2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
1000 üzeri yazar canım tam vermiyor bizim sağlık ocağı benim bildigim

İnşallah beraber geçireceğiz bu süreci benim ilk bebeğim çok heyecanlıyım yarın doktor kontrolüm var güzle haberler el gelirim umarım sen gittin mi doktora
Benim 6 yaşında bir kızım var.henuz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum geçen hafta saglik ocağında kan vermiştim öyle hamile olduğumu öğrendim.guzel haberler alırsın inslh

Benimde yavaştan başladı yaa, çok aşırı değil ama rahatsız ediyor
Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Bende düşük yapıyor diye duymuştum arkadaşım alttan baktı doktor deyince çok korktum kızada bir şey diyemedim stres olmasın diye iyiki söylememişim 42. haftanın sonunda sancısı gelmeyince sezaryen oldu söylesem boşu boşuna stres olacaktı. Sende kimseyi dinleneme bir şeyin olacağı varsa olur zaten
Günaydın inşaAllah hepimiz rahat geçiririz bu süreci

Tabiki normal dr bakana kadar benimde hiç akıntı lekelenme yoktu dr keseyi gördü akşamına oldu leke bakalım suanlik gelen birşey yok inşallah gelmezde
Cumartesi baktiracagim ben de,umarım bir sorun yoktur.dualar ediyorum.
Bende de pek yok bulantı.mide yanması var.ben de erkek hissediyorum,tabi sağlık en onemlisi

Günaydın kizlar doktor randevum 11.20 kahvalti etmeden mi giseyim ac karnina mi olmak gerrk

Günaydın Kızlar kaçıncı haftada gitmek gerekli bende gideyim

Günaydın kızlar güzel haberler alacağınız bir gün olur inşallah
Bendede bulantı filan yok sadece uyku birde bel ağrısı

evet listeye ekle lütfen olursa ilk bebiş evet gec dölleme olabilir 18. Gün yumurtlama oluyordu benim normalde ovulasyınla baktıgımda, sizin değerler neydi yaş kactı , doktora gittin mi kese göründü mü ne dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…