- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Çok sağ ol canım benim..evet hayırlısı olsun ama inan nefes alamıyorum şuan Allah en iyisini bilir en iyisini verirHersey güzel olucak. Allahim hayirlisini versin bitanem. Ama kötü çikarsa üzülmek yok. Hersey bizler için.
Allah bağışlasın :) inşallahBenim 6 yaşında bir kızım var.henuz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum geçen hafta saglik ocağında kan vermiştim öyle hamile olduğumu öğrendim.guzel haberler alırsın inslh
Sağol canım sende içini ferah tut bana 6. Haftada kalp duyamayız 7 yada 8 de gel garanti olsun dedi sende içini ferah Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallahInşallah canım senin küçükmüş benim kese boyu bilr geçen hafta 6 haftalikti bakalım hayırlısı sen içini ferah tut
Inşallah hakkımızda her şeyin hayırlısıSağol canım sende içini ferah tut bana 6. Haftada kalp duyamayız 7 yada 8 de gel garanti olsun dedi sende içini ferah Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallah
Sakin ol. Kendine edersin canim olacagi varsa olur. Biliyorum soylemesi kolay ama yine yaparsiniz. Senin sagligin en onemlisi. Sakin ol sadece.Çok sağ ol canım benim..evet hayırlısı olsun ama inan nefes alamıyorum şuan Allah en iyisini bilir en iyisini verir
Hayırlısı canım üzüldüm valla ya kısmet ama bir bakmışsın mucize olmuş Allahtan umut kesilmezKızlar tek tek etiket yapamadım ama hepiniz sağ olun doktor 1 hafta daha bekleyip emin olmak istedi kese boş küçük bir şey görünüyor ama şekli hoş değil kalp atışı dinledik hiç yok dedi beni teselli edip sağlıksızsa gider sağlıklıysa her şekilde seninle kalır hiç üzülme falan dedi ama bana göre bu iyi değil dedi işte biraz daha bekliycez ne olur ne olmaz diye
Hayırlısı canım bu saatten sonra çok ümit etmek istemiyorum sadece bekliycem çünkü ümit edip görememek çok zor. Dün rüya görmüştüm eşim kanamam var bebeği kaybettik diyordum. Eşim çok düşündüğünden falan dedi ama korkarak geldim ama ümidim vardı yinede artık pek kalmadı hayırlısı artık ne dicem bilmiyorum artikHayırlısı canım üzüldüm valla ya kısmet ama bir bakmışsın mucize olmuş Allahtan umut kesilmez
Canim benim çok üzgünüm senin için. Sikma canini. Ben fazlada ümit baglama derim yoksa daha çok üzülürsün. Senin moralini bozmak için demiyorum bunlari. Haddimi asmak istemem ama hayirlisi boyleyse yapicak bisey yok. Zaten 3 aya kadar kimsenin bir garantisi yok. Seni çok iyi anliyorum zor bir durum. Ama Güçlü olman gerek. Hersey olabilir. Kaladabilir gidedebilir bitanem. Senin psikolojin ve sagligin daha önemli bence.Kızlar tek tek etiket yapamadım ama hepiniz sağ olun doktor 1 hafta daha bekleyip emin olmak istedi kese boş küçük bir şey görünüyor ama şekli hoş değil kalp atışı dinledik hiç yok dedi beni teselli edip sağlıksızsa gider sağlıklıysa her şekilde seninle kalır hiç üzülme falan dedi ama bana göre bu iyi değil dedi işte biraz daha bekliycez ne olur ne olmaz diye
Haklisin canım 2 gün benimde lekelenmem oldu rüyalarım hep kabusa döndü sen kimbilir nasıl üzülüyorsun bende endişeliyim göremezsek bebeği diye ama dah 3 hafta var bakalimHayırlısı canım bu saatten sonra çok ümit etmek istemiyorum sadece bekliycem çünkü ümit edip görememek çok zor. Dün rüya görmüştüm eşim kanamam var bebeği kaybettik diyordum. Eşim çok düşündüğünden falan dedi ama korkarak geldim ama ümidim vardı yinede artık pek kalmadı hayırlısı artık ne dicem bilmiyorum artik
