2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kaç haftalıksın canım bir de kan testi istedi mi doktor tekrardan

Gözünüz aydın Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

en uzak tarihe benim doktorcugum vermisss sanirim yaaa 2 şubat ne kadar uzak bi tarihh

Bizde sizin gibi temkinliyiz. Zannediyorum ilk gebelik olduğu için. Bir şey olursa endişesi... Dr a gittiğimde soracağım ben de, riski olur mu diye.

Benim bugün dr randevum vardı bu konuyu da sordum dr ilk 3 ay ilişki yok dedi, kanama alanı vs olmamasına rağmen

Ben kullanıyorum balık yağı. Hamile kalmayı düşünüyorum diye dr a gittiğimde 7 hafta boyunca kullandigim folik asiti değiştirdi ve balık yağı verdi.

Neler yemeğe çalışıyorsunuz özel olarak kuruyemiş-avokado vs başlıyacağım ama başka neler iyi gelir?
Ben de sabahları bir yumurta, peynir tüketiyorum. Sütü çok sevmeme rağmen içemiyorum pek, şişkinlik yapıyor ben de. Onun yerine yoğurt yiyorum. Günlük 1-2 hurma, 2 tam ceviz yiyorum muhakkak. Meyve yemeye de özen gösteriyorum. Normalde pek aklıma gelmez. Balık-et-tavuk pek düzene sokamadım henüz ne yazık ki.

Kahverengi akıntılar benim ilk hamileliğimde 3 ay boyunca oldu. Kırmızı kan bile gelirdi. İlk zaman doktora koşardım sonra alıştım. Kızım 8 yaşında şimdi. Endişe etmeyin. Ama dikkatli olmakta fayda var. Progestan içmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…