- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
sağol canım burada da 2000 üzeri gözükmüyormuş1000 üzeri yazar canım tam vermiyor bizim sağlık ocağı benim bildigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım burada da 2000 üzeri gözükmüyormuş1000 üzeri yazar canım tam vermiyor bizim sağlık ocağı benim bildigim
Ya sizinki ne güzel bizim 2000 üzeri gözükmüyormuş net değer olarakTam sonuc cikiyor canm. Eger yanlis anlamadiysam soruyu soyle benm hcg 12950cikmisti mesela. Bin ustu yazmiyordu baya küsüratli
Anladım canım sağol sanırım her yer de farklıBen ilk gebeliğimde yaptırdığımda 62000 çıkmıştı. Sağlık ocağında yaptırmıştım .
Kabuslar kötü ben de gördüm hep daha beterinden saklasın allahım sen nasılsın canim gittin mi drHaklisin canım 2 gün benimde lekelenmem oldu rüyalarım hep kabusa döndü sen kimbilir nasıl üzülüyorsun bende endişeliyim göremezsek bebeği diye ama dah 3 hafta var bakalim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar tek tek etiket yapamadım ama hepiniz sağ olun doktor 1 hafta daha bekleyip emin olmak istedi kese boş küçük bir şey görünüyor ama şekli hoş değil kalp atışı dinledik hiç yok dedi beni teselli edip sağlıksızsa gider sağlıklıysa her şekilde seninle kalır hiç üzülme falan dedi ama bana göre bu iyi değil dedi işte biraz daha bekliycez ne olur ne olmaz diye
Ama cok sacma sonucta kac haftalik oldugunu o degerlere gore anliyor saglik ocagindakiler ay her sey bi degisik bosverYa sizinki ne güzel bizim 2000 üzeri gözükmüyormuş net değer olarak
Canım doktora muayene olmadan sadece beta sonucunla mı gittin sağlık ocağınaKizlar, az önce ben de testler için kan verdim sağlık ocağına ve gebelik kaydimi açtırdım.hemsirem ve doktorum çok tatlı.eski doktorum emekli olmuştu, çok seviyordum.Simdiki doktoruma da bayıldım.Doktorlarla anlasamayinca çok geriliyorum.bazilari çok aksi oluyor gercekten.Uzman kadın hastaliklari doktorumu da sevdim ama daha pek tanismiyoruz,bir kaç kere gitmistim onceden.inşallah bu gebelik süresince bir aksilik yaşamam,çünkü doktor benim kendimi güvende hissetmem için çok onemli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Gittim canım iyi yapmışsın gelmekle dedi vajinal ultrasonda kesene bebeğine bir sıkıntı vermez dedi tekrar bakalım dedi tekrar baktı 5 haftalık olmuş kesen 2 günde iyi büyümüş dedi kanama yok düşük tehliken yok ama leke gözüküyor dedi cüzi bir lekelenmem var ama kan değil dedi progestorol veridi her ihtimale karşı sabah akşam fitil olarak at atamazsan iç dedi kesende boş değil dolmuş şimdi kalp atışını duymaya geldi sıra dedi 2 hafta sonra inşallah duyacağız dedi kısmet canimKabuslar kötü ben de gördüm hep daha beterinden saklasın allahım sen nasılsın canim gittin mi dr
Canim ne zaman cikicak sonuclar ? Kac haftaliksin ki ? Yani SAT ne zamandi ?Kızlar hastahaneden çıktım karnimdan bakti keseyi göremedi rahim duvarın da kalınlaşma var dedi. bu demek oluyor ki gebelik olusuyor dedi
Folik asitti kullan dedi kan aldi degerim 2.bin 3 bin olmaliymis eger artis olmazsa yatış yapmamız lazim dedi
Kan alan hemsire üzülme mercimekten küçük görünmemesi cok normal dedi
Artışım iyi ise 10-15 gun sonra gel dedi
Kızlar dua edin artmış olsun beta
06 eylul sat cnm kese gorunmedi 5 hafta dedi ama ben her ayin 6 sinda oluyorum adet 32 gundeCanim ne zaman cikicak sonuclar ? Kac haftaliksin ki ? Yani SAT ne zamandi ?
Belki geç dollenme olmustur canim en son testi ne zaman yaptin ve kac cikmisti ? Ve sonuclar ne zaman cikicak ?06 eylul sat cnm kese gorunmedi 5 hafta dedi ama ben her ayin 6 sinda oluyorum adet 32 gunde
Değerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.06 eylul sat cnm kese gorunmedi 5 hafta dedi ama ben her ayin 6 sinda oluyorum adet 32 gunde
08 ekim beta 100.87Belki geç dollenme olmustur canim en son testi ne zaman yaptin ve kac cikmisti ? Ve sonuclar ne zaman cikicak ?
Alttan bakmadi belki ondan göremediDeğerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.
Kesin ondandir canim benimde 5. haftamda alttan bakti ve anca gördü. Merak etme hersey yolundadir insallahAlttan bakmadi belki ondan göremedi
Insallah cnm ister istemez moralim bozuluyorKesin ondandir canim benimde 5. haftamda alttan bakti ve anca gördü. Merak etme hersey yolundadir insallah
Benimde sat 6 eylül salı günü gittim alttan baktı daha küçük 4 haftalık anca dedi bugünde lekelenmem var diye gittim gene alttan baktı kese büyümüş 5 haftalık duruyor dedi yani 2 günde büyüyor senin karından bayıldıysa görmemesi normal canım stres olma sıkma canini06 eylul sat cnm kese gorunmedi 5 hafta dedi ama ben her ayin 6 sinda oluyorum adet 32 gunde
Yani bencede karından baktığı için göremedi cok azicikta göbeğim var azicik kilodan da görmemistir belki cnm senin beta kacBenimde sat 6 eylül salı günü gittim alttan baktı daha küçük 4 haftalık anca dedi bugünde lekelenmem var diye gittim gene alttan baktı kese büyümüş 5 haftalık duruyor dedi yani 2 günde büyüyor senin karından bayıldıysa görmemesi normal canım stres olma sıkma canini