- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
1000 üzeri yazar canım tam vermiyor bizim sağlık ocağı benim bildigimKızlar bir şey soracağım size aile hekimliğinde verilen betahcg sonucu binin üzerindeyse tam sonuç olarak çıkıyor mu yoksa sadece bin üzeri diye mi gözüküyor ben hep özelde vermiştim bugünde aile hekimliğinde verdim şimdi o aklıma takıldı
Benim 6 yaşında bir kızım var.henuz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum geçen hafta saglik ocağında kan vermiştim öyle hamile olduğumu öğrendim.guzel haberler alırsın inslhİnşallah beraber geçireceğiz bu süreci benim ilk bebeğim çok heyecanlıyım yarın doktor kontrolüm var güzle haberler el gelirim umarım sen gittin mi doktora
Benimde yavaştan başladı yaa, çok aşırı değil ama rahatsız ediyorKızlar bu bulantim beni öldürüyor. Bazen azalır gibi oluyor bazen artıyor. Şuan arttı mesela. Canim biseyi çok istiyor ama o önüme gelince yiyemiyorum tadı değişiyor sanki
Tek bulantı çeken ben miyim dostlaar
Bende düşük yapıyor diye duymuştum arkadaşım alttan baktı doktor deyince çok korktum kızada bir şey diyemedim stres olmasın diye iyiki söylememişim 42. haftanın sonunda sancısı gelmeyince sezaryen oldu söylesem boşu boşuna stres olacaktı. Sende kimseyi dinleneme bir şeyin olacağı varsa olur zatenKizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
GünaydınGunaydin hamis ablalar❤ herkese bulantisiz bir gun gecirmek dilegiyle bende su anda bulanti filan yok ama.ilerki zamanda olurmu bilmem insallahta olmaz Annem bana ve kiz kardesime hamileykn bulanti yasamamis abimde cook bulanmis acaba bende annem gibi kiz annesimi olcam ki saglikli olsunda baska birsey istemem
Cumartesi baktiracagim ben de,umarım bir sorun yoktur.dualar ediyorum.Tabiki normal dr bakana kadar benimde hiç akıntı lekelenme yoktu dr keseyi gördü akşamına oldu leke bakalım suanlik gelen birşey yok inşallah gelmezde
Bende de pek yok bulantı.mide yanması var.ben de erkek hissediyorum,tabi sağlık en onemlisiGunaydin hamis ablalar❤ herkese bulantisiz bir gun gecirmek dilegiyle bende su anda bulanti filan yok ama.ilerki zamanda olurmu bilmem insallahta olmaz Annem bana ve kiz kardesime hamileykn bulanti yasamamis abimde cook bulanmis acaba bende annem gibi kiz annesimi olcam ki saglikli olsunda baska birsey istemem
Günaydın canım ben 7 de gitmeyi düşünüyorum ama bu ikinci olacak ilkinde 5 te gitmiştimGünaydın Kızlar kaçıncı haftada gitmek gerekli bende gideyim
Günaydın canım o saate kadar aç kalma kahvaltı edip git eğer açlıkla tahlil isterlerse başka gün yaptırırsınGünaydın kizlar doktor randevum 11.20 kahvalti etmeden mi giseyim ac karnina mi olmak gerrk
kan aldıracaksan ac git sadece usg bakacaksa bol bol su iç idrara sıkışık git.Günaydın kizlar doktor randevum 11.20 kahvalti etmeden mi giseyim ac karnina mi olmak gerrk
tahlillerinde sorun yoksa 6.7 haftada gidebilirsin bence.Günaydın Kızlar kaçıncı haftada gitmek gerekli bende gideyim
Günaydın canım iyi şükür sen nasilsin? Evet merve nin bu gündü iyi haberler alır insallahGunaydin kizlaaaar ❤❤ Nasilsiniz bugun ?? M merve_eymen canim senin randevun bugundu degilmi ??
Tamamdır teşekkür ederimtahlillerinde sorun yoksa 6.7 haftada gidebilirsin bence.
Günaydın canım iyi şükür sen nasilsin? Evet merve nin bu gündü iyi haberler alır insallah
Bende iyiyim cancantahlillerinde sorun yoksa 6.7 haftada gidebilirsin bence.
Günaydın canım iyi şükür sen nasilsin? Evet merve nin bu gündü iyi haberler alır insallah
Canım sıra bekliyorum dua edin bizeGunaydin kizlaaaar ❤❤ Nasilsiniz bugun ?? M merve_eymen canim senin randevun bugundu degilmi ??
Inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim dr da ne boş kese nede dolu dedi daha 4 haftalık çok yeni dedi inşallah sen görürsün bebisinEver
Canım sıra bekliyorum dua edin bize
Hersey güzel olucak. Allahim hayirlisini versin bitanem. Ama kötü çikarsa üzülmek yok. Hersey bizler için.Ever
Canım sıra bekliyorum dua edin bize
Inşallah canım senin küçükmüş benim kese boyu bilr geçen hafta 6 haftalikti bakalım hayırlısı sen içini ferah tutInşallah hayırlı haberler alırsın canım benim dr da ne boş kese nede dolu dedi daha 4 haftalık çok yeni dedi inşallah sen görürsün bebisin