- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.601
Teşekkür ederimBenim olduğum şehir hastanesinde de doktor çok ama tek temiz hastane orası olduğundan sadece buradaki hastane hasta bakıyor, diğerleri pandemi bu yüzden çok yoğun her bölüm. Sıra bulmanıza çok sevindim bazen ben bulamazsam personel olduğum için alıyorlar
İyiyim geçmiştir diye dua ettim inş az kalmıştır canımİYİyim canım bulantılarda baş etmeye çalışıyorum. Sen nasılsın?
Haha o zaman hislerim beni yaniltçak demektirBen dün hamile anne rüyada kız görürse erkek, erkek görürse kız bebeği olur diye okumuştum. Tabi doğruluğu tartışılır
Bende önceden farketmezdi hamile olduğumdan beri erkek hissetmeye ve istemeye başladım umarım rabbim gönlümüzdekini ve hayırlısını nasip ederHaha o zaman hislerim beni yaniltçak demektir
Konyadayım. Konya şehir hastanesindeyimTeşekkür ederimNe güzel avantajınız var sıra bulamadığınız zaman Siz hangi şehirdesiniz
İlk çocuğum olacak inşallah ama doktor pat diye söyledi ihtimal olarak söyledi ama bakalım değişir mi sağlıklı olsun daCinsiyetleri esinize surpriz yaparak mi soyliyeceksiniz yoksa direk miabarti surprizler benlik degil ama sadece bi balon patlatma fikri veya kucuk kutuda patik verme fikri hosuma gidiyor ilk hamileligimde doktor cat diye soyledigi icin suprizi kalmamisti ama bunda ani kalsn istiyorum kucuk bi video olarak aklimdan gecti sizede sorayim dedim
Ben hamile oldugumu bu sekilde sürprizle söylemek istiyodum eşime, son iki ay falan hep habersiz test yaptim pozitif çıkarsa aksam soyleyim kutu hazirlayim falan diye ama son ay eşim sağolsun erkenden test yap hadi bakalim vs deyince sürpriz olmadiCinsiyetleri esinize surpriz yaparak mi soyliyeceksiniz yoksa direk miabarti surprizler benlik degil ama sadece bi balon patlatma fikri veya kucuk kutuda patik verme fikri hosuma gidiyor ilk hamileligimde doktor cat diye soyledigi icin suprizi kalmamisti ama bunda ani kalsn istiyorum kucuk bi video olarak aklimdan gecti sizede sorayim dedim
Ay bende cok sabirsizimdir aslinda kucuk bi surpriz istiyorum ama herkese yumurtlamam insallah ani kalsn istiyorum cunkuİlk çocuğum olacak inşallah ama doktor pat diye söyledi ihtimal olarak söyledi ama bakalım değişir mi sağlıklı olsun daben çok sabırsız bir insanım galiba ya hamile olduğumu da pat diye söylemiştim hiç sürpriz yapamadım yani
Beraber ogrenmek de guzel aslinda 2niz ayni anda ogrenip o gzogoze gelince gozlerdeki heyacan bile yeter insana ☺Ben hamile oldugumu bu sekilde sürprizle söylemek istiyodum eşime, son iki ay falan hep habersiz test yaptim pozitif çıkarsa aksam soyleyim kutu hazirlayim falan diye ama son ay eşim sağolsun erkenden test yap hadi bakalim vs deyince sürpriz olmadicinsiyete de beraber gideriz beraber öğreniriz heralde sürpriz olmaz yine
Benim ek vitaminlerimde de folik asit olunca doktor gunluk 400 mikrogram olarak ayarlamami, yani folik asidi birakmami onerdi.
ikinize de çok teşekkür ederim.Ben artı olarak hiç folik asit içmedim multivitaminin içindeki yetiyor diye. Doktorumda ekstra al demedi hiç. Banada doğuma kadar kullan dedi öyle yapıcam sanırımİçin rahat edicekse bence sor doktora multivitamindeki folik asit yeter li değil mi diye
İyiyim geçmiştir diye dua ettim inş az kalmıştır canımİkili test yaptırdın mı
Bir kaç haftaya göre daha iyiyim.İyiyim geçmiştir diye dua ettim inş az kalmıştır canımİkili test yaptırdın mı
Hangi doktora gidiyosun canımKonyadayım. Konya şehir hastanesindeyim
Hayırlı olsun çok sevindim umarım sağlıklı olarak kucağınıza da alırsınız :) 6.-7. Haftalarda bebeğinize ait ultrason görüntüsü var mı acaba ? Plesanta yönüne göre hep tahmin yaptık bu zamana kadar o yüzden merak ettim
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sonuçlarınızın temiz çıkmasına sevindim nifty testi için ne kadar ücret ödediniz birde ikili testte yaptırmışmıydınız bende nifty düşünüyorum ama doktorum ikili testi de yapmamız gerekiyor diyor. Birde elinizde varsa 6 yada 7. Hafta ultrason resmini yükleyebilir misiniz cinsiyet için bende çok merak ediyorumda
Hasan Ali İNALHangi doktora gidiyosun canım
Görüntüleri açamadım ama
Düzenledim, sanırım şimdi görünüyorGörüntüleri açamadım amaattığın içinde ayrıca teşekkürler
Benim doktorum "nifty yaptırdığın için ikili ve üçlü testleri yaptırmana gerek yok." dedi. ikili ve üçlü testlerden sonra, amniyosentezden önce nifty isteyenler olduğunu da okumuştum. Sanırım her doktorun bakış açısı farklı. İstanbul'da genoks firmasına yaptırdım. 3750 tl. Doktorun anlaşma oranına göre biraz değişebiliyor.Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sonuçlarınızın temiz çıkmasına sevindim nifty testi için ne kadar ücret ödediniz birde ikili testte yaptırmışmıydınız bende nifty düşünüyorum ama doktorum ikili testi de yapmamız gerekiyor diyor.