Aç gitme ben dün boşu boşuna o kadar saat aç kalmışım doktor aç tok farketmez tahliller için dediGünaydın kizlar doktor randevum 11.20 kahvalti etmeden mi giseyim ac karnina mi olmak gerrk
Rabbim hakkında hayırlısıyla güzelini nasip etsinKızlar tek tek etiket yapamadım ama hepiniz sağ olun doktor 1 hafta daha bekleyip emin olmak istedi kese boş küçük bir şey görünüyor ama şekli hoş değil kalp atışı dinledik hiç yok dedi beni teselli edip sağlıksızsa gider sağlıklıysa her şekilde seninle kalır hiç üzülme falan dedi ama bana göre bu iyi değil dedi işte biraz daha bekliycez ne olur ne olmaz diye
Canım hakkında hayırlısı olsun. Varsa da yoksa da vardır Allah'ın bir bildigi. Zamanı değilmiş dersin veya hayırlısı değilmiş dersin ya da sağlıklı değildi dersin.illa ki bir sebebi vardir.Hayırlısı canım bu saatten sonra çok ümit etmek istemiyorum sadece bekliycem çünkü ümit edip görememek çok zor. Dün rüya görmüştüm eşim kanamam var bebeği kaybettik diyordum. Eşim çok düşündüğünden falan dedi ama korkarak geldim ama ümidim vardı yinede artık pek kalmadı hayırlısı artık ne dicem bilmiyorum artik
Ay yemedim bekliyorum :)Aç gitme ben dün boşu boşuna o kadar saat aç kalmışım doktor aç tok farketmez tahliller için dedi
Rabbim hakkında hayırlısıyla güzelini nasip etsin
Biliyorum canım neden dediğini ve çok doğru söylüyorsun ne haddi hepimiz birbirimizin hayatına dokunuyor daha da önemlisi iyiligimizi istiyoruz bu bir gerçek o yüzden öyle düşünme ve bende senin düşünceme aynıyım çünkü ümid etmek çok yoruyor eşime de onu dedim vücut olarak duygusal olarak belirtiler olarak hamileyim ama bebek yok o yüzden hislerimi sorma bende anlamlandiramiyorumCanim benim çok üzgünüm senin için. Sikma canini. Ben fazlada ümit baglama derim yoksa daha çok üzülürsün. Senin moralini bozmak için demiyorum bunlari. Haddimi asmak istemem ama hayirlisi boyleyse yapicak bisey yok. Zaten 3 aya kadar kimsenin bir garantisi yok. Seni çok iyi anliyorum zor bir durum. Ama Güçlü olman gerek. Hersey olabilir. Kaladabilir gidedebilir bitanem. Senin psikolojin ve sagligin daha önemli bence.
Lekelenmeler normal canım kan olmadıkça ama tabi ki hep bir endişe yaratıyor inşallah sağlıkla alacaksın kucağına endişe etmemeye çalışHaklisin canım 2 gün benimde lekelenmem oldu rüyalarım hep kabusa döndü sen kimbilir nasıl üzülüyorsun bende endişeliyim göremezsek bebeği diye ama dah 3 hafta var bakalim
Orası öyle canim hakkımızda hayırlısı diyelim dicek çok bur şey yok doktorda yapacak bir şey yok genetik anormallik ki büyüyemiyor dediCanım hakkında hayırlısı olsun. Varsa da yoksa da vardır Allah'ın bir bildigi. Zamanı değilmiş dersin veya hayırlısı değilmiş dersin ya da sağlıklı değildi dersin.illa ki bir sebebi vardir.
❤
Buzlumdan bişeyler yapmaya çaliş akşamdan yardım edecek varsa hazırla10 yaşında da kizim var birde evet hazırlıyorum ama cok zor yemek kokusuna dayanamıyorum hızlı birseyler derken genel ağırlık sulu yemekler yer aparatı seyler pek yemiyor cnm elimden geldiği kadar hazirliyorum ama rabbim yardım et kokular dolap ozellikle beni öldürüyor