelere gitmeye çekiniyorum ben de kendisi gibi dedim. Uzman hekime gidene kadar da aklıma takılanlar var dedim. Kadıncağız tekrar gitti mesajımı iletti
Evet benim şikayet geçmişim var 1defa geçici görevle bakan doktoru.saglik müdürlüğü hemen ilgileniyor ve geri dönüş yapıyor siz memnun olana kadar.Bence bi güzel şikayet edin o doktoru
Yoktur herhalde,istediğin zaman git.ilac verdi bana,kendi doktoruna da danışarak kullanabilirsin dedi.bitince gelip tekrar alabilirmişim.Bişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
Ben salı gittim birde bugun gittim alttan bakınca görüyor benimkisini üstten göbekten göremeyiz dediSua
Nki ben herseyi arastiriyorum istemi
Sen ne zaman gittin doktora canim benimde goremedi ctesiyi bekliyoruzz sabirsizlikla
12. Haftaya kader canim onlar açisindan sen ne zaman gidersen sorun olmuyorda 20.haftalarda aşı zamanı başliyor ben de daha gitmedimBişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
Bana kalp atışını duyunca açalım dedi hemşireBişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
Bebiş için zaten gideceksin sonrasında 3 aydan önce gidersen mantikliBişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
Olabilir canım hepimizin farklı oluyor moralini bozma bende yarın beta ölcturcem açıkçası saglikocaginda merak ettim kaç olmuşAnladim cnm ben sanirim gec yumurtladm bakalm hayirlisi
Aynen öyle canım birde drum çok ilgiliydi sağolsun telaşım paniğin geçsin diye tekrar baktı baskasi olsa ilaç yazar yollardi amin canim görürsün inşallahYaa cok sevındım❤bak için rahatladı hem de artık darısı bızım basımıza
Aynen canim ama bana yerleşme kanaması falan diye hiç yorum yapmadi sadece leke gözüküyor ama kan değil korkma bebekte güzel yerleşmiş kesemizde dolu dedi çok şükür şimdi sıra kalpte 9 ay sanırım çok stresli dönem yaİnşallah canim hayirlisi olsun sevindim benimde gittiğimde kırmızı olmadığı sürece korkma demişti rengi de açıktı insan telaşlanıyor ama bi sıkıntı olmasin önemli olan bebekler sağlikla gelsin
sevindim sağlıklı olmasına darısı bizlerin başına inşallah bize de sorun yok derGittim canım iyi yapmışsın gelmekle dedi vajinal ultrasonda kesene bebeğine bir sıkıntı vermez dedi tekrar bakalım dedi tekrar baktı 5 haftalık olmuş kesen 2 günde iyi büyümüş dedi kanama yok düşük tehliken yok ama leke gözüküyor dedi cüzi bir lekelenmem var ama kan değil dedi progestorol veridi her ihtimale karşı sabah akşam fitil olarak at atamazsan iç dedi kesende boş değil dolmuş şimdi kalp atışını duymaya geldi sıra dedi 2 hafta sonra inşallah duyacağız dedi kısmet canim